Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Karl Novak

7. 6. 2011 18:12
Kde asi ta EU bere ty peníze ?

Snad se skládají europoslanci, snad zaměstnanci EU mezi sebou do kasičky přidávají ?

Kdepak, vyberou 100 korun, 60 prožerou a 40 pošlou jako pomoc !

Otevřete pane levicový poslanče !!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 6. 2011 15:30
No jo, pane Vlasáku

A kolik zítra zaplatíme Řecku a Portugalsku. Respektive jejich věřitelům, jimž ručíme neuvěřitelnými částkami. A kdypak své záruky zvýšíme?

0 0
možnosti
P

paul369

7. 6. 2011 14:47
Pane Europoslanče,

to nemáte za svůj docela slušný plat nic jiného na práci, než ohlupovat naše  občany? Tohle je dnes již Váš druhý blog a těžko říci, který z nich je ubožejší.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

7. 6. 2011 14:01
Koukám jak fík

Jak ostatním vadí přerozdělení 1 procenta HDP  ;-D;-D

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

7. 6. 2011 13:40
Děkuji, nechci.

A prosím, kolik by nás to stálo, kdyby nás Evropská unie nechala napospas a napokoji? Jsem v tom případě ochotná přispět do fondu.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

7. 6. 2011 14:04
Re: Děkuji, nechci.

Kdyby nás nechala jsme z unie v současném stavu odešli tak by se nic nestalo, SB a MMF si k nám už nacházejí cestu ;-€

0 0
možnosti
MS

kenzo

7. 6. 2011 13:28
Pan Vlasák

je bohužel ukázkou bídy současné ODS. Hraje si to na pravici, ale s Roučkem z ČSSD si to ruce může podat! Nu co, EUrosvaz je jejich lehkoživné koryto. Pochopitelně kdo chce něco změnit, měl by již konečně pochopit, že tyto ideově vyšeptalé primadony starých časů (ODS) nelze volit! Bankrotářský EUrosvaz je ideo-politická mršina v rozkladu, připomínající pozdní dobu komunismu a tito politici bohužel také.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

7. 6. 2011 12:58
A byl byste tak laskav a vyčíslil, kolik nás ta "pomoc"

bude stát?

0 0
možnosti
FM

František Matějka

7. 6. 2011 12:27
A tohle je schopen napsat...

... člen ODS. Je mi z toho smutno :-/

0 0
možnosti
G

Gašpo

7. 6. 2011 12:40
Re: A tohle je schopen napsat...

Tak trochu nechápem. Akoby členstvo ODS malo byť zárukou niečoho? Poslednou dobou táto strana jasne speje do zadele, takže akékoľvek úspešné pokusy o súvislý text, hoc akéhokoľvek obsahu sa dajú považovať za solídny výkon.;-D

0 0
možnosti
G

Gašpo

7. 6. 2011 12:10
Myslím, že Vy by ste mal byť ticho

a užívať si za peniaze daňových poplatníkov pokiaľ to ešte ide.;-)

Takéto články sú len nahrávka na smeč ľudskej naštvanosti, pretože len úplného dementa nenapadne, že vydržovanie úradníčkov ako ste Vy nás vyjde ďaleko drahšie.

V EU sa peniaze prerozdeľujú a bohužiaľ aj "vyrábajú" z ničoho. Za všetkými tými krásnymi pomocami stojí fakt, že inštitúcia samotná je nenažrané prasa a len keby sa vyhodilo na ulicu pár nikým nevolených funcionárov z toho Vášho chlieva a zrušili sa im doživotné prebendy, bolo by na zmysluplné pomoci ďaleko viacej peňazí, než ich EU veľkohubo prezentuje.:-P

0 0
možnosti
H

habit-.!..

7. 6. 2011 12:03
... no to jste mě uklidnil...

... já myslel, že EU všude přijde s velkými fanfárami, až když je po hlavní bitvě, a tváří se, že to ona ji vybojovala... jako na Haiti, kam po týdnu poslali jedno letadlo a ještě se rozčilovali, proč musí čekat v řadě, protože amíkům už tam pár dní fungoval letecký most...

... kolik peněz z těch fondů spotřebuje samotná byrokracie EU? ...jak velká část jich padne na pamětní cedule "Vybudováno díky EU" a jiných sebepropagačních akcí? ... není to polovina, jak tvrí zlí jazykové, že? .... sotva třetina, pokud nepočítáme...:-/Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 795x
Oldřich Vlasák je konzervativní politik, který pevně věří, že rozvoj samosprávné demokracie je základní podmínkou prosperity státu. V současné době je místopředsedou Evropského parlamentu, místopředsedou Svazu měst a obcí České republiky, výkonným prezidentem Rady evropských obcí a regionů (CEMR), členem Světové rady spojených měst a místních samospráv (UCLG)a zastupitelem města Hradec Králové.
Oldřich Vlasák je členem Výkonné rady ODS.

Seznam rubrik