Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skupina, která drží v ČR 25 let moc televizi samozřejmě potřebuje, bez ní by mohli tak leda pískat kudlu. Na to si musíme v systému řízené demokracie zvyknout, televize plánuje výsledky voleb a sama tyto plány svým zpravodajstvím naplňuje. Pokud se jí to náhodou nezdaří, nastupují tzv. přeběhlíci, kteří zajistí nadvládu havlistů bez omezení.

0 0
možnosti
PK

P46a16v77e87l 50K19r73á64l

11. 12. 2014 17:48

Lžete úplně o všem.O Sýrii,která je několik let v občanské válce,kde režim Asada likviduje opozici po tisících,s podporou Ruska(200000 mrtvých,300000 zavřených a 3000000 uprchlíků),žádné USA,NATO.Lžete o ČT,jejímž zřizovatelem je vláda a tudíž se o sesazení vlády ani snažit nemůže,protože samo vedení by bylo sesazeno,pokud by k něčemu podobnému došlo.Lžete o tom,že mocnosti schvalovaly"osvobozování"svých občanů a podobně smýšlejících.A ano,ještě že je internet a vaše lži je snadné vyvrátit.A jestli vás nechtějí doma děcka poslouchat,když jim vyprávíte takovéto bludy,tak jim fandím,dělají jen dobře.

0 0
možnosti
KB

K11a41r24e69l 35B32o96k

11. 12. 2014 17:31

Pokud Vás pochválil pan Nigrín, není co dodávat.

0 0
možnosti
MN

mate pravdu, jen jste opomnel jeden nezanedbatelny fakt. Je tady internet, takze dnes si deti, pokud nejsou male, mohou informace hledat prave na internetu. Je fakt, ze v dobe jejich dospivani je autoritou ucitel a to co se uci v dejepisu je .. no jak jen to kulantne rici .. hlouposti ...dokonce se nechal slyset jeden moudry reditel skoly, ze deti chodi z domova dezorientovani, protoze jim rodice vykladaji nasi minulost jinak nezli ucitele a proto bude treba vice detem vysvetlovat, aby nemely, udajne jiny nazor na minulost, nezli je ten oficialni... Ono je to potom videt i na diskusich pokud to nejsou oni zapskli diskuteri, kteri sice nic neargumentuji ale jen zesmesnuji jiny nazor nezli ten jejich, ktery jediny povazuji za spravny, tak oni mladi maji v hlave asi tolik, ze Putin je pro ne Putler, ze jsou plni valecnych vykriku a chteli by zabijet .. komunisty, rusy a vsechny jine, ktere prave dnes ukazuji media - to ze zabiji ta Zapadni strana, ke ktere jsme se pridali, je spravne, to, ze si haji  zajmy ty druha strana je spatne. Vyprask ktery davali kdysi vysetrovatele je hruzny, avsak metody kdy se provadi cilene topeni, nenechavaji se podezreli vyspat, trapi se chladem nebo se jim rozbiji klouby - to je v poradku. Dnesni svet se nam povazlive obratil. Hodnoty jako cest, pravda, vlastenectvi jsou uplne nekde jinde. Kdysi kulturni narod dnes vziva vztycene prostredniky nebo *undu z Lan, ci Pussy Ryot - kam tohle povede dal? tot otazka. Jedno je ale vice nezli jasne nejsou vsichni zasazeni propagandou, proto asi se v Bundestagu casto kritizuje pani kanclerka Merkel, proto Nemecke osobnosti ji vycitaji valecny ton atd. Nevim jakou karmu vam daji zdejsi moralisti a ti z nejmoudrejsich, ale ja vam v mnohem davam za pravdu. Ve svete je nestejny metr, kdyz USA anektovaly Hawaj nikdo nic nenamitl, kdyz anektovalo Rusko Krym, tak se udelily sankce o kterych v podstate rozhodl kdo? ...

0 1
možnosti
LR

Když byla Havaj připojena k USA tak obyvatelé souhlasili a dodnes svého rozhodnutí nelitují. Podobně jako obyvatelé Krymu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik