Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Když Vy máte stejnou logiku, jako totálně blbí, nebo totálně prolhaní politici.

V a l o r i z a c e n e n í p ř i d á n í (tedy z v ý š e n í h o d n o t y)!! Valorizace má udržet původní hodnotu (valor, valore) penze. Nahradit ztrátu hodnoty inflací. Pokud by byla inflace nulová, žádná hodnota by se neztratila a valorizace by byla rovněž nulová (odmyslíme-li z v ý š e n í o třetinu růstu reálných mezd).

Žvanění vlády má jediný cíl: připravit si půdu k divokému zvyšování penzí před volbami (navrhovaných 'jen' 1,7 % představuje ničím nekrytých cca 7 mld., za jednu vádu tedy může být zářez až 30 mld.).

0 0
možnosti
VK

Jejda to je chytraku a neplatičů. Doufám, že až bude zajímavý sportovní přenos, tak poctivě vypnete.

0 0
možnosti
Foto

Stát nás drbe, kde může, aby bylo na prebendy, také se musí dofinancovat bruselské dotace, pak je ještě třeba občas dotovat skutečně potřebné projekty, dále je třeba vymýšlet nesmyslné projekty a v neposlední řadě musí být na nekonečné schůzování o ničem s bohatým rautem. Televize a rozhlas mají také své kamarádíčky, kterým musí přerozdělit peníze na umění, je zázrak, že na důchodce zbyly drobné, příště možná nezbyde nic. Ale rozhodují o tom ti "nejmoudřejší", kterým platíme cestování, bydlení a jistě i rozhlas a TV, na kase sedí jeden, který hrdinsky věnuje statisícový plat na charitu a nechá se odbýt umrněnými miliony z dotací. :-/

1 0
možnosti
MK

Líbí se mi,že si stěžujete,že Vám stát přidal......já pracuji a mzdu mám menší a menší.....kdo je na to líp?

0 0
možnosti
Foto

Tak zkuste změnit zaměstnavatele, nebo zkuste podnikat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik