Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To takzvané "drastické vymírání" je ve skutečnosti jen zastavení drastického přelidňování. Mělo by být však doprovázeno zastavením přílivu imigrantů z vnějšku, a to včetně těch bezproblémových. Chceme snad dopadnout jako Čína neb Indie?

2 2
možnosti

Nejsem přesvědčen, že s lepšími politiky by skončilo vymírání křesťanských států, zvedlo by se správné vlastenectví atd. Je mnoho proti, ale rád bych se mýlil.

0 0
možnosti

P28e93t37r 94K95ř37í94ž

8. 12. 2015 9:55

Souhlasím s textem, pouze k tomu titulku: křesťanské státy vymírají? Míníte např. nás? Nesouhlasím. Nevymíráme. Jen se sníží náš počet. Navíc s trvalým přísunem lidí z Ukrajiny a Vietnamu žádné "vymření" obyvatel ČR nehrozí. A pro rýpaly - Vietnamka mluvící perfektně česky je tu doma stejně jako my.

6 1
možnosti

Myslím, že ohledně Vietnamců by do vás nikdo nerýpal. U nás ve městě je Vitenamských rodin povícero, a děti, samozřejmě, mluví česky líp, než většina českých puberťáků, a mám dojem, že už téměř nikdo je nebere jako cizince. na dřívě posměšné označení rákosník si už nikdo nevzpomene. Důvod je ten, že se za prvé integrovali, a za druhé, poznali jsme je, a víme, že pro nás nepředstavují žádnou hrozbu. Nevyžadují extrabuřty,chovají se slušně, takových přistěhovalců b mohlo být i násobně víc, a nikdo by neřekl ani popel.

6 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik