Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma byla na spadnutí, ale výrok "Podle Starého zákona bůh jednal pouze se Židy, dal jim údajně vůdčí roli a dodnes všichni křesťané nemohou přehlížet zvětšený podíl u úspěchů politických, ekonomických, vědeckých a uměleckých po celou dvoutisíciletou existenci pokrokového světa." celý článek postavil na hlavu. Podle Starého zákona se stalo to a ono a pokud tomu kdokoliv věří, je to jeho věc. Pokud ale kdokoliv nutí ostatním, že zrovna to co je v nějakém traktátu, je výsostně od Boha, je to jednoduše pitomec

0 0
možnosti
Foto

Ač jsem vám kliknul na karmu, přece jen:

Obávám se, že nerozumím významu slov demokracie/demokratický, jak je používáte: „Je pochopitelné, že ne všechna slova jsou demokratická, nesmí se například používat sprostá.“ Co jsou to „demokratická slova“? Podle mě mohou být slova stejně (ne)demokratická, jako například hovězí vývar, křížový šroubovák, rychlovarná konvice nebo spalničky.

Mám dojem, že zaměňujete demokracii se svobodou; nejsou to synonyma a dokonce se ani vzájemně nepotřebují – skutečnou svobodu můžete zažívat i v absolutní monarchii, stejně jako nesvobodu v demokracii.

..

A ještě perlička: „Z ČT jsme se navíc dozvěděli o zákazu používání zahalených obličejů“ – jak se používá obličej?

0 0
možnosti

Oblicej se pouziva tak, ze se nasadi na hlavu

0 0
možnosti
Foto

Židé nepopravili Ježiše, který byl Žid, ale říman Pilát Ponský, Muslimové tvrdí, že Ježíš na kříži přistoupil na islám a Alláh jej vzal k sobě.

0 0
možnosti

P51e59t81r 45M23a61n97d89a

10. 2. 2016 14:57

židé dostali možnost Ježíše osvobodit, vybrali ale Bar Abasse. A Ježíše tím poslali na kříž..

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik