Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Je to záhada, proč EU je zve?

Je to otázka monoteistické nákladnosti, ubývání počtu obyvatel, nebo skutečně demokracie od států, které v nedaleké minulosti chtěly vyvraždit celé národy i kultury? Jak to, že EU nevozí třeba trpící křesťany ze střední Afriky

 

 a raději se chce starat o muslimy?

V roce 1900 měla naše planeta 1,625 miliard obyvatel, z čehož 0,485 miliard bylo bílých, tedy bělochů bylo 30%. V roce počet obyvatel planety byl 6,095 miliard, z čehož 0,953 bylo bílých. Při pravidelném dvojnásobném nárůstu počtu nebílých obyvatel každých 34 let se dá předpokládat změna poměru z 30% v roce 1900 na 3% obyvatel bílé pleti v roce 2100. To je skutečnost daná našim dětem, jestli někdo nevěří, tak ví něco, co by měl prozradit v zájmu přežití té staré, zanikající civilizace. Snad by se dal připomenout zcela „nedemokratický“, ale účinný a logický postup Číny omezení počtu dětí na jednu rodinu. Těžko se k tomuto kroku odhodlá demokratická Indie a ostatní rostoucí státy. Pro bělochy s přemírou takzvané demokracie je dokonce uzákoněna povinnost dát ženám stejnou šanci se profesně nejdříve prosadit a až potom jim dát svobodu se rozhodnout, zda se jim vlastně ještě v pozdním věku vyplatí si dětmi kazit rozběhnutou kariéru a bezstarostný život. Každý si říká, jsem tu jednou, chci si užít po mně třeba i potopa a pro naplnění přírodně zakotvené lásky k vlastnímu dítěti postačí jedno, případně nedopatřením maximálně dvě. Jenže lidstvo vymírá i při průměrné reprodukci 2,3 na ženu.

Vlivem moderního způsobu léčení, používání chemických látek, změnou životního prostředí, pitím upravených tekutin, konzumací záhadných upravených nesmyslů a třeba i jenom přehříváním varlat přiléhavými slípy jsou muži stále více neplodní. Je pravda, že těmito problémy zatím netrpí arabská populace a proto je tak zvána.  V USA podíl nehispánských bělochů již několik desetiletí klesá a jen v letech 1990-2010 poklesl z 75,6% na 63,7 populace. Za další dvě generace se dá předpokládat úbytek o 30% na 33,7%, přitom počet obyvatel USA nedávno dosáhl poprvé hodnoty 300 milionů. Tam se ale nemusí bát o úroveň vzdělání a pracovitosti, již dnes jsou druhou nejlépe vydělávající skupinou po asijských Američanech, tento fakt je interpretován jako známka rasového útlaku ostatních skupin, a tak jsou běloši cílem diskriminace, která se nazývá afirmativní akce. Jenže do Evropy se bohužel pracovití a s velkým IQ Asijci tak nehrnou a tak Evropa doufá v převychování Arabů.

Druhému záměrně nevyslovovanému dávání přednosti muslimům je náboženství. Je známa historie jednoho Boha pro židy, křesťany a muslimy, dokonce se znají různé jejich odnože a právě mezi nimi se to nejvíce tře a třelo. Katolíci a protestanti mezi sebou válčili (Anglie a okolí, dříve i Čechy, Německo, Francie, Belgie atd.), dnes jen trochu, ale v srdcích nenávist zůstává.  Katolíci a pravoslavní Polsko- Rusko, Německo-Rusko, Ukrajina). Různé dnes bojující skupiny a sekty oddány Alláhu, muslimové jedni by druhé nejraději všechny vyvraždili. Jen židi jsou jednotní, ale ostatní náboženství je mají stejnoměrně nerada. Překvapením mi bylo nenápadné a doslova nevnucované vysvětlení hlavního důvodu Brexitu . Brity totiž nejvíc trápí imigrace z Polska, Slovenska, Maďarska a Česka. Věřím tomu, že jsou určitě tito imigranti pracovití a profesně na úrovni, jenže problém je příchod více jak milionů katolíků a to pro silně věřící protestanty je s nevolí trpěno, samozřejmě to niko nahlas neřekne. Vím, jak z evangelické části na škole byli dříve spolužáci vítáni v Holandsku a Anglii, dokonce se jim podařilo odcestovat na návštěvu v době nejhoršího komunismu.

Dodnes jsem nikde nenašel rozumné pojednání o tom, jak se dokázal nábožensky spojit protestantský sever Německa s katolickým jihem v době světových válek, jestli třeba Hitler někdy tento problém ve svých projevech nějak rozebíral. Víme jak se i dnes vzájemně nesnáší sever s jihem britských ostrovů. Víme, jak nejvyšší představitel katolíků toleruje muslimy a všichni jeho předci nenáviděli zakladatele všech těchto v jednoho boha věřících náboženství židy.

U nás je skutečně věřících jen poskrovnu, ale jinde v EU se ještě věří poměrně dost. I u nás se kdysi věřilo v posmrtný život takový, jak vlastně tvrdí všechna tato náboženství. Jenže je rozdíl jak věřili bojovníci za víru v době husitských válek a jak se věří v posmrtný život třeba katolickým a protestantským vojákům nasazeným do boje dnes. Je nutné si uvědomit, že teroristi prosazující islámskou jednotu vědí s jistotou, že jim Alláh zajistí vše, na co si jen vzpomenou a konečně si užijí po smrti skvělého života dle libosti, ostatně stejně jak bylo a je tvrzeno našim „věřícím“. Někde se dočteme, že ten šílenec zavraždil při nějakém masakru i muslima a nikdo to nechápe, jenže on dobře ví, jak se mu tam odmění a ten nejvyšší pochopí menší nedopatření. Oni tomu skutečně věří a s tím nic nikdo nenadělá.

Určitě má na tyto události každý trochu odlišný názor a určitě se najdou i takoví, kteří budou tvrdit, že počet obyvatel EU roste a ve skutečnosti přitom s černochy, cikány a araby bude mít pravdu. Jsou i špičkoví politici a bohatí tohoto světa, kteří chtějí celosvětově redukovat počet obyvatel včetně těch bílých a také mají pravdu, vše je již pro dokonalou životní úroveň vymyšleno, další vědění tuto planetu jenom zničí, lidé s vyšším přirozeným IQ není záměrně třeba, k poslušnosti a ke strojům postačí kdokoliv. Proto ono tak nepochopitelné zvaní?

Autor: Oldřich Šrámek | sobota 30.7.2016 15:55 | karma článku: 30,50 | přečteno: 1312x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Kdo chce, chybu vždy najde

Orientovat se stoprocentně ve spleti příkazů a zákonů je dnes natolik složité, že i při maximální snaze dobře placených odborníků se může později Babiš strachovat o své bytí. Na každé dosud u nás aplikované dotaci z EU by se dalo

29.12.2017 v 17:52 | Karma: 17,38 | Přečteno: 440x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Vítají muslimy, vyprázdnili pivnice, zavedli EET - co bude dál?

Strany současné vládní koalice toto vše dokázaly, proto je nebudu volit. Jejich zástupci totiž v EU doslova prosí o příděl jinověrců, pivnice se postupně všechny zruší a soukromníci si budou muset zaměstnat další úředníky.

19.10.2017 v 9:25 | Karma: 45,64 | Přečteno: 8601x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Počítače někdy pomáhají, jindy škodí

Stále víc se lehkovážně schvalují zákony s tím, že počítače tu administrativu snadno zvládnou. Stále víc roste za každé volební období doslova džungle rozšiřujících dodatků, ve kterých se nevyzná prakticky nikdo.

13.10.2017 v 6:03 | Karma: 9,10 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Je lepší peníze sázet nebo vhazovat?

Do Sportky investované vklady sázejících se sečtou a 50% z nich je použito na vyplácení výher, zbytek jde na podporu sportu, státu a příjmy provozovatelů. U výherních automatů se hráčům vrací do dalších her přibližně 90 %

2.10.2017 v 17:46 | Karma: 11,43 | Přečteno: 366x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Jaká část z důchodů se vrátí státní pokladně zpět?

Pokud si důchodce vše vypěstuje a vyrobí sám, stát z peněz vydaných tomuto jednotlivci na důchod získá zpět velmi malý podíl. Tolik šikovných a fyzicky schopných důchodců žijících na venkově je ale málo.

23.9.2017 v 15:40 | Karma: 33,03 | Přečteno: 1253x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik