Diskuse

Co je pravda?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaostalý Tibet pripojila zaostalá Čína... to ste tam zabudli uviesť. :-)

0 0
možnosti
JB

J95a98n 82B73a70r28t78o44ň

9. 4. 2016 21:20

ten "komismus" v Číně se vám fakt povedl - to je gól - udělal jsem si printscreen8-o

1 0
možnosti
MS

Pravda je samozřejmě to, co tvrdíte vy. Jak jinak, že ... :-/

2 0
možnosti
Foto

Ano, televize mám předvádí skutečné vymávání mozků. Karma R^

3 1
možnosti
JL

Pokud chce být autor objektivní, měl by dodat fakta, jak vypadala Čína v době kulturní revoluce, době, kdy napadla Tibet, a jak vypadala poté - miliony mrtvých, miliony vězněných bez důvodů, miliony mučených Číňanů... Informace přinášejte vyváženě. Rusové napadli Němce u Stalingradu? To udělali dobře, ještě jsem nikde nečetl, že by SSSR nebyl v právu, když se bránil německé invazi. Nebyli to jen Rusové, ale všech asi 20 národností SSSR, které umíraly při obraně komunistické říše. Taky můžete dodat informaci, že Češi a Židé, kteří bojovali ve Svobodově armádě za osvobození Československa, tam šli velmi často přímo z gulagů - komunistické pracovní koncentrační tábory. Pokud to nevíte, tak si doplňte vzdělání.

4 0
možnosti
PP

Ale ani autor nikde nepopírá komunistická zvěrstva. On je také samozřejmě rozdíl mezi komunistickou érou a stalinistickou érou. Jak komunismus, tak kapitalismus zrodil diktátorské zrůdy typu Stalina, Hitlera, Maa či Husajna.

Ale co je do nebe volající, že dnes a denně máme na talíři ty nesmysly, jak za všechno může Rusko a Čína. Do pytle, co má Rusko společného s nizozemským referendem? Asi to samé, co máte Vy společného s volbou amerického prezidenta.

A když jsme u těch lidských práv a miliónů zabitých, tak byla to právě americká CIA, která 15 let Al-Kaidu stvořila a podporovala financemi i zbraněmi, byla to EU, která 10 let podporovala Kaddáfího. A to nikomu nevadí. Nikomu nevadí, že spojencem EU a členem NATO je Turecko, které provádí genocidu Kurdů, nikomu nevadí, že spojencem EU a USA je Saudská Arábie, kde politické zatýkání, mučení a vraždění náboženskými milicemi je na denním pořádku, kde ženy nemají žádná práva.

Na rozdíl od dnešních USA a EU se Rusko ani Čína nesnaží vyvážet svoje zřízení. Proč nikdo nepotrestá Německo nebo Švédsko za zjevné porušování lidských práv a svobod, když pošlapávají dnes a denně právo na informaci z článku II. Evropské charty základních práv a svobod. To samé platí o veřejnoprávních médiích téměř všech zemí EU, viz události v Německu, Švýcarsku, Švédsku, Rakousku, Finsku v minulém roce a zejména na Silvestra 2015? Takže zameťme si před vlastním prahem a pak kritizujme ostatní.

7 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik