Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Clara Shot

14. 2. 2011 9:56
Pan Hrebenár zásadně nepovoluje diskuze, a proto jeho články

ze zásady nečtu..Rv

0 0
možnosti
K1

kytt 1.0

12. 2. 2011 19:35
no jo no

Tak jsem po pár hodinách šla do Hyde Parku celkem najisto. :) Za chvíli tu bude celý Hyde Park plný Hrebenara a kritiky práce redakce, adminů atakdál... :) Asi to tak má být. Ono ani tak nejde o tu rubriku, ve které článek je - síť odkazů funguje spolehlivě už od prvních minut, kdy se článek objeví mezi blogy a žádný cenzor snažící se čtenáře a diskutéry odradit s tím nic neudělá. Je to dilema - redakce platí lidi za zbytečnou práci, ale jediná možná forma protestu je nekupovat si tištěnou MfD. Jinak k Hrebenarovi jsem se myslím vyjádřila dostatečně, rezavé železo hydeparkových serverů si to ještě pamatuje. :) Autor článku by se příště neměl nikoho doprošovat, když chce o něčem psát - je tu sice cenzura jak bič, ale ve výsledku na ní může tratit jen iDnes, což je jen dobře.

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2011 16:56
Jsem překvapen, že Vám pan Hrebenar tuto diskusi povolil

Ale pro úplnost jste měl jeho souhlas zde zveřejnit.

Jinak pro mě to bylo přínosné v tom smyslu, že jsem tak narazil na další Váš článek a to o antikomunistovi J.Š. -a ke svému překvapení jsem zjistil, že se jedná o mě. Nevím ovšem, jestli jste mé iniciály nepřecenil, přece jen nejsem ani Brigitte Bardot, ani Claudia Cardinale. Takže jste měl raději uvést celé jméno, zvláště když jste mě o svém počinu vůbec neinformoval, čímž jste mně znemožnil reagovat v diskusi - doufám, že neúmyslně.

I když Vaše výzva abych přestal publikovat možná vysvětluje vše. Včetně toho, že jste jak dřív Rudé právo jen vytrhl vždy pár slov z textu, a na nich předvedl svou exhibici. Aniž byste se obtěžoval dát odkaz na kritizovaný článek.

Nechci Vám nijak škodit, ale obávám se, že se Vám totalita dostala pod kůži víc, než si jste ochoten připustit. Mmch. když už jste plácnul, že vařím z vody, myslíte si, že i ty dokumenty StB, které uvádím pravidelně jako jediný v republice, jsem si vyrobil doma na koleně?

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2011 16:56
Re: Jsem překvapen, že Vám pan Hrebenar tuto diskusi povolil

Pardon, zapomněl jsem se podepsat, J. Šesták

0 0
možnosti
ZM

zmat

12. 2. 2011 16:16
přivoláním této diskuze

jste si pekně naběhl na vidle. Tady pana Hrebernára zná kdekdo

0 0
možnosti
K

kenitsok

12. 2. 2011 16:12
pokud zažalujete stát nebo st. instituci

jste nahraní , protože soudci jsou státu lajální, rozsudek je ve prospěch státu, musíte se odvolat, u odvolání je to stejné a potom už si musíte vzít advokáta a na to většina občanů nemá. Ti, co na to mají většinou uspějí, protože rozsudky 1.st.  jsou tak ubohé, vůbec nereagují na podstatu žaloby a soudci jasou si vědomi, že třeba důchodce na zaplacení advokáta nebude mít.Jak může být nezávislý soudce, který je placen žalovaným státem. Bylo by potřeba poroty ze řad občanů, aby se něco v tomto změnilo.Mluvím z vlastní zkušenosti.V

0 0
možnosti
J

janina23

12. 2. 2011 16:40
Re: pokud zažalujete stát nebo st. instituci

Existovala, existuje a bude i nadále existovat možnost, požádat Českou advokátní komoru o přidělení advokáta, který potřebnému občanovi poskytne bezplatnou právní pomoc!!! Tato služba je stále a dlouho hojně využívaná, resp. zneužívaná.

0 0
možnosti
MV-V2

Multikultůra vítězná - verze 2

12. 2. 2011 16:11
také si dovolím citovat z vašeho příspěvku

"Chudákovi zase zůstanou jen ty jeho dvě ruce na práci " --- To už ale není o Hrebenárovi, že ne ? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

12. 2. 2011 16:15
Re: také si dovolím citovat z vašeho příspěvku

R^R^R^

Hrebenárovi by měly být odňaty veškeré dávky, protože několikrát veřejně dostal nabídku na práci z domova a nikdy nezareagoval ....

0 0
možnosti
V

Vránolump

12. 2. 2011 15:49
Na soudních poplatcích

bych naopak ještě přitvrdila. Alespoň by se každý nesoudil o kdejaký prd. A co se týče H., ten se vyjadřuje úplně ke  všemu, ale nerozumí prakticky ničemu. Bohužel o tom neví. Žije v iluzi, že je světem nepochopený mudřec. ;-D

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

12. 2. 2011 15:58
Re: Na soudních poplatcích

R^R^R^

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik III

12. 2. 2011 15:02
Ano!

Proto na zásadní a výborný článek našeho Jirky Všeználka odpovídám:

Paci, paci, pacičky, táta koupil botičky, a maminka pásek za myší ocásek!

Doufám, že můj příspěvek osvěží diskusi o genialních příspěvcích talentů, skrytých mezi námi!

0 0
možnosti