Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

stev

11. 3. 2011 19:15
Češi jsou Slované.

Slované vždy potřebovali vodit za ručičku. Jiná, než podanská role jim nesvědčí. Proto také neumí nic jiného, než krást nebo ukřivděně fňukat.

0 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

9. 3. 2011 22:32
Děkuji všem, kteří si v tom obrovském množství

blogů s daleko přitažlivějšími tématy všimli toho mého a věnovali mu svůj čas na přečtení. Zvláště si vážím diskuse, která si myslím je nadprůměrně slušná a věcná. Myslím, že skutečná změna poměrů, které se nám nelíbí a které bychom chtěli změnit nastane, až se vlády v této zemi ujme mladý "král", který se narodil po roce 1990, nebo se teprve narodí. XXI. století bude určitě epochou velkých celosvětových změn, možná vlivem exodu lidstva biblických rozměrů vlivem klimatických změn, možná střetem kultur nebo vlivem sociální bídy. Který národ na tyto změny nebude připraven, neuspěje a pravděpodobně jako již kdysi dávné vyspělé civilizace zmizí v propadlišti dějin. Přežije ten nejschopnější a nejsilnější, tak bychom se měli začít snažit již nyní.

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

10. 3. 2011 4:14
Re: Děkuji všem, kteří si v tom obrovském množství

Nezlobte se pane Slovacek, ale ja si myslim, ze si vaseho blogu lide vsimli hlavne kvuli te drevni,  komunisticke terminologii.

Dat do nazvu clanku takovou hruznost jako je "vitezstvi pracujiciho lidu", to opravdu nema chybu.

Pripomina mi to jednu z protikomunistickych povidek Simka a Grosmanna, kdy tatinek rika synkovi "kdyz si das na hlavu hrnec, ohledne se za tebou i chlap".

0 0
možnosti
GO

DISK

9. 3. 2011 20:31
Moc pěkně napsaný spot....

....opravdu jsem se začetl jako když člověk hladový zakousne pečínku.

 V jednom však nesouhlasím, a to je "slušný člověk". Domnívám se, že ve zdejších končinách se příliš dlouho kradlo na to, aby zde byla převaha nezlodějů. Je pak jen dobrou zprávou, že "oni nahoře" jsme "my"  a vlastně se díváme jen na to, jak nás berou přátelé z civilizovanějších zemí.

 Osobně si myslím, že cestou k nápravě je osobní zodpovědnost, nikoliv další revoluce, která vynese do křesla "správné chlapíky"  z lidu zlodějů.

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

9. 3. 2011 16:03
Jo pane Slovacek

Jo pane Slovacek,

spusta tovaren a dalsich majetku o kterych pisete se neprodala, ale byla vracena pravoplatnym majitelum, kterym je komunisti ukradli. A ty co se prodaly, tak ty po letech komunistickeho hospodareni uz vetsinou zase tak za moc nestaly.

Na dobu, nez dohonime evropske zeme ve kterych komousi 40 let vsechno nek****** si jeste sakramentsky dlouho pockate.

0 0
možnosti
B

buta

9. 3. 2011 16:32
Re: Jo pane Slovacek

Pane vy jste komik - to jakoby Holanďani sváděli v roce 1967 nějaké problémy na nacisty a Hitlera - oni ale vybombardovanou zemi obnovili za 7 let a 22 let po válce byli 6. v Evropě. Německo obnovilo zemi za 5 let a v roce 1967 byli v Evropě první - a nic nesváděli na svou nacistickou minulost a netvrdili, že za vše ještě můžou nacisti. Komunizmus byki svinstvo, ale teď se na něj vymlouvat je zastírání nových zločinů.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 3. 2011 12:24
je to tragédie

jak tak blbý příběh jako je tato pohádka může celkem sedět jako příměr na současnou situaci této země.:-/ Ještě před časem bych napsal, že článek je blbost. Teď mi nezbývá než uznat, že realita je stejně groteskní jako ona pohádka.

Jen na toho mladého krále už nevěřím. Bylo by třeba starému zakroutit krkem, ale to "demokratický" systém neumožňuje.

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

9. 3. 2011 4:59
Moc hezký článek

Hezky napsáno, čtivé, zábavné a především pravdivé. Ještě tam mělo být řešení, které jste napsal dodatečně:

" Což takhle: přímá demokracie/ odvolatelnost poslanců a zastupitelů/ profesní kvalifikace ministrů, náměstků, vedoucích odborů, státních úředníků namísto stranické příslušnosti/ omezení imunity/ přenesení pravomocí na kraje a obce/ osobní trestní odpovědnost každého za svá rozhodnutí/ prokazatelnost nabytí majetku/ zrušení akcií na doručitele/ u akciových společností osobní odpovědnost majoritního vlastníka v duchu hesla Jedna firma, jeden šéf, jedna odpovědná osoba/ veřejné zakázky na internetu/ transparentnost zdrojů peněz politických stran a jejich sponzorů/ atd. "

A především: POZAVÍRAT A ZABAVIT MAJETEK VŠEM V TÉTO ZEMI, KTEŘÍ NEDOLOŽÍ, KDE NA TO VYDĚLALI A ŽE Z TOHO ZAPLATILI DANĚ!!

0 0
možnosti
MV

marka40

9. 3. 2011 14:01
Re: Moc hezký článek

Skvělá idea. Kdo by ovšem tu přímou demokracii odhlasoval? NIKDO.;-(

0 0
možnosti
JK

kterej

8. 3. 2011 10:51
nic neříkající blbost

tohle jste si mohl odpustit, je to dokonale o ničem

0 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

8. 3. 2011 17:32
Re: nic neříkající blbost

Nikdo holt nejsme dokonalý :-)

0 0
možnosti
JK

Brkleš

7. 3. 2011 14:14
Blábol

Pane, přiřadil jste se k zástupům, kteří kafrají a nic kloudného neřeknou. Navrhněte jak, a garantuji vám, že vás budu volit na presidenta nebo funkci, kterou si vyberete. Ale takhle kňourat  umí kdejaký hospodský povaleč. Nebo pan Koudelka v TR.

Nevím také, proč se všichni naváží do současné vlády a přitom všechny problémy vznikly za vlád předchozích, ať levých nebo pravých. Tam napněte své konkrétní úsilí, ale ADRESNĚ!!! 

0 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

7. 3. 2011 15:08
Re: Blábol

Což takhle: přímá demokracie/ odvolatelnost poslanců a zastupitelů/ profesní kvalifikace ministrů, náměstků, vedoucích odborů, státních úředníků namísto stranické příslušnosti/ omezení imunity/ přenesení pravomocí na kraje a obce/ osobní trestní odpovědnost každého za svá rozhodnutí/ prokazatelnost nabytí majetku/ zrušení akcií na doručitele/ u akciových společností osobní odpovědnost majoritního vlastníka v duchu hesla Jedna firma, jeden šéf, jedna odpovědná osoba/ veřejné zakázky na internetu/ transparentnost zdrojů peněz politických stran a jejich sponzorů/ atd. A teď vy.

0 0
možnosti
OS

OSLO

7. 3. 2011 11:46
DOPORUČUJI k "pozvednutí" nálady

 X  http://www.atanova-zasuvka.blog.cz/1011/byl- jsem- svedkem-svedkem-kradeze-stoleti-1-dil

Tamtéž i 2 díl. Lítá to po internetu. VAROVÁNÍ! Přečtení může vážně poškodit vaše zdraví! :-)

0 0
možnosti
MH

goz

7. 3. 2011 10:39
Není co dodat

0 0
možnosti
T

temi

7. 3. 2011 10:52
Re: Není co dodat

;-DR^

0 0
možnosti