Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"No tak vidíš Máňo, už si zase dojela ....." už si tu písničku nepamatuji, ale pochybuji, že má naše Máňa nízké IQ. Bydlet v pohodě na internátu, bez jakýchkoliv starostí s plným zaopatřením, jí může spousta lidí pouze závidět!;-D

0 0
možnosti

Ani to nechtějte vědět....

0 0
možnosti

I57r63e88n38a 77H50r74u36b75á

11. 2. 2013 15:12

BIS potřebujeme, o tom žádná. A Máňa? To je spíš chuděra s IQ na hranici debility. Kdyby nekradla, práci by si stejně nenašla a žila by z různých sociálních podpor. Ale i takoví lidé se rodí a protože jsme humání společnost, máme morální povinnost postarat se i o takové. Nebo co s ní jiného? Jak ji zařadit? Volím spíš "pravici", ale nevidím nic divného na tom, starat se o postižené. A v dnešní době člověk typu Máňa práci nemá šanci sehnat, je svým způsobem postižená svým nízkým IQ. Co by dělala? Nehodí se ani na to doplňovat zboží do krámu. Nároky na lidi jsou čím dál vyšší, dnes už u každé práce potřebujete alespoň trochu přemýšlet, chovat se a vystupovat. Ještě dvacet let zpátky málokdo uměl jazyk nebo pracovat s PC, dnes je to samozřejmost.

9 1
možnosti

Ona by možná dělala, jenže by za ní musel stát dráb a myslet za ni. To jen v pracovní době. A po pracovní době nechci domýšlet.

1 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3134x
Jsem ročník 1950 a to v mnohém ovlivňuje mé názory. Leccos o životě jsem pochopil, jiné asi už nepochopím nikdy. Tragickou chybou bojovníků "za něco" je, že začnou bojovat "proti někomu".