Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pouyit

17. 5. 2011 16:07
Anglicane ,Amici zabijou vic civilistu na svete

nez civilni obeti techto teroristu.Takze nemate co narikat..Chcete -li,aby vas nezabili,nezabte jine lidi.

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

18. 5. 2011 3:15
Re: Anglicane ,Amici zabijou vic civilistu na svete

Pan ma nejake bolesti, nebo blaboli z hladu ?

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

17. 5. 2011 9:02
šíření strachu....

nikoho neobhajuji, ale teror to moc není. Např. WTC pouze spojily USA . Dost tzv teroristů chce svobodu. Odboj za 2sv byl vlastně taky terorizmus :-/ Jinak souhlas je nebezpečný! 

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 5. 2011 8:42
jenže ve skutečnosti

Už si společnost zakalkulovala riziko terorismu do svých bilancí vedle svých dalších rizik.Letadla padají i bez teroristických útoků(vzpomeňme na loňské "poručíme větru dešti u Katovic",počet mrtvých na silnicích při dopravních nehodách silně překračuje počet mrtvých při teroristických útocích (to by ta letadla či cokoliv jiného museli vyhazovat do vzduchu každý týden),přidejme sem tam nějaký ten Černobyl, Fukušimu či  Bhópál,a nebo nedávno nedaleko továrnu na plasty v Chropyni.

bin Ládinova chyba (nebo spíš milost) byla, že po útoku na Dvojčata už nedokázal riziko ohrožení eskalovat a vrátil se se svými mudžáhidy k občasným pumovým atenátům.Občan přejede očima headline v médiích. 20 mrtvých na silnici minulý víkend,opilý student postřílel ve škole 30 spolužáků i s učitelkou.při nehodě v továrně bez bezpečnostních předpisů..srážka anarchistů se skíny..řádění fotbalových fanoušků..teroristický útok na letišti v ...a sakra.. to zase budou na letišti zpřísněný prohlídky a zákazy letů

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XV

17. 5. 2011 7:56
Nesmysl

Nesmysl máte už v prvním odstavci - sofistikované zbraně právěže dokáží rozlišovat mezi frontou a týlem. Za druhé světové války přiletělo jednu nad Berlín přes tisíc britských bombardérů a .... nezbořily nic vojensky významného. Dnes stačí stealth bombardér a z bunkru pro velitele nepřátelské armády jsou sutiny. Pro zničení vůle bojovat není potřeba zničit celou armádu nepřítele, stačí zasáhnout pár klíčových uzlů.

Přiznám se, že dále jsem už blog nečetl.

0 0
možnosti