Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jarba

30. 5. 2012 23:52
Jdu blejt, velebnosti.

Rv

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

13. 4. 2012 6:26
Po valce komunisti slibovali:

zachovani demokracie a svobody, politickou nezavislost, prosperitu, podporu zivnostniku a hlavne - zadne kolchozy !!

Jak to dopadlo, vsichni vime.

Pro zadratovany koncentrak muze podruhe volit snad jen jen uplny kreten.Rv

2 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

14. 4. 2012 19:29
Re: Po valce komunisti slibovali:

Ježíš již před dvěma tisíci lety sliboval lidem, že za určitých podmínek se, stručně řečeno, dostanou po smrti do nebe.Snad se to někomu podařilo. Masaryk sliboval sociálně spravedlivou, hospodářsky silnou republiku a slušný život, budou-li všichni mravní, pracovití a poctiví. Někomu se to splnilo. Co sliboval Václav Havel a co jsme si slibovali od převratu my, si jistě ještě každý pamatuje. Jak to s námi dopadlo, všichni víme. Máte Koloději pravdu, dvacet let volit stále stejnou bandu gaunerů může opravdu jen kretén! 

PS: pro váhavé voliče připomínám staletími prověřenou pravdu. Nechoď Vašku s pány na led, pán upadne, ale ty si zlomíš nohu!

2 0
možnosti
PM

petrik1960

9. 4. 2012 9:05
90 %

obyvatel planety se má mnohem hůře než my. Tak proč se k nim s komunisty přibližovat?

6 0
možnosti
H

hafusak2

9. 4. 2012 9:54
Re: 90 %

S tím, co nám vládne teď se k nim nepřibližujeme, ale k nim přímo sprintujeme. Rv

3 0
možnosti
MM

captain cook

9. 4. 2012 5:47
wiki5 Re: protoze jste mezi nima 2:6 a 2:07

na nasledujici strance- krasne a vystizne receno. R^R^R^R^R^R^R^R^

Bohuzel lide jako autor a podobni zdejsi bolsevicti podrztaskove se budou vymlouvat, vymyslet nehorazne omluvy a primo lhat az do zmodrani v xichtech

4 0
možnosti
H

hafusak2

9. 4. 2012 8:04
Re: wiki5 Re: protoze jste mezi nima 2:6 a 2:07

Že socík "není to pravý vořechový" jsme věděli všichni. Ovšem na vlastní kůži jsme zažili, jak necelých deset let havlo-klausismu dokázalo tento stát zruinovat mnohem víc nežli předchozích 40 let marx-leninismu. Na následky doplácíme dodnes a ještě dlouho budeme. Teď už v pořadí třetí pravicová vláda odchází předčasně do kytek díky své neschopnosti, rozkrádání, klientelismu a nechává po sobě rozvrácené hospodářství a plno dluhů. Ovšem kdo to po pravdě řekne, je hned označen za bolševika, socana atd.

Pindů, co dělala KSČ před 60-ti lety se lidově řečeno nenažereme a vinu pravičáků na současném stavu to také nijak nesnižuje. Každý má svůj názor, jak se ze současné situace dostat a proto jsme v demokracii, aby to mohl také veřejně projevit. Pokud je ale za své názory různě kádrován a urážen, že nemá "ty jedině správné názory", tak klidně říkám,. že ten kádrovák a urážeč je mnohem horší bolševik nežli ten, kdo napíše, že bude volit KSČM.

3 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

8. 4. 2012 21:12
Komunisté v médiích

a ještě dodám, že komunisté v médiích jsou problém, protože kdyby v nich dostávali víc prostoru, spousta "obyčejných" lidí by se probrala a ušetřila si zklamání před tragickou volbou této mrtvé a zatuchlé partaje.

4 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

8. 4. 2012 21:09
Divné myšlení

Jako by autor předložil zajímavé a logické fyzikální a geografické argumenty, aby došel k závěru, že země je placatá. Prostě to nedává smysl jako celek.

1 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

8. 4. 2012 20:54
Jeden clanek jsem vam pochvalit

u tohoto ale brzdim a zeptam se naprimo.

Hodlate volit komunisty, jenze ze ktere strany, pane Slovacku?;-D Jejich chapadla sahaji od prvopocatku vsemi smery a do vsech stran.

2 0
možnosti
IJ

India

8. 4. 2012 18:37
Byly doby,

kdy jsem na komunisty vzpomínala ve zlém - ale ty doby byly naposledy před 20 lety. Lidi, kteří se zuby nehty drží nějaké současné pofidérní demokracie a odsuzují dobu, ve které se měla dobře většina lidí, nechápu. Buď se mají tak dobře, že jim nic nechybí (těch moc není) nebo byli za komunistů souzeni a to kdoví za co, co mě nezajímá. Současnost má do komunistické svobody podle mě daleko. Museli jsme se podřizovat, ale vadilo nám to? Že jsme museli do pionýra? Podívejte na současnou mládež, která nemá žádné povinnosti! Museli jsme do práce? Zaplaťpánbu za to! Stáli jsme frontu na banány? Teď stojíme fronty u kasy v supermarketech, na vejce, na slevy... Nemohli jsme cestovat? V Tatrách bylo krásně a u Mácháče taky. Nemohli jsme si otevřít hubu? Zato teď se můžeme rozkřikovat jak chceme a je nám to houby platné? Vidím to jasně - padáme na hubu z bláta do louže. Pořád něco máme na dobách minulých, ale že se máme den ode dne blběji, to nám uniká.

3 0
možnosti
MM

captain cook

9. 4. 2012 4:00
Re: Byly doby,

je videt, odkud vitr vane, soudruzko. Opatrne tiche prizdis...lapani a touha po casech, kdy stat naridil, zaridil, vyridil a blbci se ani nemuseli namahat myslet.

 "nebo byli za komunistů souzeni a to kdoví za co, co mě nezajímá." =typicka dukatovina sirena rudasem, ze rezim soudil za preciny "proti lidu a socialisticke spolecnosti", tudiz po zasluze. Ze nekdo sel do vezeni na zaklade politickeho udani nejakeho estebackeho bretschneidera, o tom se nesmelo psat a to soudruzku nezajima.

Jedna z kdysi hospodarsky nejvyspelejsich evropskych zemi (6.misto) byla 40+lety komunistickeho svrabu a bidy tak zhuntovana, ze se ekonomicky octla za opicemi a jeste se z toho nevyhrabala. Soudruzka nechce priznat, ze za soucasny stav jsou vinni nejen komunisticti pohrobci, ale take lini obcane, touzici aby stat za ne rozhodoval, zarizoval, lini chodit k volbam, neochotni vystoupit proti korupci, proverovat komu dat duveru v politice. Otvirat si hubu umi - ale vyuzivat to leda v hospode nebo na foru!

5 0
možnosti
PM

petrik1960

8. 4. 2012 12:39
autore

budete také zase drátovat hranice ???

5 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

8. 4. 2012 14:12
Re: autore

Myslím, že vzhledem k hrozící masové imigraci nejen muslimů by to nebylo od věci.

1 0
možnosti
FH

Bouše

8. 4. 2012 11:16
A kdože je to ta silná osobnost mezi komanči,

schopná pro svůj program získat masy lidí ? 8-o ;-D

4 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

8. 4. 2012 11:38
Re: A kdože je to ta silná osobnost mezi komanči,

O tom je právě můj článek - že dnes takovou osobnost v celém politickém spektru nevidím. Na levici, na pravici a ani mezi liberály. A nejen že nevidím žádnou takovou osobnost, ale ani ideu a program odpovídající dnešním podmínkám a tušenému vývoji v 21. století. Mimochodem, ani ve světovém měřítku nenacházím lídra, který by dokázal víc, než jen popisovat situaci nebo donekonečna obhajovat staleté teorie a dogmata. Co se děje vidíme všichni. Co s tím a jak dál neví nikdo. A právě z toho by mohl vzniknout velký problém.

0 0
možnosti