Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

waclav.v

9. 4. 2011 15:58
Ovce

Je s podivem, kolik je v naší zemi hlupáků, kteří si nechají bez vlastní úvahy natroubit cosi o ošklivém komunismu, který zde mimochodem ani nebyl a díky tomu nevidí, co se dnes kolem nás děje. Čemu se "u nás" říká demokracie a jak si to ti "nahoře" pěkně zařídili. Jako ovce se nechají nasměrovat do toho "výběhu", ze kterého nemůžou našim pánům nijak škodit. Ve škole jsme se učili o vykořisťování a kapitalismu. Nikdy jsem si nemyslel, že se o tom budu moci přesvědčit na vlastní kůži. Pan Slováček mi mluví z duše a pochopil jsem, jak to myslí. Ostatně ostatní články jeho blogu mluví za vše. Nemám se špatně. Mám práci a zaplať pánbůh zatím i zdraví. Myslím si ale, že bychom se mohli mít ještě lépe kdyby vše fungovalo tak jak má.

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

4. 4. 2011 22:25
Ano, dnes je mnohem lepe.

Tak, tak, pane Slovacek.

Lidi se opravdu maji lepe nez za komunisticke diktatury. Nejen materialne, ale hlavne po strance osobnich svobod. A schopny odbornik se me skutecne lepe, nez clovek prumerny.

Na zadratovany koncentrak zvany CSSR, smrdici Trabanty, fronty na vsechno mozne, cenzuru a ustavicne ponizovani komunistickymi potentaty si dnes i ten obycejny clovek vzpomene jen s hruzou.

Jen nevim, co svym clankem chcete rici. To jako maji umelci lhat a rikat, ze diktatura a utisk byly lepsi ?

0 0
možnosti
OS

Oldřich Slováček

4. 4. 2011 23:08
Re: Ano, dnes je mnohem lepe.

Jen bych se na názor neptal jen jich. Zeptáte-li se ryby jak se jí ve vodě daří, odpoví vám jinak než kočka.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

4. 4. 2011 10:46
souhlasím s tím,

že se máme jak prasata v žitě, zaplaťpámbu. a taky nesnáším výraz farmář. většina sedláků taky. v těchto zeměpisných šířkách je to nevídaná zhovadilost.

0 0
možnosti
JV

Žadatel

4. 4. 2011 10:16
Autorovi

R^R^R^

0 0
možnosti
F

Folcwine

4. 4. 2011 9:45
Rada - Nečíst bulvár. Bulvár jsou i běžné zprávy.

Nikdo nikoho nenutí sledovat/číst bulvární zprávy. Nejlepší je nečíst asi žádné zprávy, protože je to většinou stejně jen snůška mediálně přitažlivých témat s minimem objektivity a korektních informací.

Třeba takoví němci, moc hltali zprávy mediálně správně kýčovitě přebarvené zprávy o fukušině, zvolili si zelené a za pár let až jim rapidně stoupne ceny elektřiny (po odstavení poloviny JE v německu), tak to teprvě pěkně zezelenají. My bohužel s nimi, protože je otevřený trh a asi by v EU nebylo únosné, že ten úhlavní nepřítel Temelín nechce prodávat elektřinu do spolkových zemí a Rakouska.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3134x
Jsem ročník 1950 a to v mnohém ovlivňuje mé názory. Leccos o životě jsem pochopil, jiné asi už nepochopím nikdy. Tragickou chybou bojovníků "za něco" je, že začnou bojovat "proti někomu".