Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ostřelovač

20. 4. 2011 21:11
VY jste jen jeden s těch důchodců,co si držku doma,a stěžují

,co si držku doma,a stěžují si

0 0
možnosti
VT

marvinka

27. 9. 2010 10:55
nechápu

je špatné, že je to tak blízko u domu, ale stejně to nechápu. My jsme před dvaceti lety taky řádily jako děcka na hřišti mezi paneláky, křičely jsme, lítaly jsme a nikdo se nepohoršoval, nebo si to nechal pro sebe. A jako teenageři jsme taky dělali různé věci, nad kterými zůstával rozum stát. Vy si nevzpomínáte na své mládí? A to jste byl vždy daleko od domů a bytů, abyste nikoho nerušil? Pochybuji. Maminka, co na vaši ženu tak hulvátsky křičela je asi méně inteligentní, ale takové byly jsou a budou..

0 0
možnosti
K

kočka

27. 9. 2010 10:31
Autora hluboce lituji!

Být Vaší manželkou,tak nevím jestli bych se udržela a dotyčné inteligentní mamince nerozbila jistě perfektně namalovanou tlamu!;-)

0 0
možnosti
VT

marvinka

27. 9. 2010 10:41
Re: Autora hluboce lituji!

by se asi nenechala. To byste se pomlátily navzájem.

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

27. 9. 2010 10:08
No ja nevim,

tenkrat pred ctvrtstoletim nastesti zadne pripitomele nerezove skluzavky se sterkem okolo nebyly, jinak bych na takove hriste s potomkem ani nepachla uz z duvodu uchovani vlastniho dusevniho zdravi.

Pokud se pamatuju, meli tam tu klasickou trubkovou zemekouli na prolezani, piskoviste, a nekdy kolem r. 1988 se pripojily jakesi umelecke betonove objekty, vse na kusu parkoveho travniku. Ze by tenkrat byly deticky zticha, to ne, ale vylozene rvat jsme je tedy nenechaly, taky kvuli vlastnim usim.

A s plastovymi pojizdedly jsme museli do parku na cesticky, protoze to na trave neslo. Stejne to synka moc dlouho nebavilo, nastesti. ;-) Pak presel na klasickou trikolku a byl klid. Jo, to uz je davno...

0 0
možnosti
1

12mmmm12

27. 9. 2010 9:43
Taky mám takovou zkušenost.

R^R^R^R^

0 0
možnosti
Z

zeleny.ropak

27. 9. 2010 9:23
To jsou jen generační rozdíly.

My jsme ve svém dětském věku utíkali , co nejdále od domu, aby nás dospělí nemohli kontrolovat.  Současná mládež (tuším, že mládež je myšlena do 35let věku);-D se chová úplně jinak. Nejraději se sdružuje právě na takových místech, které uvedl autor. Je v tom určitý exhibicionismus a také jistota, že jsou nepostižitelní. Já to mám již za sebou, tak vím o čem autor píše. Prožívám sice něco obdobného, ale nesrovnatelně náročnějšího. V mém případě se jedná o aktéry trošku jiné mentality, které zde nemohu jmenovat, ale jejich projevy jsou tak výrazné, že určitě předčí i ty řvoucí miminka a puberťáky. Nicméně, i když nemám rád zimní období, tak se těším, že konečně nastane klid, protože tahle skupina není zase tak otužilá.;-)

0 0
možnosti
PP

ippokorny

27. 9. 2010 9:16
Kolem mého pozemku chodily dětičky na procházku.

 A pozemek je lákal k návštěvě. Po jejich procházce to tam vypadalo, jako když byl pozemek bombardován. Sousedovic děti zase chodili třeba na prkna, potřebovali je na bungr. No, musel jsem nakonec stavět plot. Jo děti, to je radost. P.P:

0 0
možnosti

Ozolinsh

27. 9. 2010 9:12
Odveta

Zjistěte, kde ty maminy bydlej, vemte kámoše a kámošky, krabicáky a kazeťák a uštěkaný čokly a v 8 večer vyražte před jejich barák na mejdlo... :-)

0 0
možnosti
K

kočka

27. 9. 2010 10:30
Re: Odveta

;-DR^jo jo to by potřebovali!

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

27. 9. 2010 9:09
Evidentně...

... někteří z vás nepochopili oč tu běží. Vůbec ne o nějaké hřiště mezi paneláky, ale o tom, jací dnes lidé jsou. Přehlédli jste jeden "detail" - že ten lampasák píše také a hlavně o tom, jaká je dnes výchova dětí a jak se děti chovají, aniž by si jich dospělí všímali. Také mám dvě děti a také bydlím na sídlišti a trvale, i z okna, mám o dětech přehled co dělají a když se mi něco nelíbí, okřiknu je nebo dokonce i zavolám domu. O výchovu dětí tu jde v první řadě, samotný život důchodce je zde vedlejší.

0 0
možnosti
HK

Kytickaa

27. 9. 2010 9:06
generace

V jedné farní kronice je v roce 1922 zápis: dnešní mládež nedělá nic jiného než se opíjí v hospodě a pak řve po vesnici. No prostě starší nikdy mladší nechápou. Na hřišti si prostě děti hrát můžou. ale co nesnáším i já je, když řvou v MHD apod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3134x
Jsem ročník 1950 a to v mnohém ovlivňuje mé názory. Leccos o životě jsem pochopil, jiné asi už nepochopím nikdy. Tragickou chybou bojovníků "za něco" je, že začnou bojovat "proti někomu".