Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

obr Kolodej

7. 9. 2011 6:05
Jo pane Slovacek,

lidem jako vy by bylo za Stalina ci za Hitlera lepe. Ale na to je snadny lek. Par takovych zemi jeste existuje, vyjezdnich dolozek jiz netreba, tak si vyjedte na exkurzi. Kufr s konzervami s sebou.

Jinak - media i volby jsou dnes svobodne, tak nase zeme nejspis zustane v zapadni Evrope.

Mimochodem - snad se ta zeme jednou, co se prestize a ucty ostatnich zemi tyce, priblizi dobam Masarykovske 1. republiky, kterou vy tak nemate rad. Ale to napred budou muset vyhynout lide zkazeni komunistickou diktaturou. Lide jako vy.

Mejte se hezky.....

0 0
možnosti

xychteen

5. 9. 2011 12:08
Nu, pokrok zjevně nelze zastavit, tenkrát byla tuším...

...pořádná aféra jen jedna - ta lihová

:-)

0 0
možnosti

Kruton

5. 9. 2011 9:43
Po přečtení budu spíš blít....

Rv

0 0
možnosti

milan166473

5. 9. 2011 9:35
Autorovi.

Myslím,že se pletete.Tragickou chybou bojovníků "za něco", je,že si pletou cestu s cílem.Myslí si,že jsou v cíli a ochabnou či ustupují do pozadí.Někdo tu řekl že důležitější než cíl je ceta k němu.Opravdu důležitého cíle nikdy nedosáhneme,jen se můžeme k němu přiblížit.hezkej den:-)[>-]

0 0
možnosti

JamesJosephWray22

5. 9. 2011 8:38
Bolševická demagogie

Hned po ráno je to opravdu silná káva. Nehodlám rozebírat všechny bludy z Vašeho traktátu, to bychom zde byli skutečně dlouho. Vaše replika o církvi je skutečně úsměvná. Když pominu stovky umučených či zavražděných kněží a sester všude po světě, či tisíce kněží a sester starajících se v Africe, Asii a Jižní Americe o ty nejprostší hovádka boží, poradil bych Vám jednu věc. Vytáhněte paty z 4. cenové a projděte se po českých klášterech, farách či kostelech. Uvidíte ten "přepych", Vy mudrlante.

U jednoho se ale zastavit musím. Nevím skutečně proč, ale hluboko v myslích obyvatel České kotliny je zakotvena myšlenka, že stát je tu proto, aby se o Vás za každých okolností postaral. Že Vám musí někdo nabídnout práci, někdo zajistit prosperitu, někdo dbát na Vaši (relativní) lidskou důstojnost, atd. Pravda je taková, pane autore, že jediný, kdo je za Váš "osud" primárně odpovědný, jste Vy sám. Smiřte se s tím a nehledejte vševědoucí pomocnou ruku, která Vás tím životem provede.

2 0
možnosti

Lesní sběř

5. 9. 2011 9:21
Re: Bolševická demagogie

Když už stát nechce pomáhat, tak by taky neměl překážet a strkat mi pazoury do peněženky. To je fér, ne? :-P

0 0
možnosti

Jan Ruzicka

5. 9. 2011 8:16
Po ránu trocha paranoii?

No, proč ne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3134x
Jsem ročník 1950 a to v mnohém ovlivňuje mé názory. Leccos o životě jsem pochopil, jiné asi už nepochopím nikdy. Tragickou chybou bojovníků "za něco" je, že začnou bojovat "proti někomu".