Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Ta "britská", "jihoafrická" atd. mutace, resp. zpráva o ní, s sebou vždy nese také informaci, že je o (aspoň) 50% nakažlivější. Ta "čínská" je u nás už skoro rok, už víme aspoň obrysově, co znamená, lidé se už tolik "nebojí", proto je třeba najít něco nebezpečnějšího. Mohu se samozřejmě mýlit.

0 0
možnosti
LH

Jenže tehleten režim má ještě větší propagandu za níž by se nemusel stydět Geobbels a komunisti by se mohli zahrabat.

Všechno překrucuje k obrazu svému.

Neustále vytahují padesátá léta, ale že v osmdesátých letech už byl jiný socialismus, to už se nepíše.V padesátých letech chodili političtí vězni do dolů a na uran.Kolik lidí bylo v osmdesátých letech jako političtí vězni v dolech?Ani Havel tam nebyl.

Zrovna tak nepíšou, že nikdy nebyli perzekuovaní v osmdesátých letech horníci, hutníci, traktoristi, dojičky, zkrátka lidi co makali na tři směny ve fabrikách.

Neustále porovnávají ceny různých komodit, co jsme si za mzdu mohli koupit za komunistů a dnes.Ale že komunisti 10 let nezdražovali, to už taky nikde nepíšou, zrovna tak kolik nás stála cesta do práce tenkrát ( týdenka za x peněz) a dneska musíte mít v rodině nejméně 2 auta (čili srovnání cesty do práce tenkrát za týdenku a dnes při nákupu auta).

A tak bych mohl rozebírat desítky deziformací co dneska tento režim hustí do mladých lidí.Komunisti neustále 30let (1948-1978) po jejich revoluci, nevtloukali lidem do hlavy jak bylo za první repub!iky a jak je dnes( teda v r.1978).

1 0
možnosti
Foto

To, že byl ten či onen virus tam či onde detekován, to neznamená, že ausgerechnet odtamtud pochází. Ovšem to, že se mu dodá ten či onen onen přídomek, tak to je opravdu až propaganda, na kterou kde kdo až rád slyší;-)

1 0
možnosti