Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ráda bych se vyjádřila k bodu 5. . Pokud je mi známo ze sdělovacích prostředků, tak třeba v Techtle mechte byla větši mladých. Taky se ví , že rádi popíjejí z jednoho hrnku. A tohle asi posouvá mínění o této skupině trošku jinam a nemyslím, že by mezi nimi nebyli studující nějakou tu fakultu. A, že bych byla nadšená z toho, že někdo takový příjde pomáhat mému 88 otci?

Neříkám tím, že to platí na 100%, ale pokud někde vidím hloučky tak to jsou zejména mladí i když nepopírám, že se tak chovají i jiní.

jen dodám :

V jiných zemích třeba v Velké Britanii, že se bude zaznamenávat pobyt v nějaké restsauraci pomocí přihlašovacího kodu na mobilu a nikdo tam neřve o špehování.

0 0
možnosti

Ahoj díky, za podporu. Jeden dovětek na reakci pana Miroslava Macka. Máte pravdu, pubescent, nechť se chová jako pubescent. Ale z mnohé zkušenosti platí, že když se babička (a nemusí to být jen babička) topí, i protestující pubescent pro ni do vody skočí, možná rychleji než jeho táta. A vůbec nemusí být Matka Tereza.

4 1
možnosti
Foto

Perfektně vystiženo R^

Karma!

3 2
možnosti

Perfektně zhodnoceno. R^

2 2
možnosti

Díky za moudrý názor R^ !

6 2
možnosti

Zapomnel jste na pendlery. Ti taky jeden cas za vsechno mohli.

1 0
možnosti

Upřímně řečeno, zkouším si představit, jak by vypadalo školství, kdyby kantoři o všem se žáky a studenty diskutovali. :-)

Diskutovalo by se o tom, jaká látka se má právě probírat. Diskutovalo by se o tom, kdy začíná hodina. Diskutovalo by se o tom, jestli má být písemka. Diskutovalo by se o tom, zda učitel má právo vyvolat žáka k tabuli... A tak dále.

A pokud jde o dospělé, tak před povinností nosit roušku ji ve veřejných interiérových prostorech prakticky nikdo nenosil. A hned po zavedení povinnosti ji nosili všichni. A když ta povinnosti přes léto skončila, tak roušku opět nikdo nenosil. A sotva se povinnost vrátila, tak ji znovu nosí prakticky všichni. Tolik k té vzývané dobrovolnosti...

A co se týká „hledání viníka“, tak přes léto všichni rádi uvěřili, že virus je minulostí (a podle toho se všichni chovali) – a teď se hledá viník (a může za to prý vláda). :-)

4 9
možnosti

Evidentně jste nepochopil "diskuzi se studenty". Můžu potvrdit, že v roce 1989 diskuze učitelů s námi jako studenty probíhala a mnohé to změnilo k lepšímu.

Co se týká povinností - nikdy tu nebylo "doporučení" nosit roušku. A nikdy to nebylo dostatečně vysvětleno, zdůvodněno, odargumentováno. To je základ toho, aby člověk dělal něco dobrovolně - aby tomu skutečně uvěřil. Rozumíte?

A viník ... v tuto chvíli je jím bez jakýchkoli pochyb vláda. Primární průšvih je ten, že i přes půl roku naléhání opozice, aby zvýšila testovací a trasovací kapacity, se na vše vykašlala. Nárůst lze snadno řešit opatřeními a jejich postupnou korekcí, ale pokud se epidemie dostane mimo kontrolu, už se s ní nic udělat nedá. A to se díky zahlcení hygieny stalo. Opakuji - promarněného půl roku i přes naléhání a žádosti o jejich zvýšení. ;-€

1 1
možnosti
Foto

Karma.R^Nějak se zapomíná, že budoucnost naší země jsou mladí. Ti, kteří budou vydělávat na dnešní dluhy nasekané na uplácení seniorů, kteří za předvolební úplatky rozhodují o budoucnosti která se jich týkat už nebude. Kdo viděl naposledy prezidenta mezi mladými lidmi...?

10 1
možnosti

No... Otázkou ale zůstává, co z těch mladých jednou vyroste, když budou vychováváni k víře, že hédonismus a egocentrismus je vším – a že kolem jejich názorů a pocitů bude tančit celý svět. To bude budoucnost... :-):-):-)

2 6
možnosti

J30a38n 27P87a79v62e17l

5. 10. 2020 9:46

K plukovníkovi Prymulovi mě asi nepustí, ale kdyby, i přes roušku bych mu zcela jistě dokázal vysvětlit, že:

Zdroj: https://oldrichkvasnicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758399

Nedokázal :-P

4 0
možnosti
Foto

I když adolescenty budou za chvíli má vnoučata, tak díky za ta moudrá slova. :-)R^

Nebo vlastně právě proto :-)

2 1
možnosti

No, jestli budou jen z části po babičce, budiž nám nebe milostvo.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
jednatel společnosti Aperta, s.r.o., konzultant, trenér

Seznam rubrik