Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..noo..pokud jste ttyto dva vtípky slyšel poprvé tak nevím kde žijte....??,.....pamatuju si je někdy z prvního stupně tehdy ještě ZDŠ...a jejich kořen vznikl někdy vobdobí první světové války.....

1 0
možnosti
MR

reknete mi JEDINY vtip ktery by si z druhych nedelal srandu, z parohacu, blbcu, uchylaku, pedofilu, zoofilu, nekrofilu, politiku, doktoru, advokatu, pihatejch, plesatejch, tlustejch, z blondyn, z cernochu, Cikanu, Rusu, Americanu, Francouzu, zidu, take je hafo vtipu o krestanech, i o Kristovi, panence Marii.... a doplnte si dlouhatanskou radu dalsich. Pokud si z nekoho, KOHOKOLIV nebudeme delat srandu, ZADNE vtipy nebudou existovat,

Ale to je asi sen vsech "spravnych a spravedlivych" lidicek.

1 0
možnosti
Foto

Přijdu domů, rozsvítím...a dům nikde :) 

Co je to? je to barevné a hluboko pod zemí. Zakopané pastelky.

Je to pod zemí a žere to kameny. Kamenožrout zelený.

O zvířátkách. O filmových hrdinech nebo hrdinech z pohádek.

Prostě je NESPORNÝM faktem, že lze vtipkovat a nemusí to být na účet druhého konkrétního :) oops :)

1 0
možnosti
PN

Opravdu se cítíte na to, aby jste dělal cenzora?

Těch "správných" názorů z druhé strany ty děti dostávají až to hezké není. Základem všeho je pluralita názorů a děti mají možnost si samy vybrat, co považují za vtipné a fajn a co ne. To laskavě nerozhodujte za ně.

Zaplaťpánbů, že jsou ještě nějací učitelé normální.

2 0
možnosti
MR

Nebuďte tak úzkoprsý,v poddstatě každý vtip někoho zesměšňuje.A kdybychom se už ani nezasmáli...............

3 0
možnosti
DD

Ale ano, humor je kořením života. Ale když vypráví takové mírně stupidní vtipy učitel devítiletým děckám, tak to tedy není zrovna to pravé ořechové ...

1 0
možnosti
DD

Vážnost a respekt k učitelům jako takovým strašlivě upadá. Je to ale také z velké míry zaviněno učiteli/učitelkami samotnými. Anebo ještě hlouběji - nejsou na své povolání dobře vybaveni už ze svých studií, nedovedou ve svém povolání upozadit své charakterové vady a pokřivenost názorů (na cokoliv), tak, aby žáci/studenti dostávali informace objektivní, nezatížené a nezkreslené, často dokonce i pravdivé.  

Nakonec, i zde, mezi blogery/blogerkami je dost takových strašných, odstrašujících příkladů. A ještě se tím vychloubají.

0 0
možnosti
Foto

ta vážnost upadá ze tří důvodů

1) společnost (tedy vláda) soustavně tuto oblast ignoruje...jak platově, tak svými zoufalými pokusy o reformu

2) díky tomu je sekundárně oslaben "učitelský kádr"....tj. zvětšilo se procento těch nekvalitních (těm dobrým bych dal medaily, že neprchli)

3) volná výchova dětí + arogance některých zbohatlíků vůči škole už jenom završuje celou bídu.

2 0
možnosti
Foto

mě jde zase mráz z hyperkorektních lidí jako vy...."Jestli ti cikáni, dělají ve škole fakt takový čurbes, tak se jim vyhýbej Pepíčku. Ale nikomu o tom neříkej...nechceš přece, aby měla maminka problémy?"

Do háje....jak za bolševika.Rv Nesmolte se do učitelů...mají to s rozjívenými či nablblými dětmi z "důležitých" rodin už tak dost pestrý

7 0
možnosti
LJ

Je jistě lepší si dělat vtipy z někoho anonymního, například z Pepíčka, který to či ono popletl. To asi děti nebudou s ničím spojovat, jméno Pepíček se dnes téměř nevyskytuje.

Co však taková situace: Za minulého režimu měla učitelka ve třídě dvě přihlášky děti na náboženství. Ředitelka jí dala  za úkol, aby přesvědčila rodiče nebo přímo ty děti, aby přednášku stáhli. Použila veškerý svůj um, aby je přesvědčila, marně. Učitelka přišla o prémie a dětem to dávala pěkně znát: Dala jednomu z nich těžkou otázku, neznal odpověď a učitelka jízlivě: "Tak se pomodli, abys to věděl...Děti, že je to směšné, že je hloupý..." a vedla děti k šikaně těch dvou. Část dětí se jim skutečně smála, ale část dětí byla morálně výše než ta učitelka a nenechaly se vyprovokovat. A pak došlo ke změně režimu a nic se nestalo. Podobných případů bylo mnoho.

1 0
možnosti
Foto

Až tak hustě bych to neviděl...nicméně faktem je, že se dá najít lepší vtipy, třeba ty o mamince a tatínkovi bych viděl jako vhodné ;)

1 0
možnosti
Foto

Tak třeba s vtipy o tom, proč má blondýna o kolečko víc než kůň, nebo "Šly tři - jedna ošklivá, druhá hloupá a ta třetí byla taky učitelka." jsem u dětí zpravidla bodovala a ani rodiče nic nenamítali :-)

1 0
možnosti
JG

Je mnoho vtipů, které začínají oním: jde Rus, Čech a Američan a ......., a vždycky se někdo z nich projeví jako blbec, aniž by tím bylo myšleno, že ten či který národ je hloupý. Takže místo Číňana  v tom minovém poli může být zkrátka kdokoli a věřím tomu, že s každým dalším vyprávěním k takové změně dojde. Řekla bych, že Vám v tom vtipu vypadlo, že ta osoba v tom poli tu minu HLEDÁ a pointa a černý humor je, že ji našla. Nejde tady vůbec o to, že by někdo (kdokoli) chtěl někoho (kohokoli) vyhodit do povětří. ;-) Podle mě zbytečně dramatizujete a udělat z toho hned, že učitel učil žáky šikaně a razismu, vypovídá mnohé spíše o Vás. Hezký den

8 0
možnosti
Foto

Já souhlasím...a přesto má autor blogu v něčem pravdu... v té první zásadní věci, že jde o vzor, jak si dělat srandu především z někoho druhého :)

0 0
možnosti
AO

Pak je ale také více či méně jasná povaha pana učitele.... :(

1 4
možnosti
JG

Já vždycky obdivuji ty rodiče, co kritizují učitele, kteří musí zaujmout, naučit, ochránit a zvládnout třeba dvacet dětí najednou, zatímco sami nezvládnou kolikrát ani to svoje jedno či dvě, co mají doma. Takový učitel je kritizován za kdeco, ale nad svým chováním se zamyslí málokterý rodič - například, že se nustále před dětmi doma štěkají jako psi, nadávají si a urážejí se, a dítě pak pošlou do školy jako uzlíček nervů, a když jim učitel povypráví nějaký vtip, hned ho obviní z rasismu a šikany.:-/ Vy máte zprostředkované informace od tředí osoby, nevíte vůbec, co se v té škole dělo, ale už máte jasno o povaze učitele. OMG

5 0
možnosti