Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

14. 2. 2011 23:07
kavkazské a černomořské státy se musí podporovat

Já zase nechápu chlad EU při rusko-gruzínské válce. Kdy jindy by se mělo dát gruzíncům více podpory než teď ? Naopak ustupujeme rusům a klopíme oči před jejich dobýváním ztracených území. Rusko je stále nebezpečná země, Evropa i USA by měly země tohoto regionu silně podporovat a pokusit se změnit jejich směrování. BTW, Moldavsko je umělý stát, kus Rumunska, kterou ukradl SSSR Rumunsku stejně jako nám zakarpatí.

0 0
možnosti
KM

MASAP

8. 2. 2011 23:56
Egypt

jeste furt doporucujete cestu do Egypta? To byl lobbing jak svina, fujtejblRv

0 0
možnosti
BD

Béda47

7. 2. 2011 13:46
máte můj podpis

Pokuším se i na tomto blogu psát podobné věci jako píšete Vy.I když to určitě žádný zodpovědný činitel nečte, tak i malé zrnko je dobré. Tady to podceňování Číny,Indie, Afriky a celé Latinské Ameriky je do nebe volající. Jak je možné, že to vláda nevidí, novináři opomíjejí. Zapomněl jsem podotknout naše vláda a naši novináři.

Vše co jste napsal podepisuji - a uvidíme co na to naši nevzdělaní a hlavně neznalí diskutující.V

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

1. 2. 2011 12:52
Místo velvyslance je žádaná trafika, pro vysloužilé

prominenty. Pobavil jste mě, pane Tomio. Myslíte, že by někdo z těch lidí, zvyklých na blahobyt, měl zájem trávit život někde v Tramtárii u Hotentotů? Samozřejmě, když už se něco nového buduje, tak ve státě o který mají budoucí trafikáři zájem. Budou si Ambasády stavět tam, kde je živí společenský život i pro jejich rodiny.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

31. 1. 2011 18:15
A co byste do te Afriky vyvážel ?

Hlínu na trpaslíky ? Jinak máte ale absolutní pravdu.Napiště do Japonska

, ať nám tady pošlou nějakého Hirohita nebo Akihita.;-D

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

31. 1. 2011 17:43
Dnes a denně přinášejí sdělovací prostředky

informace o tom, jak naprostí diletanti a zločinci ve vysokých státních a politických funkcích beztrestně devastují tuto republiku. Stále více a více o tom píší i lidé na tomto blogu. Každá zpráva je jako dílek obrovské puzzle, zapadají do sebe a vytvářejí obrázek Kocourkova Made in CZ. Staletý systém demokratických mechanismů, které by tomu měly udělat přítž, nefunguje a totálně selhal. Nefunguje policie, justice, Parlament a ani prezident. Poslední, co zde ještě jakž takž funguje, je svoboda slova, kterému se však oni zločinci jen smějí. Novináři informují, psi štěkají, zločinci se smějí a karavana jde dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/