Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lanolin

20. 3. 2012 8:47
raději levné víno, než policie k ničemu

Policie je pouze mocenský nástroj, dobrá leda k tomu, aby bránila romské ubytovny a rozháněla chuligány na sportovních utkáních (to by měl platit pořadatel).

Vysoce postavené zloděje stíhat nesmí a když náhodou někoho dotáhne k soudu, tak ho kamarádi nějak vysekají. Ani na vyšetřování drobné kriminality nejsou k ničemu. Dvakrát jsem byl přepaden a okraden (jednou i zmlácen) jistým menšinovým etnikem, podal jsem oznámení, bezvadně popsal pachatele a nic. Třikrát nám vykradli dům a policie nám jen doporučila projít si bazary a hledat jestli si to nenajdem zpět. Dvakrát dokonce odmítli odebrat stopy (otisky prstů, bot a vlasy - to jsem viěl i já), prý škoda není velká (necelých paesát tisíc) a technici jsou u něčeho jiného. Lepší jedna dobrá pojistka než plná strážnice policistů.

K čemu tedy jsou?

2 0
možnosti

Kucharovic

20. 3. 2012 19:20
Re: raději levné víno, než policie k ničemu

Bezvadně popsal pachatele = byl takovej tmavej, akorát zuby a voči mu svítily, tepláky na půl žerdi s prdelí u kolen, kšiltovku a bílou mikinu s kapucí. Jo a mluvil tak nějak divně - jako česky, ale nebylo to úplně česky. A ještě s takovym divnym přízvukem a pořád do toho motal "dyk more"... To se fakt divím, že ho nechytili...

0 0
možnosti