Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. S. Pište, prosím, o problému víc, co nejčastěji, i o věcech, které běžnému člověku mohou připadat podružné. Všichni se s touto problematikou potřebujeme seznámit, postřehy lidí, kteří jsou v ní přímo zainteresováni, jsou nesmírně cenné. Děkuji předem.

1 0
možnosti

Ve všem Vám věřím a také Vám velmi fandím. Neskutečně mě irituje, když jsou různé zdravotní potíže (ať je to ADHD, PAS či třeba deprese či úzkosti) "normální" veřejností považovány za obyčejné zlobení apod. Moc Vám držím palce, nedejte se!:-)

1 0
možnosti
DS

Děkuji a nebojte se chodit "mezi lidi". Naopak, jak Vy a Váš syn, tak i lidi kolem potřebují otužovat a otevírat oči. Kdo chce, porozumí, kdo ne, nedá se nic dělat. Můj syn byl hyper aktivní v době, kdy bylo ADHD považováno za zlobivost, tak se malinko umím vžít do Vaší kůže. Ač vím, že nejde o stejnou nemoc (ač stejného spektra), hodně lidem otevřel oči film Mary a Max, která je o lidech s Aspergerem (taky tu jedna maminka píše o synovi "Aspíkovi"). Vím, že to je těžké, ale držím palce a pěsti, děláte úžasnou věc a je prima, že synek na "lochtání" a jiná cvičení reaguje. Já vím, je to boj, ale za dobrou věcR^

2 0
možnosti
JR

J25a61r43a 50R94a79n73k

6. 7. 2015 2:21

Budte silna a vyuzijte veskere pomoci, ktera se Vam nabiziR^

Pred tydnem jsme zde meli pripad, kdy 16 lety hoch autista byl 3 dny nezvestny, po 4 hodinach byl okamzite vyhlaseny "orange alert", ktery se ozve na stanicich radia a na dalnicich, kde obvykle jsou zpravy o zmenach na vozovce, pokud jsou zacpy, nebo urazy. Vse dobre dopadlo, slysela jsem pouze otce rikajicicho, ze hoch je unaven a zda se, ze je v poradku. Zastavil nekde na stanovisti dalkaru, policie mela i videove zaznamy, kde chodil od kamionu ke kamionu a jeden ho vzal, po dvou dnech ho nekde vysadil a zavolal policii, zrejme uz vedel, ze udelal hloupost, jednal protizakonne, ale vsichni doufame, ze se pouze chtel s nekym bavit.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik