Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

A co takhle "kdyz se stehuji do panelaku, musim pocitat s tim, ze se mam chovat extra ohleduplne ke svym sousedum, nepoustet televizi na plne pecky, deti ukaznovat a polozit koberce a nenosit doma boty s kramflekem?"

Mluvite o toleranci, ale co vidim ja, je zenska, ktera se smeje tomu, ze zpusobila sousedovi skodu a ktera neuci sve deti slusnemu chovani a omluve, kdyz neco omylem provedou.

To , ze dite zabouchlo dvere neni omluva Vaseho neslusneho chovani. Dvere muzete opet otevrit, sousedovi se omluvit a dohodnout se na naprave skod. A pokud bude i potom morous a hulvat, to je jeho problem. Nicmene s vasim pristupem se mu nedivim, ze je sproty, mne kdyby nekdo vytopil byt a pak mi zabouchl dvere pred nosem (byt omylem, coz on nemuze vedet), taky bych si myslela, ze je to namyslena krava/vul.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že jste vytáhla "problém" z kontextu.

Reakce na koberce, na to Vám jen odpovím, že děti jsou  alergici, čili koberce nepřicházejí v úvahu.

Zabouchnutí dveří? Těžko vysvětlím čtyř a půl ročnímu synkovy který  je nemluvící autista, že nemůže zabouchnout dveře, když  mu stěží vysvětlím že je čas oběda. Sociální dovednosti děti s autismem mají na velice nízké úrovni.  Nehledě dřív něž-li jsem stihna znovu vstát z mokré podlahy a otevřít dveře, tak soused byl pryč.

Přijímám Vaši kritiku, ale .... zkuste se na to podívat i z mého pohledu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik