Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, paní Pavlo, možná to není ani tak závist, jako spíš absolutní absence empatie. U dětí se to samozřejmě kloní, z hlediska jejich možnosti chápání, k té zavisti. Ale u dospělých? Těch je mi líto. Snad jsou i líní se zamyslet.....

Vám držím palce!

1 0
možnosti
DS

Pavlo, něco podobného píše tady paní Schmidtová, vozíčkářka http://veraschmidova.blog.idnes.cz/c/479600/vozickarum-se-nema-ustupovat.html?ref=viacbloger. Prostě hnus fialovej :-)

2 0
možnosti
Foto

ouuuu... až mě mrazí :(

0 0
možnosti
JR

J41a16r84a 65R10a68n54k

5. 11. 2015 19:57

Pracovala jsem v nemocnicich a pro invalidni pojistovny v nekolika zapadnich zemich, takovy nedostatek empatie a spousta zavisti - nenavisti, s tim se setkavam pouze zde v diskusich, protoze ani mi pratele v CR takovi nejsou, takze jake procento z tech Zemanovych 10 milionu spodni tridy?

Vam posilam aspon na dalku pozdrav, obejmutiV a karmuR^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji :) Jak by řekl klasik: "Závist je věčná"

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, nedejte se otrávit. Lidská hloupost nezná mezí, tím pádem to některým nevysvětlíte.;-) S Pepčou děláte pokroky a máte jeden druhého, za to Vám patří obdiv R^

3 0
možnosti
Foto

Jitko, děkuji Vám :)

1 0
možnosti
DS

Jistě. A těch nových věcí, co se smíte po nocích učit, Pavlo. Vyrábět tabule, fotit (například Pepču, jak čůrá), pak z toho vyrábět pomůcky, každou blbost si zopakovat milionkrát... a to auto? určitě je novější než to sousedů.;-D:-);-D. Já vím, ke smíchu to není, spíše k pláči. Ty děti ještě chápu, ale ty sousedy ani náhodou.

3 0
možnosti
Foto

Dášo, to je nás povícero :) Často nevěřím svých uším :) natož očím :))

2 0
možnosti