Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Mně se to takhle náhodou líbí. My když se oblečeme svátečně a sedíme u stolu, tak mně to připadá srandovní a občas se blbě směju... A Vánoce na pláži, to vůbec není špatný nápad, Pepíčkovi by se to určitě líbilo. Lidi v paneláku jsou občas prudiví. Kamarádka mně říkala, že jí vyčítali i česnek při vaření, že smrdí. Tak není to na zabití? Pěkný den.R^:-)

1 0
možnosti
DS

Myslím, Pavlo, že na Vaši situaci nejlépe sedí přísloví "raději budu příjemně překvapený pesimista, nežli věčně zklamaný optimista". Pevné nervíky a hodné, chápavé sousedy (možná jim příště nezabouchávejte a pozvěte ji dál, ať to synkovi vysvětlí... respektive, ať jí to Pepča vysvětlí sám :-))

1 0
možnosti
Foto

Vím jak to musí být nepříjemné, ale věřte mi, že se snažím jak nejlépe umím, abych ztišila, usměrnila a navedla Pepíka správným směrem. Snažím se být maximálně tolerantní, ale vždy se najde někdo komu budeme vadit, protože jsme "jiní". Ne, že Pepík je "jiný" ale hned celá rodina je "jiná". Ale s tím jsem se už smířila a doufám jen, že blízké okolí alespoň trochu sleví ze svých nároků a bude tolerantní :)

Jak píšete Dášo, příště paní pozvu na kávu a nechám jí to vysvětlit, uvidíme kdo z koho ;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik