Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den,

ano..lidi jako takoví se k sobě nechovají hezky.

Můj zážitek je z opačného pohledu. Jeli jsme z výletu na kole a jelikož cyklisté s koly mohou pouze do posledniho vozu, sešlo se nás tam 5 kol. Namáčkli jsme se na sebe a jeli. Bohužel přistoupil pár, který tlačil vozík se slečnou. Vozík se krásně vešel, nicméně paní začala doslova vyřvávat:" tak snad si všichni vystoupíte ne? No to je úroveň, to je úcta k postiženým. Lidi koukejte jak musí chudák postižená cestovat." Slečna na vozíku jen pipala, že je vše přece v pořádku, že se vejdeme všichni. Na moji připomínku, že s vozíkem může nastoupit i kamkoliv, ne jen na zadni plošinu, nás pani poslala TAM..Lidi v okolí se rozdelili na dva tábory, jedni prikyvovali pani, jiní se zastávali nás. Situace nepříjemná pro všechny. Za 4 zastávky paní s nadávkami a vozíkem vystupovala. Během 4 zastávek otrávila úplně všechny.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den Jolano, to je přesně to, co mi vadí. Jedno z jaké pozice se dostaneme do těchto situací, pokaždé je to prohra. 

Trocha ohleduplnosti a méně sobectví a hned by se nám "dýchalo" lépe :-)

0 0
možnosti
DS

Vtip dobrý, ale je to přesně tak. Srážka s blbcem bolí vždy více toho postiženého, protože blbec si to, že se jako blbec chová, neuvědomuje. Mám totéž s místem pro kočárky, respektive s místem, kde musím nechat dítě v autosedačce samotné, abych si pro nákupní košík došla. Před každým supermarketem jsou max dvě, skoro pořád obsazená lidmi bez známky vožení dětí, o Vánocích na nich prodávají stromky a běda, když se proti tomu sebeslušněji ohradíte. Mějte se primaR^

1 0
možnosti
Foto

Dášo, vidím, že máme všichni podobné zkušenosti. Děkuji.

Dnes se mám moc prima, Pepča poprvé snědl omáčku a dokonce dvě naběračky :-) Nikdy jsem do něj omáčku nedostala, že by se blýskalo na lepší časy? 

Přeji také prima neděli :-)

0 0
možnosti
Foto

J41a77n89a 48M52a67j59o29v48á

8. 11. 2015 10:54

Pavli, netrapte se,třeba prostě taky jen měli Den Blbec...

Vám VR^

1 0
možnosti