Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

skvělé. A co pocity? (hlad, strach, naštvanost, radost, zvlášť kdyby se daly do protikladů, to by pochopil?) Možná i v souvislosti s tím, aby Vám byl schopen definovat, když ho něco konkrétního bolí/štve/děsí/trápí. Ale to jen tak uvažuju v písmenkách.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za optání. Pocity je vyšší liga Dášo, v jednom z článků jsem popisovala šestnáctiměsíční cestu za objetím. Definovat pocity je těžké. Zde moc úspěchů nemáme. Náznaky sice jsou, ale zdaleka nemáme vyhráno. 

Není to dlouho, kdy Pepča koukal na jeden film, kde na konci příběhu hlavní hrdina zemře. A rozplakal se. Už tohle je jako by zdolal osmitisícovku :) Sice jsme pojmenovali pocit jako lítost, smutek. Ale tím to také skončilo. To je běh na dlouhou trať. A sama nevím jestli to vůbec zvládneme. 

Zde používám hodně video, natáčím situace, kdy se Pepča raduje a pouštím mu je na televizi s komentáři. Ale zpětná vazba chybí. Snad časem :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik