Diskuse

Zase poprava

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to ještě dnes na Novinkách vyšel článek, že USA zakázaly rodinám zadržených novinářů tyto vykoupit. Tak to je už fakt zvrácenost, že by prý byly tyto organizace finančně podporovány. Můj názor je: spojit síly a srovnat tato území se zemí. Pokud se tento radikální islám nevymítí, nebude na světě žádný klid. Vždyť zde přesně vidíme, kam může náboženský fanatismus dojít a tato zvířata nejsou žádní věřící, to jsou vrazi. Abych řekla, tak jsem asi ještě neviděla takto bestiální popravy, dokonce v přímém přenosu.

0 0
možnosti
Foto

Ano, napsala jste: "Zlo přináší jen zlo!" Ale zapoměla jste napsat důležitou věc, kdo to zlo způsobil a kdo neustále vojensky vstupuje na suverénní území a násilím vnucuje "svoji" demokracii tam, kde o ni nestojí, protože jejich kultura je jiná. Jak vidíte, takhle to totiž nefunguje a proto jsou ty popravy, msty a bombové útoky. Je to kruté, ale je to tak.

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Jsem učitelka na střední škole, věkem starší, ale cítím se v pohodě a svěží. Mám devítiletou holčičku. Jsme, my dvě holky, spolu samy a vystačíme si. Je mi s ní fajn, je mi fajn i v práci, mezi mými žáky, je mi fajn na okouzlující Vysočině, která se pyšní úžasnou přírodou, čistým vzduchem a ...
Miluji psaní, mluvení a učení, což jsem skloubila dohromady, a tak se mohu plně ve svém zaměstnání plně vyžívat a užívat si.

Seznam rubrik