Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s hokama dole, bo jsou moc hezké :))

2 0
možnosti
JK

Hlavně já! Celej Zilvar z chudobince! ;-);-D

1 0
možnosti
PV

tak mam dojem, ze aktovky za moc nestaly ani pred triceti lety, ale stesti bylo, ze byly z nejake kozenky a daĺy se zanest k brasnari, ktery to za "par korun opravil".

0 0
možnosti
JK

Pokud se se svou situací potřebujete dostat na titulky - není nic jednoduššího, než napsat do Plesku do jejich seriálu "Žijí za 30,- Kč na den!". Jinak k aktovce - já pořídila do 1. třídy klasickou aktovku za 1.500,- Kč. Malej nebyl zrovna nadšenej, ale vydržela bez újmy 3 roky. 3x 500,- Kč. Letos jsem koupila a dala na míru "seřídit" už batoh se zpěvněnou opěrou zad a dalšíma vychytávkama za 2200,- Kč. Při pravidelné péči a seřizování má vydržet až do 1. ročníku SŠ. Zkuste někdy uvažovat, už jsem vám psala, že každoroční levný batůžek do školy se skutečně nevyplatí. Těch výdajů za školu je u dětí tolik, že jestli nepřestanete kupovat laciné šunty, zblázníte se z toho. Vaše samoživitelství a fakt, že nebudete dědit s tím opět nesouvisí.

3 0
možnosti
JN

souhlas,nejsem tak bohatá,abych si mohla kupovat levné věci

1 0
možnosti
JN

To máte tak:  vy neustále hlásáte světu skutečnost, že jste samoživitelka. 

Já byla také samoživitelka. Navíc se dvěmi dětmi. Nikdy mne nenapadlo to neustále sdělovat svému okolí. Není to žádná zásluha, není to nic, proč by měl samoživitelku někdo litovat, nebo obdivovat. Je to prostě stav, za který si více či méně může každá samoživitelka sama.

A stejně tak někdo hodně stojí o to, aby byl na titulce, druhý nikoli. Jeden to opět  bude troubit kolem sebe, jaká je to nespravedlnost, že Pepa na titulce byl a já, Franta, jsem na titulce nebyl. Navíc - k čemu je to dobré být na titulce?

A aktovku do školy snad každý koupí dle svého uvážení a dle svých finančních možností. Opět není potřeba vyzdvihovat samoživitelství (spíš mi to přijde jako zoufalý pokus udělat z nouze ctnost).

7 0
možnosti

nic ve zlém, ale souhlasím s paní Novotnou..

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Jsem učitelka na střední škole, věkem starší, ale cítím se v pohodě a svěží. Mám devítiletou holčičku. Jsme, my dvě holky, spolu samy a vystačíme si. Je mi s ní fajn, je mi fajn i v práci, mezi mými žáky, je mi fajn na okouzlující Vysočině, která se pyšní úžasnou přírodou, čistým vzduchem a ...
Miluji psaní, mluvení a učení, což jsem skloubila dohromady, a tak se mohu plně ve svém zaměstnání plně vyžívat a užívat si.

Seznam rubrik