Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65a79n21a 31M21a95j55o69v43á

23. 8. 2014 15:01

Pěkné.

Jen s těmi kroužky - to má prostě každý jinak. Holky měly něco každý den a byly v tom spokojené - ostatně při pracovní době třeba do pěti je to lepší než dítě sedící doma u počítače.

Všechny kroužky drsne drahé nejsou - něco bývá ve škole, něco v domech dětí a tam je pak cena symbolická. Největší maler byly vždycky prázdniny.

0 0
možnosti

karma, kéž by všechny maminky byly takhle rozumné...a k těm "kroužkům": moje malá vnučka chodí cvičit do Sokola, pak do Skautu a do dramatického kroužku "lidušky", vše finančně dost nenáročné věci a přitom se jí dostává všestranného rozvoje (pohyb, příroda, kultura)  - takže ono to není zas tak otázka peněz. Jo a tvoření - minulý týden zrovna korálky - má u mě :-)

0 0
možnosti
JR

J73a86n 35R39á65ž

23. 8. 2014 11:43

Jel jsem po dlouhé době v MHD. Zaslechl jsem jak si nezaměstnaná "samoživitelka" stěžoval jak je oblečení pro děti tak drahé, že si musela půjčit na jejich nové zimní oblečení. Na dotaz proč nechodí nakupovat na školní burzu, kde je pěkné dětské oblečení za zlomek ceny, odpověděla:" Přece nebudu dávat dětem obnošené šaty." Co k tomu dodat?

0 0
možnosti

Stačí dodat jediné slovo - husa.

0 0
možnosti
FS

Výstížné a realistické.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Jsem učitelka na střední škole, věkem starší, ale cítím se v pohodě a svěží. Mám devítiletou holčičku. Jsme, my dvě holky, spolu samy a vystačíme si. Je mi s ní fajn, je mi fajn i v práci, mezi mými žáky, je mi fajn na okouzlující Vysočině, která se pyšní úžasnou přírodou, čistým vzduchem a ...
Miluji psaní, mluvení a učení, což jsem skloubila dohromady, a tak se mohu plně ve svém zaměstnání plně vyžívat a užívat si.

Seznam rubrik