Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na pořad Prostřeno se dívám denně, pokud jsem doma. A plně s Vám souhlasím, že soutěžící mají všelijaké neduhy a výmluvy, co nejí a nemusí a není to jejich šálek kávy nebo čaje. Také bych se tam nepřihlásila, protože s kamerou za zády by se  mi špatně vařilo. Ale pro mě je to docela příjemná hodinka před zprávami.

Také se dívám na ty americké thrillery (no na některé se dívat vůbec nedá), kde je hodně nelogičnosti, ale napětí a hlavně konec je vždy dobrý.

A jinak si nikdy nenechám ujít seriál Teorie velkého třesku, kdy se někdy i třkrát zasměju nahlas a pak už je doba, abych šla spát.

0 0
možnosti
ZK

Paní učitelko, na to že si dovolujete opravovat hrubku na venkovní reklamě, si Vás dovoluji upozornit, že ve vašem textu nacházím velice mnoho hrubek, překlepů a chybějících písmen...nic ve zlém

0 3
možnosti
Foto

Na hrubky jsem citlivý a žádné jsem si nevšimnul. Překlepů či nedoklepů je tam hodně, asi nebyl čas na korekturu. Jinak k blogu, TV upadlo neskutečným způsobem a protože ji řídí lidé věci znalí, musí mít zjištěno, že ty škváry se většině líbí. Tak coby menšina čumím na staré filmy a sport.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Jsem učitelka na střední škole, věkem starší, ale cítím se v pohodě a svěží. Mám devítiletou holčičku. Jsme, my dvě holky, spolu samy a vystačíme si. Je mi s ní fajn, je mi fajn i v práci, mezi mými žáky, je mi fajn na okouzlující Vysočině, která se pyšní úžasnou přírodou, čistým vzduchem a ...
Miluji psaní, mluvení a učení, což jsem skloubila dohromady, a tak se mohu plně ve svém zaměstnání plně vyžívat a užívat si.

Seznam rubrik