Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

mno nevim ... clovek s pristupem "z cizího krev neteče, a tak jestli chudý Čech oloupí bohatého Vietnamce, by jí asi zas tak žíly netrhalo" obvykle nebyva vyhlasen zamestnancem mesice, a pokud se teticka podle vyse uvedeneho i chovala, je brzke ukonceni jeji pracovni kariery jevem vice nez ocekavanym.

3 0
možnosti
Foto

prostě vyšší cenu pro něj nemá...a co?

5 0
možnosti

Nebudu do vás šťourat, jen podotnku někteří  komntářích mají pravdu, vydělávají hlavně na černém zboží, ještě když jsem nebyl plnoletý zato už kuřák prodávali nám cigarety, alkohol a dokonce i někteří zbíraly kolky právě z těchto cigaret, třeba za 15 kolků, nepoškozených jsem měl celou krabičku. Jinak i když k nim nechodí moc lodí, si ale neuvědomujeme že jsou to jejich rodinné podniky, takže nemusí vyplácet výplaty, nebo musí ale peníze se stejně vrátí do rodiny. Také místo aby podporovaly český trh, naopak chodí a nakupují ve velkoobchodech, každý den co chodím do jednoho supermarketu (express) je vídám jak skupují veškeré čerstvé pečivo, přehrabují se v něm a ošklivé vracejí, kolikrát jsem jim i za to ''vynadal'' nechci jíst nic ochmataného , sám vše nabírám pouze pytlíkem nebo v rukavicích. A také vydělávají velké peníze již na zmíňených drogách, pronajmou si halu či byt zapečetí ho zevnitř, popřípadě majý otvor pro dostání zásob do bytu nebo většího skladu.

Ps omluvte mou hrubou češtinu a gramatiku ... viz jeden z mých článků

1 1
možnosti
Foto

Marku .. tys tomu nasadil korunu ;-D

3 0
možnosti
VH

Tedy já brečím po celou dobu čtení článku!!!  Tetička si domluví zaměstnání, domluví si ho na deset hodin. Souhlasí s tím, že bude zaměstnání vykonávat vstoje (jinak to v jistě malém vietnamském krámku dost dobře nejde). A dohodne padesát na ruku (nezdaněných, jinak by se zaměstnavatel nevešel do minimální mzdy). (Poznámka 50 Kč na ruku je při normální pracovní době 160 hodin 8.000 Kč čistého - odpovídá 10.500 Kč hrubého. Pro hlídače!!)

   Takže tetička bez mučení toto vše s majitelem obchodu dohodne. A majitel obchodu (zřejmě proto, že je Vietnamec /ale rasisté v žádném případě nejsme, že/) je darebák.

   PS: Závěru vůbec nerozumím!! Tetička zaměstnavateli nerozuměla?  "Tať jo" ji znemožnilo pochopit dohodnuté?

   Resumé: Vy "inteligentko", která bohužel učíte naše děti, jestli si myslíte, že když jsme zaměstnáni v Německu, GB či dokonce USA mluvíme perfektně jazyky hostitelských zemí, pak myslíte špatně. Resp. vůbec myslet neumíte.

7 0
možnosti
Foto

Take jsem si pobrecel ;-D ... doufam, ze autorka zacne psat casteji ;-)

1 0
možnosti
PK

A co takhle jiné zdroje - marihuana  ... Nevěřím, že i když neplatí daně, nerozeznáte jednoho od druhého, v obchodech žijí, že je to hokynářství tak výnosné. V Praze jich je jak nas .... a málokdy tam vidíte člověka, natož frontu.

1 1
možnosti
VH

Víte, že to uměli i v době, kdy mariánka zas tolik nekvetla?  Mimochodem: kolik vy na ni vyděláte (jistě ten zdroj máte, viděl jsem desítky Čechů, chycených při pěstování a prodeji u nás i v zahraničí). Přiznejte se!!!

1 0
možnosti
JP

Pokud vám jde o důstojnost, začněte u své babičky, která je ochotna si nechat kálet na hlavu za 50 na hodinu.

1 0
možnosti
VH

Proč nechat si kálet. Minimální mzda je pro hlídače odpovídající.

2 0
možnosti
JT

Kus pravdy nic více...

0 1
možnosti
LW

L41e17o 48W75o10l96f

26. 8. 2014 19:45

Milá dámo, za tenhle článek vás nepochválím. :-/

6 0
možnosti
Foto

Tak nejak asi chapu vase pohnutky a pocity .. nicmene vas prispevek je podle me s odpustenim jen snuskou ptakovin ;-)

7 0
možnosti
JH

Vy učíte češtinu??? A na střední škole? To tedy zírám.

Co kdybyste se nejprve naučila ten jazyk skvěle ovládat Vy sama?

Jak může češtinářka zaměnit "zhlédla" a "vzhlédla"? A to je jen jeden z prohřešků...

8 0
možnosti
VH

Tak, tak. Jedna věta za všechny: "Zkusili jste si jen tak mimochodem představit moji kyprou tetu se povalovat na skoro tropickém sluníčku"   Ta interpunce! O skladbě věty nemluvě!

5 1
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Jsem učitelka na střední škole, věkem starší, ale cítím se v pohodě a svěží. Mám devítiletou holčičku. Jsme, my dvě holky, spolu samy a vystačíme si. Je mi s ní fajn, je mi fajn i v práci, mezi mými žáky, je mi fajn na okouzlující Vysočině, která se pyšní úžasnou přírodou, čistým vzduchem a ...
Miluji psaní, mluvení a učení, což jsem skloubila dohromady, a tak se mohu plně ve svém zaměstnání plně vyžívat a užívat si.

Seznam rubrik