Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pokud to bereme tak, že si ten člověk zpěvem léčí nějaké psychické problémy nebo je alespoň udržuje ve stavu, kdy nejsou nebezpečné pro druhé lidi, tak proč ne. Jen by to mohl provozovat tak nějak v soukromí. Bez urážky, lidi jako vy udělali ze slova "tolerance" zrůdu, monstrum, skrze které jsou mezi nás vypouštěni úchylové a psychopati a jsou chráněni právě takovými, kterým slova "svoboda" a "tolerance" stříká z každého tělesného otvoru. :-/

0 0
možnosti

Velmi mě Váš názor překvapil, vzhledem k již pár článkům, co jsem od Vás četl, ale překvapil mě v dobrém slova smyslu a souhlasím s Vámi. :-)

0 0
možnosti
PS

Souhlas s autorkou R^ Chce to trochu nadhledu a tolerance. Nic víc, nic míň.

0 0
možnosti
Foto

P21e88t65r 38H14a43h91n

3. 12. 2013 10:49

Aha...tak on je talentovanej, šikovnej, má posleství, je muzikant...nic takového jsem neslyšel. Je fakt, že jsem měl žaludek jen na to, poslechnout si dva ty hnusy a víc nemám zájem. Jediný smysl - šokovat, ten sice jeho "tvorba" splní, ale když se člověk po chvíli otuží a otřepe - není co poslouchat. Oplzlosti dokola, oplzlosti znova, oplzlosti furt. Sem tam nějaký rým se tváří originálně, ale jinak-nuda a šeď. Hudebně už vůbec nic a vámi popisované úžasné nástrojové aranže, jsou snad slyšet pod vlivem čehosi. Žaludek atakující hnus monotónně a nudně deklamovaný strojenou drsností a ještě ten hošík v klipu v tramvaji vypadá, že si ho holky moc nevšímají, tak holt je za drsoně. Trapný hnus-to napadá mne nejen když jsem slyšel jeho "hudební produkci", ale taky když mluví (ne s kámošem, ale v rádiu do mikrofonu) - ostatně poslechněte 

https://www.youtube.com/watch?v=x3LCQG-RX8U

Já nejsem zrovna ne Ebeny a Mirky Dušíny, ale bezduchá sprostota a morální úpadek při hovoru o konkrétních lidech... Věru - na pěst. Takže s Vámi nemohu souznít. Možná je to tím, že nemám vytříbený hudební vkus (byť muzikant) a nebo jsem příliš málo vnímavý na poselství příštím generacím, kterým Řezník opakovaně konstatuje sám, že je talentovaný.

0 1
možnosti
Foto

P87e55t65r 85H65a26h92n

3. 12. 2013 10:52

A souhlasím s kolegou Kalinou - Řezník ani neumí rapovat. Tam je potřeba trochu vnímat rytmus, frázování, takt, dynamiku a mít kousek feelu. Tyto strojené slátaniny všechny atributy postrádají, ale chápu, že mám fanoušky z řad lidí, kterým toto imponuje. Dekadence vždy frčela a když se vydává za revoltu, tak to mladí komouši slintají.

0 1
možnosti
Foto

Tvorba tzv. rappera Řezníka je především ubohá, hloupá a tupá. Tím asi šokuje nejvíc. To, že nadměrně používá vulgarismy, natáčí úchylná videa o znásilňování čtrnáctiletých dívek, bodá je na nich bajonetem do pohlavních orgánů atd. - svědčí spíše o jeho duševní prázdnotě než o nějaké schopnosti umělecké výpovědi. Mne jen udivuje, kolik lidí i v takovém škváru dokáže najít poselství. Zřejmě je to důsledek toho, že zkušenost současného člověka s uměním je zoufale malá. Tzv. rapper Řezník neumí především rapovat, neumí zpívat, neumí ani točit videa a už vůbec neumí psát smysluplné texty. Takže co mu zbývá, když se tak zoufale chce prosadit, když tak strašně touží po tom, aby byl slavný. Upozorňuje na sebe obscéností a vulgaritou, to je vše. Je mi velmi smutno ani ne z toho, že tací jako Řezník existují, ti vždy byli a budou, ale spíš z toho, kolik lidí jsou z jeho primitivních kreací nadšení. Leccos to o současné společnosti vypovídá.

0 1
možnosti
Foto

Vůbec nevím o čem píšeš, ale to pro mne není "důležitý", však víš a R^.V

1 0
možnosti
RN

R33o55m10a58n69a 54N86.

2. 12. 2013 15:30

Osobně nechápu, jak se to někomu může líbit.. Hudba mě neoslovuje, ať se dívám na texty, jak chci, přijde mi to jako planý idealistický plácání podaný jinou formou, než jsou lidi zvyklý. "Idealistický" myslím tak, že on píše o svých ideálech, o svým vidění světa, který mi prostě přijde úplně "mimo mísu". Můj názor. :-) 

Na druhou stranu, pokud to někoho oslovilo třeba jako Vás, a ty lidi si dali tu práci dát mu hlas, je to, co udělali pořadatelé Slavíka, prasárna. Jste asi z Řezníka úplně odvázaná, to znám, taky to s některými interprety tak mám, z Vašeho článku úplně čiší dojmy a zároveň umíte vystihnout podstatu. Doufám, že má víc takových fanoušků, kteří ho tupohlavě a stádně nenásledují jenom proto, že se vymyká konvencím, ale proto, že je oslovuje nějak hlouběji... Protože pokud je nemá, pak mělo jeho vyloučení ze Slavíka opodstatněný důvod, rozvratných tendencí je v tomhle státě i bez toho spoustu.. :)

1 0
možnosti
Foto

;-)Je pravdou, že jsem z něj fakt úplně vedle. Nicméně jsem k němu přišla dřív než se stala ta aféra. Já prostě nějak "žeru" hodně drsnou muziku. Ale nejsem žádnej fanatickej fanoušek. A hlavně, každej má rád jinou muziku, což je v absolutním pořádku.:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky...R^...jsem natěšená...navnadila jste mi....jdu na to:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to jsem teda zvědavá, co to s Vámi udělá.;-)

0 0
možnosti
Foto

bigbít neni žádná řezničina:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3812x
Ženská, někdy smutná, občas veselá, která má sem tam potřebu sdělit trochu "moudra" ze života. Snad vás něco potěší. Kliknutím na můj nos, se vám zobrazí všechny moje článečky.