Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V principu beru, ale ..... asi bych spíš nekoupil salát a dál neřešil. Naučil jsem se už, že vždycky když jsem se bral za druhý, obrátilo se to proti mně. Vždycky mně potopili ti, kterých se to týkalo. A tak by mi asi nakonec bylo jedno jestli si někdo další ten salát koupí nebo ne. Je to jeho věc. A pokud salát nebyl zkaženej, jen ne čerstvej, tak se zas až tak moc neděje. Tím spíš bych to neviděl jako problém.

0 0
možnosti
KB

K19a10r65e83l 40B82o35č12e62k

20. 4. 2014 18:44

Dobrý den, Ludmilo. Dlouho jste už nic nenapsala a teď tohle. Víte, já mám pořád problém si vás představit, jak a) máte sluchátka a dupete do rytmu b) ubližujete jiným občanům c)ječíte na prodavačku. Nesedí mi to. Představím si lehce Mistra, jak ječí na děcka v parku nebo pingla, ale VY? Nevím. Přece nejste taková. Pokud je, co píšete, pravda, zklamala jste mne. Víc než s drogama.

2 1
možnosti
Foto

Pane Bočku, se sluchátkama v uších nedám ani ránu /to jen pro představu/ a fakt někdy dupu, jak malej rozcapenej spratek.;-DTo víte, drogy mě poznamenaly, žádnej med to není.:-/Tomu pánovi jsem zas tak neublížila, to mi můžete věřit /ale nemusíte/ a na prodavačku jsem neječela jak postřelená hysterka.;-)Ten večer, kdy jsem tohle psala, jsem měla "bojovnou náladu" /stává se vám to?/ a holt jsem napsala tenhle blábol. Co nadělám, je to tady.;-(Trápit se s tím nebudu, jen jsem za pavlačovou bábu, ale to je tak všechno. Tak snad mi odpustíte a zachováte přízeň i nadále.;-DMrzelo by mě, kdybych přišla "o své věrné.";-)

1 1
možnosti
MD

Ondarčuková s Patorkovou jsou snad ségry. Fšude zlé prodavačky.......Hlavně se navzájem politovat, jak je ten svět zlej

http://patorkova.blog.idnes.cz/c/404562/Kdyz-prodavacce-je-to-dve.html

6 0
možnosti
Foto

No, vy budete nejspíš z Procházkovic rodiny. Či jaký jsou vaše příbuzenský vztahy, povězte, dítě?

2 3
možnosti
Foto

Vy jste, koukám, docela startovací:-) Toho pána stačilo slovně odkázat do patřičných mezí. A salát z pátku bych řešila s vedoucím, prodavačka za to nemůže, určitě mnohem raději prodává čerstvé potraviny.-)

7 0
možnosti
Foto

Ludmilo, koukám, že už i tady u Vás se v diskuzi vyskytují ti nedefinovatelní tvorečci. Ježkovo voko 8-o;-D.

3 4
možnosti

"Už i tady u Vás"? 8-o Ježkovo voko. Paní Odarčenková bloguje už roky a diskutující k ní chodí do diskuse podstatně déle, než k vám, blogerskému pískleti, které je tady sotva měsíc. Snad si nemyslíte, že diskuse vznikly až příchodem vaší nepřehlédnutelné a neodolatelné osobnosti? 8-o A jo... určitě myslíte... Z vašich vyjádření to čpí na sto honů, že o sobě máte daleko lepší mínění, než jaká je skutečnost. No vy jste se teda povedla. R^

6 0
možnosti
AK

Cožé, slyšel jsem dobře?...Došly mi baterky v naslouchadle.  :-(

5 0
možnosti

Tož založte si blog a zažádejte o pomoc lidí, jistě vám pomůžou a darují peníze na nové baterky. Nebo si rovnou zažádejte o nové naslouchadlo. Ludmila pomůže, je hodná. Ta by nikdy nepraštila starého pána, nikdy by neječela na prodavačku a už vůbec by nedupala někde do rytmu hudby jako nějaká puboška.

5 0
možnosti

To je ale krásná fikce a fabulace. Opepřeno. Je dobré vědět, že ve skutečnosti se to nestalo, protože Dobromila je hodná paní, která by nikdy neuhodila starší lidi, která by nikdy nedělala scény. Ludmila je totiž velmi hodná ovečka. Ale lidi jsou různí. S pepřem nebo bez.

...................

Jo, kdyby tam v obchodě byl někdo jiný, tak pánovi řekne, že nemá zájem a ať jde laskavě opodál nebo sama odejde jinam a zařadí se na konec fronty. Nebude řešit takovou situaci násilím. Další osoba mu dala poznat malíkovou hranu.

..............A salát? Jiná osoba si nechá zavolat vedoucího. Další osoba začne ječet, že je blogerem na idnes a napíše o tom salátu článek na blog Idnes. Další odejde a bude nakupovat jinde. Další si nakoupí přísady na salát a udělá si ho doma. Čerstvý. Jo, lidi jsou různí. A díky tomu je ten náš svět pestrý.V

7 0
možnosti

Nechápu, proč má někdo potřebu dokazovat na blogu, jaká je hysterka. 8-o Sice se pak autorka vymlouvá, že to nebylo tak, jak psala, v tom případě však nějak nechápu smysl onoho článku. Zřejmě chtěla původně zamachrovat a až po vlně kritiky si uvědomila, že se spíš ztrapnila. :-/Rv

5 0
možnosti
Foto

Vlna kritiky od asi tří lidí. No to je úplné tsunami ;-D hlavně těch "skalních" fanoušků co kritizují všechno. Tudíž dávám vám prostor na kritiku a mínusy. Odvážila bych se tvrdit že dnes je pátek a dokonce Velký pátek ;-D

2 1
možnosti
Foto

No jo, tohle vždycky odnesou jen zaměstnanci ...já skončila v jedné práci poté, co jsem chlápkovi prodala kvalitní německou podlahu drahou jako prase... Podlaháři po sobě neuklidili a chlápek nelenil a prohlédl si krabice a našel tam několik s čínskými znaky... Řval na mě že mu lžu, tak jsem to zjišťovala a dovozce a zjistila jsem, že to ve skladu v Čechách přebalujou a  majitel naší firmy to kupuje za pár šupů...Mým úkolem bylo zákazníka uklidnit, jenže já toho měla plný zuby tak jsem mu řekla, že má pravdu, že je to čínský a šéfovi, že nemíním zákazníkům lhát .. ;-)

5 0
možnosti
Foto

:) Pracovala jsem v malém knihkupectví, kde majitel trval na tom, že reklamace bude vyřizovat osobně a objednávky zajišťoval tak, že pro zboží dojížděl do Prahy ve chvíli, kdy toho bylo takové množství, aby se mu to vyplatilo. A tak se stalo, že někteří zákazníci na svou knihu (odbornou literaturu) čekali týdny a mým úkolem bylo je uklidňovat;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3814x
Ženská, někdy smutná, občas veselá, která má sem tam potřebu sdělit trochu "moudra" ze života. Snad vás něco potěší. Kliknutím na můj nos, se vám zobrazí všechny moje článečky.