Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

11. 5. 2010 16:52
Pište, o čem chcete.

Paní Ludmilo.

Ohlasy na tento článek jsou všelijaké, ale o ně až tak nejde a nejde ani o to, koho budete volit.  Jde hlavně o toto:

Vy jste senza blogerka a senza diskutérka, protože PÍŠETE JAK MYSLÍTE A CÍTÍTE A NA NIC SI NEHRAJETE.  !!!!!!

0 0
možnosti
LO

permanent

11. 5. 2010 17:50
Re: Pište, o čem chcete.

Jééé, tak to jste mě potěšila. Až se mi hruď dme pýchou. ;-D Díky - Ludmila O. ;-)

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

11. 5. 2010 9:32
VV bych sice nevolila

John mi jako samolibej egoista vadí, ale ČSSD volit Ludmilo nebudu...takže pravice hlas dostane..ale jen ještě nejsem rozhodnutá jaká .-)

PS: nic špatného si o Vás nemyslím, protože 24 hodinovou péči mamince dát nemůžete, dokud měl člověk sílu,tak se staral, taky jsem ji ke konci neměla...takže otce jsem tam dala také...

0 0
možnosti
LO

permanent

11. 5. 2010 14:37
Re: VV bych sice nevolila

No, vidíte, taky víte prd. :-))) Tak KOHO BUDEM VOLIT ???KDO MI KONEČNĚ ODPOVÍ ??? Ludmila ;-)

0 0
možnosti
JM

jmitas

11. 5. 2010 1:43
Tenký led

Milá Ludmilo, politika není opravdu Tvoje "parketa". Strefují se do Tebe všichni příznivci a oponenti. "Ševče drž se svého kopyta" a pokud mohu, jako Tvůj žák, radit, piš milé články o seniorech. Politiku nech na pana Kroupu, Paulczyského apod. To je milé doporučení od Tvé "trumpety". Kolegiální karma za výborný styl a slohR^. JiříV

0 0
možnosti
LO

permanent

11. 5. 2010 14:35
Re: Tenký led

No, vždyť to už vím !!! To mi došlo po pár příspěvcích. :-))) Máš pravdu, už se do politiky montovat nebudu. :-))) Ludmila ;-)

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

11. 5. 2010 1:10
VV mi hodně připomíná Mečiarovo HZDS

samá kritika oponentů, samá kritika korupce, samé sliby jak se s tím zatočí, sliby všem všechno. Přitom prosakují divné přinejmenším poklesky, svědčící o ne právě křišťálové minulosti. 

Mám dojem, že VV je spíš stranou pro své zakladatele, kteří si z toho chtějí podobně jako Mečiar se svým HZDS (Hnutie Za Demokratické Slovensko) vytvořit stroj na peníze pro sebe. Opravdu hodně z toho vyčuhuje snaha dostat se k tomu balíku miliard a něco  hodně si z toho uštípnout pro sebe.

Takže, nechci strašit, ale radil bych dobře zvážit svoji volbu.

Když někdo tak údajně dokonale zná způsoby jak podvádějí ti druzí, kteří jsou právě u moci, tak většinou sám využije každou příležitost, aby dělal totéž. Jen k tomu musí dostat tu příležitost, kterou mu musíme dát my, ti naivní občané, kteří v tom chodit neumíme.

Radil bych, takové si nevolme. Volme ty, u kterých předpokládáme užitečnou práci pro republiku a ne "těžbu výhod" pro sebe ve smyslu Mečiarova hesla "Víťaz berie všetko".

0 0
možnosti
LO

permanent

11. 5. 2010 14:33
Re: VV mi hodně připomíná Mečiarovo HZDS

Tak mi dejte na výběr. Dřív jsem měla jasno, ale dnes ??? Ani náhodou. Mám pocit, že kdokoliv se dostane k moci, stane se z něj to samý, jako jsou dnešní poslanci. Smutnej pocit. :-((( Ale jak z toho ??? Ludmila O. ;-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

11. 5. 2010 0:35
ano, manipulovatelni jsou vsichni lidi,

ale seniori asi nejvic. Karma za osvetu... ale toho Johna a VV neschvaluji. Prijde mi, ze on ma sanci stat se novym Paroubkem. Podivej se, jak ma plnou pusu reci a to jeste neni ani v parlamentu.

Kdyz pomineme nevyjasnene veci ohledne OraPrintu, tak ty jeho obcanske hlidky - to je jak lidove milice a nebo PS-VB. Kdyz neco podobneho zkusili DS, tak se na ne plivala spina, Johnovi to projde. A obcanske hlidky spolu s tim, ze za VV stoji nejvetsi bezpecnsotni sluzba v zemi (ABL) vyvolava obavy. Je to vlastne stana se soukromou armadou. Nemluve o tom, ze zminovana ABL dava mestum a krajum nabidku, ze by suplovala nektere fuknce policie, ze by "taky dohlizela na bezpecnost". Pokud teto soukrome firme dame pravomoci policie, asi si pripadnou totalitu zaslouzime. Pak by totiz ta armada strany byla navic legalizovana s nadstandardnimi pravomoci (podivej se, jak zacinala SS a SA).

Promin, ale VV vypada na pekne prohnile ovoce.

0 0
možnosti
LO

permanent

11. 5. 2010 14:30
Re: ano, manipulovatelni jsou vsichni lidi,

Petře, to se vůbec neomlouvej, já potřebuju slyšet názory lidí, který do politiky vidí přece jen daleko víc než já. Já jsem se zapřisáhla, že se do týhle sféry montovat nebudu a teď se mi potvrdilo, že jsem to fakt neměla dělat. Prostě tomu nerozumím a nemám takovej přehled, kdo, co, kde, s kým, za kolik, atd. Ale "Dědku raď" koho teda volit ??? Top 09 ??? Nebo nějakou úplně mrňavou stranu ??? Fakt nevím. A díky za vysvětlení, to je pro mě naopak přínos !!! Člověk se celej život učí a když poradíš, budu jen ráda !!! Ludmila ;-)

0 0
možnosti

jarinka

10. 5. 2010 22:31
Slohově dobrý článek.

Strana Radka Johna? Ten že založil politickou stranu? A přesvědčil už někoho? Kolik těch stran tady vlastně máme? ;-D

0 0
možnosti
LO

permanent

11. 5. 2010 14:23
Re: Slohově dobrý článek.

Teda Vy mi dáváte. :-))) Už mám takový dilemata a to jsem byla už pevně přesvědčená, že John !!! Ale ještě mám čas. ;-D Ludmila O.

0 0
možnosti
BR

Stobka

10. 5. 2010 21:45
Vlastně se babičky nechaly oblbnout vámi

a to je jako lepší, než od pána,co donese kytku? Mně to připadá stejné.

0 0
možnosti

jarinka

10. 5. 2010 22:36
Re: Vlastně se babičky nechaly oblbnout vámi

Přece jen rozdíl tam vidím. Chuděrky staré, kolik jim té radosti ještě zbývá, díky za každou kytku, ať je od kohokoliv. V tomhle věku je lepší holub v hrsti než vrabec na střeše. Ony už mají život za sebou a vnuci, ti ať si to udělají jak chtějí.

0 0
možnosti
T

tacet

10. 5. 2010 16:53
Říkala mě sousedka ...

...Radek  John se  rozvedl , toho přece nebudu  volit . Budu  volit  Paroubka , ten  se  nerozvádí  .  To je  ukázka  voličské základny oranžových  .

0 0
možnosti
PSO

Poslední slušný občan

10. 5. 2010 17:33
Re: Říkala mě sousedka ...

R^;-D

0 0
možnosti
T6

TATRA 613

10. 5. 2010 10:59
pro tu paní zadákovou...

Kdyby volila komunisty,tak hůř by to nemohlo dopadnout než kdyby volila ostatní strany.

0 0
možnosti

3lipy

10. 5. 2010 10:00
Hezky napsané II.

Uvidíme co nám VV předvede. Snad horší to už nebude:-)

0 0
možnosti
LO

permanent

10. 5. 2010 14:38
Re: Hezky napsané II.

Nevím, nevím, nevím !!! Pouze tajně doufám. Díky - Ludmila O.

0 0
možnosti