Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezabila, protože mám nevybouřený mateřský city a taky vážně přemýšlím, že začnu nosti tu svatozář:)) A představila jsem si svýho synovce, který zatím odmítá mluvit, ale dost dobře se vyjadřuje neverbálně. Ten by tu houbu asi normálně bez dotazu ukousnul;-D;-D

1 0
možnosti
KB

Pan Vladimír Komárek blahé paměti říkal, že na chalupě pravidelně zažívá dvě nejkrásnější chvilky v životě. V pátek, když přijedou vnoučata a šmrdolí se kolem něho a v neděli, když konečně jedou do pr...........

4 0
možnosti
Foto

R^;-D A teď si vezměte, že já to mám celý život- v práci...V

1 0
možnosti
Foto

Mé děti jsou momentálně v období PROČ. Kdybych to řešila jako Vy, jsem alkoholik..

Zřejmě už nemáte tolik trpělivosti. Blog na mě působí dost nepříjemně a takové odpovědi jsou od Vás celkem k ničemu...

2 0
možnosti
KB

Zase to nesmíte brát tak vážně.

1 1
možnosti
Foto

J12a86n17a 44M85a51j55o37v89á

31. 8. 2013 16:45

Velká mi dělala naprosto totéž. Vypínala jsem odposlech a vnímala jen zvuk bez obsahu. Jenže to zlatíčko si všechno pamatovalo, takže když jsem na něco bezmyšlenkovitě kývla, dožadovala se splnění slibu. Vstávala ráno bez "probouzecí se" fáze. Jako když otočíš vypínačem - otvírala oči a pusu současně. A "mami, proč", "mami, jak" a "mami, kdo" bylo zepředu, zezadu zhora i zespod. Vlastně ji to přešlo až v pubertě, to mi zas začala všechno vysvětlovat a poučovat. Ale to už se ten odposlech dal vypnout :-).

1 0
možnosti
Foto

;-D u mě dobrý...černý humor můžu

0 0
možnosti
FS

Paní Odarčenková, v diskusi se mě tu některé entity snažili přesvědčit, že je to psáno s humornou nadsázkou, že píšete krásně, etc. La mérde!

Protože jsem takové dobračisko, četl jsem ten váš zoufalý výkřik několikrát, znovu a znovu, a snažil se pochopit. Ale nic pozitivního jsem na něm nenašel. Marná snaha se tomu říká.

Jste zlá, hloupá, zamindrákovaná, egocentrická,... ježibaba.

ps: doufám, že jsem trumfnul paní Ivanu níže. Já musím být v diskusi vždy ten nejhorší, bez toho bych neusnul. A nikdy nespím. :-)

3 1
možnosti
Foto

Je smutný, že jste stále Smutný a zůstanete do konce života. Vaše urážky beru, jelikož jsem mívala podobná negativní období, jak máte teď Vy. Takže chápu. (vysvětlení pro Vás - to není vtip:-) ..... dovětek: Nejste bratr Chucka Norrise??? ;-)

1 1
možnosti
Foto

8-o a tenhle fujtajbl jste napsala když už jste se vožrala, nebo za střízliva? dost se divím, že vám, s vaším přístupem, vůbec někdo svěří malou holčičku Rv

5 1
možnosti
FS

Tedy, Ivano, dost drsné, na vás. Co, dokonce i na mě. :-)

1 0
možnosti
Foto

Skvělý. Přidal bych ještě vyhrožování výpraskem a nějaký smysluplný trest za "ukecanost". Třeba, že holšiška nedostane k véče hranolky a smažák :-). Silně mi to připomíná postrach řidičů na lince Jablonec-Praha a zpět, a to Štěpánku s maminkou. Ta malá Štěpánka za to nemůže, ona fakt ne...

2 0
možnosti
Foto

J40a55n85a 76M56a80j88o80v68á

31. 8. 2013 16:46

oni za to prťata nemůžou, prostě si plní mozek a jinak než otázkama to nejde. Ale je to na mašli. Já si občas přála zvukotěsný dětský pokoj...to chce prostě zažít :-) :-) (ale zas aspoň víte, že dítko přemýšlí).

1 0
možnosti
VV

Nezabil.Asi to měla být humorná nadsázka, pokus o legraci? Mohu také?

Zabil bych Vás.

2 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3812x
Ženská, někdy smutná, občas veselá, která má sem tam potřebu sdělit trochu "moudra" ze života. Snad vás něco potěší. Kliknutím na můj nos, se vám zobrazí všechny moje článečky.