Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HZ

Helena Zrůstová

31. 1. 2012 10:44
Není to tak

Ty protesty nejsou jen o těch třech bodech. Ve věcných záměrech najdeš spoustu nedopracovaných věcí, nepřesností, nejasností. Senátoři se snažili vybrat ty opravdu nejdůležitější body, na které chtěli především poukázat. Vypisovat x nedostatků, co v záměrech jsou, je na jiných. Neznamená to tedy, že by se protestovalo jen proti třem bodům, protestuje se proti celkové podobě věcných záměrů, které jsou nedopracované. A že by se dalo dohodnout na těch třech bodech s ministerstvem? Kdy? Záměry půjdou brzy na vládu a ta když je schválí, tak v paragrafovaném znění už to změnit nemůžeš, takže to zůstane, tak jak je. Mimo to, se o změnu těchto bodů snažila RVŠ dost dlouho během uplynulého roku, takže představa, že z nich najednou ministerstvo ustoupí, když se bude dál vyjednávat, je trochu nereálná.

0 0
možnosti
S

seelen

27. 1. 2012 0:14
Děvče

modrý tým čeká s otevřenu náručí;-)

1 0
možnosti
JN

agent54321

27. 1. 2012 6:31
Re: Děvče

jiste, modry tym stoji o inteligentni lidi. Proto ty nemas sanci.

0 0
možnosti
JK

dzuvec

26. 1. 2012 22:57
akademici

20 let seděli na zadku a neudělali pro reformu vůbec nic ... proč ? protože se jim to hodilo, vždyť komu z nich, kdo je v nějaké slušné akadamické pozici současný systém nevyhovuje ... ? teď, když se objevil určitej návrh, tak je celej špatně a jde se demonstrovat a přitom se ohánět pouze kritickými dokumenty k návrhu reformy ... je to alibismus, a tohle chování bych čekal od politiků a ne zástupců VŠ ... netvrdím, že reforma je nastavená správně, ale je to stát, kdo VŠ platí, tak by měl logicky rozhodovat o jejich podobě ... ano měl by vzít v potaz i názory akademiků, ti však žádné dohromady za 20 let nedali

4 0
možnosti
HM

ladhela

26. 1. 2012 23:57
Re: akademici

správně ...........jedno je jisté ,akademici vyvolávají sociální nepokoje

5 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3577x
Jsem studentkou farmacie a zrovna mám šílenou potřebu říci lidem, co si myslím a taky mi už hrabe z učení na zkoušky :) Prosím učitele češtiny a milovníky vytříbeného slohu, aby se mému blogu ve vlastním zájmu vyhýbali.

Seznam rubrik