Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jardahol

12. 6. 2011 20:33
Volte pro Vaše děti.

No když budete stát za současnou vládou , tak to znamená:

-   že Vaše děti půjdou do důchodu ve věku přes 72 let  -   to schvalujete ?????

-  že Vaše děti se možná dočkají důchodu, když vládou prosazovaný druhý důchodový pilíř nerozpustí při finančních krizích nebo ho fondy nevytunelují - stát za něj neručí.

Atd.

Tak volte Kalouska a Nečase  .....     je to Váš příspěvek pro Vaše potomky.

0 0
možnosti
J

jardahol

12. 6. 2011 20:27
???????

 Citace:

Mně se taky zrovna nelíbí současná podoba např. penzijní reformy, ale tvrdit, že žádnou nepotřebujeme, u mne vyvolává silné pochybnosti o jejich duševním zdraví.

Kde jste přišla na to, že by odbory či levice tvrdila, že žádná reforma není třeba ???????????????

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

11. 6. 2011 22:52
Jste smutný sociální případ

- ne proto, že jste jen chudá, ale proto, že jste chudá a současně dutá. Bude-li Vám chybět inteligence, nikdy se zvé prekérní sociální situace nevyhrabete Rv

0 0
možnosti
V

vercao

12. 6. 2011 0:00
Re: Jste smutný sociální případ

Ani jsem na to nechtěla reagovat, ale sociální případ už dávno nejsu. Právě díky tomu, že jsem přestala spoléhat na stát, rodiče a ostatní kolem sebe. Myslím, že největší tragédie některých chudých lidí je, že opravdu spoléhají na stát, že je zachrání. Čím dřív se probudí, tím lépe pro ně.

0 0
možnosti
RK

romualda

11. 6. 2011 19:43
mylně zažité

Je u nás mylně zažité, že levice znamená jen slibování dávek a že na to lidé slyší. Spíše naopak - snad většina lidí si myslí, že dávky bere příliš mnoho lidí a když nějaký obvykle pravicový politik řekne, že dávky už nelze vyplácet tolika lidem, tak má popularitu zajištěnou, na tuto větu lidé slyší, ukázkou byl exministr financí Janota. Každý je určitě pro rozumnou sociální politiku, tedy aby stát pomáhal jen těm, kteří se nedokážou sami o sebe postarat, těm co nemůžou najít práci, i když se ze všech sil snaží. Hezky to zní, ale mluví se o tom už snad nějakých 17 let a nikomu se zatím nepodařilo takovou politiku zařídit. Ještě dodám, že tu byl jednou politik, který sliboval dávky úplně všem a světe div se, nebyl to žádný levičák - jeho jméno bylo Vlastimil Tlustý.

0 0
možnosti
V

vercao

11. 6. 2011 19:57
Re: mylně zažité

Ty dávky byl jen příklad. Já jsem vážně nikdy nezaslechla, že by levice třeba jen mluvila o reformě justice. To teď dělá( teda nevím, zda je to reforma, ale fakt je, že se příjímají zákony napravující četné nespravedlnosti), i když pomalu, právě ministr Pospíšil.

0 0
možnosti
P

peena2

11. 6. 2011 18:51
karma

a nenechte se zdeptat zdejšími demagogy s bolševickým myšlením ;-)

0 0
možnosti
V

viet

11. 6. 2011 18:46
Je naděje

U této Veroniky je poměrně velká naděje, že z toho vyroste.....:-)

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

11. 6. 2011 20:20
Re: Je naděje

Vy už z toho nevyrostete. Vy jste zaslepený demagog, který věří na spasitele, který mu slíbí cokoliv a vy jeho nesmysly budete hlásat i na veřejných záchodech. Vy nediskutujete, vy vylezete jako určitý hlodavec, vyzvrácíte obsah dutiny břišní, a opět zalezete do své nory. Jistě i volič slibotechnické strany, aneb, za jedno pivo ročně zdarma budu volit al kajdu.

0 0
možnosti
MK

Bob-an

11. 6. 2011 18:45
To je právě dost smutné

že u nás lidi považují za levicovou politiku zvyšování dávek a "boj" proti těm co se mají lépe..... já třeba nemám nic proti sociální politice, ale to co naše rádovylevicové strany prosazují jako prosociální levicovou politiku je paskvil, který jen útočí na pudy jedodušších voliču a ne rozumná sociální politka

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 6. 2011 19:08
Re: To je právě dost smutné

Však taky ČSSD a KSČM rozhodně neprosazují "jen zvyšování sociálních dávek". Pokud si to někteří lidé myslí, je prostě úspěšná pravicová propaganda.

0 0
možnosti
JM

JUDr. madqwert

11. 6. 2011 18:43
verco, opozice s vlastni verzi penzijni reformy

prisla... stejne tak vlastni verzi predstavily odbory... zkus trochu vice sledovat deni a nepsat jen ideologicke zvasty Rv;-D

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 6. 2011 18:39
ČSSD není skutečná levice, tou jsou komunisté

Kosmetické změny kapitalismu nejsou řešením, občanská práva nebudou fungovat, pokud je nepodepře demokratizace ekonomiky. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3577x
Jsem studentkou farmacie a zrovna mám šílenou potřebu říci lidem, co si myslím a taky mi už hrabe z učení na zkoušky :) Prosím učitele češtiny a milovníky vytříbeného slohu, aby se mému blogu ve vlastním zájmu vyhýbali.

Seznam rubrik