Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Tak nevím ale v době kdy dělal Péhe poradce prezidentu Havlovi tak tak byl Havel třikrát týdně na šrot což již dnes ví téměř každý. Nechápu proč o tom již tehdy nepsal a nevaroval nás jako to dělá dnes.

0 2
možnosti
VV

Lide,

kteri si toto dokazali zvolit si nic lepsiho nezaslouzi.

Uctiva poklona.

1 1
možnosti
JM

Nedáte si pokoj. Zase musíte lhát. Konkrétně v části "většina českých občanů".

Máte pravdu, když řeknete že Miloš Zeman vyhrál volby. Máte pravdu, když napíšete že získal většinu hlasů ve druhém kole. A já s Vámi budu souhlasit.

Ale to co jste napsal je lež. V době volby bylo v ČR 8 326 987 oprávněných voličů (občanů je ještě víc, ale z různých důvodů nemají volební právo). Voličů pro Zemana hlasovalo 2 853 390. Kde tedy máte tu většinu?

Určitě se do mně někdo pustí, že jsem šťoura. Jenže právě u takovýchto věcí to začíná. A končí to Zemanovým povolebním "Já jsem vyhrál a protivníci ať drží hubu". Miloš Zeman se prostě nechová jako demokraticky zvolený politik. Chová se jako hazardní hráč, který bere vše.

2 4
možnosti
JN

Pane Mašku, tohle je myslím trochu zbytečné dohadování se o slovíčka...

Nehledě na to, že v blogu je konkrétně napsáno: "většina českých občanů se při prezidentských volbách nerozhodovala..." Z čehož myslím logicky vyplývá, že je myšlena většina z občanů, kteří se k volbám dostavili. Hezký den.

7 0
možnosti
JP

Po odchodu Havla a nástupu Klause jsme se začali plíživě stávat remcajícím komunistickým skanzenem, Zeman náš propad dokonává. Jak se za těch 5 let změnily (upadly) morální hodnoty, společenské klima....Volba Zemana ukázala, jak hluboko jsme klesli.

7 5
možnosti
MC

Morální hodnoty padaly pane Procházko už za Havla. Bylo to jasně vidět mezi Havlem a Klausem již v počátku. Zvrácený idealismus morální rovnosti, proti pragmatickému ideálu morálních hodnot. Tedy pokud by nebylo Klause byli bychom již dávno pod Zemanovsko Babišovou mocenskou zvrácenou politikou.

3 0
možnosti
Foto

K tomu dnešnímu "rozdělení společnosti" njvětší mírou přispěli Pehe, A. Mitrofanov, a ostatní novináři, věční pomlouvači prezidenta Miloše Zemana. A také Česká veřejnoprávní televize se svými protizemanovskými pořady - a všemi moderátory. nedají si pokoj ani teď, kdy demokratické hlasováni občanů ČR rozhodlo o vítězi voleb. Je to ubohost, raději to nečíst a nekazit si den...

12 9
možnosti

i na vás hodně velká hloupost

3 6
možnosti
AM

Prezident Zeman do Bruselu nejezdí.

Takže tam asi těžko bude hájit naše zájmy, jak se v závěrečném pomýleném odstavci radujete.

7 1
možnosti
JN

Častěji tam samozřejmě jezdí premiér, ale jsou i summity EU (nebo např. NATO), na kterých zastupuje zemi prezident.

1 0
možnosti
LK

Pehe má jeden velký problém - není to politický analytik, ale spíše politruk a 95% jeho předpovědí a jediných správných vidění budoucnosti dopadlo přesně naopak ....

18 5
možnosti
MC

Je chladnou vláhou reformního komunisty prohavlovského ducha.

2 0
možnosti
Foto

Jak může Zeman hájit naše zájmy v Bruselu, to nějak nechápu ??? Já si myslel, že je to věc vlády a ne Zemana. Jinak největší obchody s EU má EU s USA. Výrobky, která se z Číny do EU dováží, je téměř polovina všech výrobků exportovaných z Číny, jsou výrobky, které byly původně vyrobeny v Japonsku, Hong-Kongu, Jižní Koreji a na Taiwanu. V Číně jsou pak výrobky většinou pouze kompletovány. Významná část padělaného zboží zachyceného v EU pochází z Číny, v roce 2016 šlo o 64 % Čína dováží s EU maziva, oleje a podobně.

6 2
možnosti
BM

No a právě takoví jako je pan Pehe, Mitrofanov a spol. nás ve světě nejvíce poškozují.

11 4
možnosti
VS

Ještě také Lidovci ale ti to mají historicky dáno.

0 0
možnosti
Foto

Tak jistě ... Mitrofanov, Fendrych, Zvěřina i Pehe, to jsou jen upocení hňupi, co ti vědí o politice a všem ostatním; kam se hrabou na Nožičku.;-D;-DR^

16 9
možnosti
JK

Nejsou to hňupi, ale ideologové.

14 4
možnosti