Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pánové, vaše nenávistné štěkání mi připomíoná úplně jiná léta. Že jste se nedali na politiku, když jste takoví vizionáři, to bychom byli určitě dál. Pane Nožičko, nenechte se prosím otrávit....

1 0
možnosti
Foto

Únie , neÚnie , řízená U.S.A., to je jiný problém. Prostě : slušný člověk např. nejezdí do Putinova  Ruska , do dnešní Číny , neopíjí se u korunovačních klenotů.

Kdo naopak toto činí , není slušný člověk.:-)

1 0
možnosti
JN

Tak to potom není slušným člověkem např. i Angela Merkelová - ta do Ruska i do Číny jezdí rovněž. ;-)

3 2
možnosti
PK

P82e10t98r 31K66ř45í12ž

5. 8. 2015 23:00

Přísloví: "Psi štěkají a karavana kráčí dál". Milí kritici, hádejte, kdo bude (bude-li zdráv a bude-li chtít) prezidentem ČR v letech 2013 až 2023 ?

0 0
možnosti
LM

Jarda (Cimrmanu)??

1 0
možnosti
Foto

Pro ty, kdo umí anglicky (nebo čínsky - titulky) připomínka z minulé Zemanovy návštěvy v Číně, která se uskutečnila v době, kdy čínské bezpečnostní složky mlátily a slzným plynem rozháněly pokojně demonstrující hongkongské studenty. Něco tak odporně servilního a ostudného, jako tam Zeman předvedl, se v civilizovaných zemích jen tak nevidí:

https://www.youtube.com/watch?v=EJ2fGjVojNY

4 2
možnosti
Foto

A jak to měl vědět?

3 2
možnosti
Foto

Náš prezident je hrdina, neboť umí odolávat tlaku patolízalů západu Evropy a USA, nejen mediálních a ve veřejnosti. Tyto dva jmenované státní útvary vraždily v Africe a jižní Americe dlouhé roky. Pan Zeman vše ví a pochopil další nutný postup, který jsme postrádali u jeho předchůdců. Ať tam dlouho vydrží, neb je to v náš prospěch, který skomírající západ nezajistí!

0 2
možnosti
JB

p.Nožička  nic se neděje berte to s humorem - hrdinové vylézají z brlohu a tomu se zabránit nedá.[>-]

5 3
možnosti
PK

P11a94v64e92l 22K56u49l57a

5. 8. 2015 14:25

Ten žurnalista z Hospodářských novin Zemana tím "užitečným idiotem"značně nadhodnotil :-\

3 1
možnosti
MS

Také mi to "užitečný" připadá nadbytečné. :-)

4 1
možnosti
VV

Pane Nožičko, přečetl jsem si dva vaše blogy a dospěl jsem k názoru, že jediným vaším cílem je populisticky tlachat a hned potom - získat v podstatě jakékoli místo u Miloše Zemana.  A víte, že bych vám to oběma přál?! :-)

4 4
možnosti
JN

Pane Vašáku, já bych po přečtení vašeho příspěvku mohl stejně hloupě třeba napsat, že jediným důvodem psaní vašich diskusních příspěvků je získat místo asistenta u Karla Schwarzenberga nebo aspoň na okresním sekretariátu TOP 09. ;-)

10 2
možnosti
BM

Uvádíte, že během Druhé světové války zajhynulo 17 milionů Číňanů. Jednak to nebylo během této doby, ale již od 30. let,kdy Japonsko vtrhlo do Číny a jeho vojáci se tam dopouštěli neuvěřitelných zvěrstev. A jednak v období tzv. Velkého skoku v letech 1958-62 si podle odhadů vyžádalo 30 milionů mrtvých, jiné odhady se nejčastěji pohybují v pásmu 20 - 40 miliónů, tedy v každém případě více, než kolik bylo všech obětí první světové války. Přitom šlo zřejmě mnohem častěji o oběti hladu, nemocí a zimy než o oběti poprav a jiného násilí.

A tyto mrtvé má na svědomí strana, která dosud v Číně vládne a s jejímiž představiteli se bude náš pan prezident objímat..

5 1
možnosti
JN

Japonsko vtrhlo do Číny v roce 1937 a šlo tehdy o jakýsi předvoj druhé světové války v Tichomoří (to pro upřesnění).

Ty miliony mrtvých po druhé světové válce jsou samozřejmě odsouzeníhodné, ovšem jak už jsem napsal i níže panu Rothovi: je to racionálním důvodem pro to, aby se někomu zakazovalo uctívat ty, kteří padli v druhé světové válce?

3 1
možnosti
DV

D79a24v94i53d 97V20l12k

5. 8. 2015 12:59

Tak myslím, že zrovna teď, zrovna Vy pane Nožička kolem toho zbytečně

řvete ;-D

1 2
možnosti
JN

Jestli napsání blogu říkáte řev, tak to potom Vy řvete přibližně stejně často jako já. ;-)

4 0
možnosti