Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych si raději počkal, bude-li někdy zveřejněn výsledek vyšetřování, záznam z černých skřínek atd.

Obecně bych předpokládal, že pokud nějaký stát (zde RF) hodlá provádět v blízkosti hranic jiného státu nějaké vojenské operace, tak se spolu nejprve dohodnou, že případné narušení vzdušného prostoru se bude tolerovat. Zda se to stalo či ne, nevím.

Pokud je pravda, že ruský letoun na výzvu neodpověděl, pak těžko TR vinit. A klidně můžeme i vymýšlet konspirační teorii podle vzoru "Reichstag".

5 0
možnosti

V tomto případě dost pochybuji, že budou černé skříňky nalezeny (zvlášť pokud trosky letadla dopadly na syrské území). A zdravý selský rozum říká, že když někdo letí nad mým územím jen zanedbatelně krátkou dobu, tak po něm hned nezačnu střílet...

1 0
možnosti

R18o79m81a58n 42M83á96c47a

26. 11. 2015 10:34

The Financial Times: Zeman je protřelý populista a jde na ruku Rusku

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/financial-times-si-vsima-zemana-d3j-/zahranicni.aspx?c=A150209_181107_zahranicni_jj

clanek z 9. 2. 2015 a Zeman je i nadale tvari propagandy Kremlu, jak pisete...

4 2
možnosti

V Rusku je všeobecně brán jako "jejich"...Rv

5 1
možnosti

Takovými Dvořáky se to ve veřejnoprávních médiích jen hemží....:-)

14 1
možnosti

Takovými Havránky se to na sociálních sítích jen hemží...:-)

5 3
možnosti

R^

Mimochodem, o propagandě našich svobodných médií jste nenapsal nic nového, jen ten Libor Dvořák - to je tedy ubožák...

8 1
možnosti

No ja bych rekl, ze Turkmeni to maji v Syrii spocitane. Rusko je vojensky zvladne, Asadovi ubydou opozicnici (neboli teroristi) a posili. No a Turecko si taky moc nepomohlo. Maximalne tak trochu nastve nektere soukmenovce v NATO - to mu nemusi vadit - a hodne nastve Rusko, takze muze cekat citelne hospodarske sankce. Kazda frajerina holt neco stoji,

7 0
možnosti

Prostě to tak, žel, je. Kdyby pan prezident řekl, že saze v komíně jsou černé, vždy se najde pár lidí, kteří mu budou silně oponovat a vymyslí celou škálu barev až po bílou, aby znevěrohodnili jeho tvrzení.

11 4
možnosti

..hovadina, žel...

1 4
možnosti

Bez bile neni cerna a naopak. Dekujme tedy 'Bohu' , v okamziku kdy se nevi, za kazdeho s jinym nazorem. Panu prezidentovi i vam ano.

3 2
možnosti

Zeman ovšem "taktně" (nebo spíše takticky) opomenul skutečnost, že Rusové kromě Islámského státu také bombardují území turkmenských povstalců na území Sýrie, kteří bojují proti režimu Asáda a které Turecko považuje za své spojence. Takže ono to není všechno tak černobílé, jak se vám to jeví.

8 5
možnosti
Foto

Pokud Rusové dorazili na žádost Asada, těžko mohou bojovat jen proti IS a ostatní jeho odpůrce si nechat v zádech. To se rovnou můžou vzájemně postřílet doma na cvičišti.

15 1
možnosti

Zeman je Putinuv pudlík, to už se ukázalo mnohokrát. Jeho postoj vůči tomu incidentu na tom nic nezmění...

12 12
možnosti

Každý kdo automaticky nežere prozápadní propagandu je tedy kremlofil a putinovec,že? ...;-D

10 2
možnosti

:-)   Dobře napsáno !  Pokud by přelétl území Turecka, tak jak bylo včera spočteno, trvalo by to 17 vteřin. Za tu dobu 10 x varování. A najdou se lidé, kteří tomu věří. Oba státy bojují proti ISILu. To je důvod k sestřelení spolubojovníka? Kdo není hloupý, tomu to zákonitě dojde, jaká je skutečnost. A pokud se týká zmíněného redaktora......"novinářská žumpa"! Perfektně to potvrzuje  Zemanova slova ! R^R^R^

19 8
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik