Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

... důvodem bylo zastřelení 22letého mladíka, utíkajícíHO před policií.

Zabíhání do posledních detailů v jazykovém projevu si troufnu přirovnat k infinitesimálnímu počtu: co se před překročením hranice zdánlivě nepřekročitelného zdálo nemožným, je poté snadné. Správné a krásné řešení. ;-)

(Vy víte, že nic ve zlém, že ano? :-))

0 0
možnosti
TT

Jinak jako obvykle souhlasím. R^

0 0
možnosti
PB

..... rovnost, volnost, bratrství !,- krásná to myšlenka, kerá revoluci dala neskutečnou dynamiku,- nóóó, a potem skončili všeci ti "pachatelé dobra" pod gilotinou;-D!,- ..... se mi zdá že by si to ve Francii mohli zopáknout,- vono opakovááání je matka moudrosti, žejo ?!

2 0
možnosti
TT

Můžu cvičně rozebrat "rovnost, volnost, bratrství"? - Rovnost, ta znamenala zrušení výhod pro šlechtu, která byla přežitá. Některé rody ještě pořád žily ze svých starých vojenských zásluh, jiné už byly víceméně jen majitelé pozemků aneb latifundisté. Měšťanstvo je hospodářsky překonalo, a to také kvůli ustrnulosti šlechty, způsobené - řekněme si na rovinu - i nepříliš vysokým IQ jejích členů, kteří se imrvérend množili mezi sebou v rodinách jako naši rómové. - Volnost, ta znamenala zrušení nevolnictví, jak se za křesťanství eufemisticky nazývalo otroctví, a také možnost vykašlat se na preláta, který kázal, že bůch chce, aby byl člověk otrokem svého pána. - Bratrství, to bylo nutné vyrovnání příkrých sociálních nepoměrů vyplývajících ze zmíněných nedostatků "starého režimu".

Ono to tenkrát o sluníčkářství nebylo.

0 0
možnosti
JT

J14i78r97i 94T18i89c79h19y

9. 7. 2018 16:52

V USA je to na beznem poradku. Cernoch, prchajici pred policii na priklad z kradeze se na vyzvani nezastavi, kdyz je chycen, pere se s policajty, saha po jejich zbrani, pri potycce je eventuelne zastrelen. Vsude se rozleha pokrik o rasisticke policii, cernosi a jejich "liberalni fasisticti" spojenci protestuji, obchody jsou vymlaceny, policie napadana, policiste jsou zraneni, auta jsou zapalena. Nikdo se neodvazi namitat neco proti cernosskym vytrznostem, nikdo neni potrestan. Policajt, ktery cernocha zastrelil, je souze, eventuelne osvobozen, ale jeho kariera je znicena.

10 0
možnosti
JR

J28a85n 82R91á20ž

9. 7. 2018 16:01

Jestli je tím zločincem, a nijak jinak než zločincem se nedá nazvat ten, kdo najíždí autem na policisty, je muslim, křesťan, budhista, Tatar, Eskymák nebo Rus, je zcela irelevantní. Zastřelen byl právem!

Dokud se budou tolerovat útoky spojené s malým respektem k policii, budou se i opakovat excesy na obou stranávch. Je samozřejmé, že policisté jsou naštvaní, kdy si kdejaký lump nebo demonstrant myslí, že pokyny policie nemusí respektovat, a policistům tak ujedou nervy a použijí neadekvátních donucovacích prostředků, když "hříšník" na ně zaútočí.

Musí se vrátit respekt k policii. Je to nutnost, má-li se vrátit bezpečí na ulice. A musí se o to postarat obě strany. Kdo poruší zákon musí vědět, že když neposlechne policistu bude bit a může dostat i kulku, když se bude bránit nebo utíkat a naopak policista musí vědět, že si nemůže beztrestně vyskakovat na neviného.

11 0
možnosti
TP

Já myslím, že se muslimové z Nantes prostě jenom semkli ;-D

9 0
možnosti
JR

J61a15n 25R57á46ž

9. 7. 2018 16:10

Bohudík pro Francii zatím jen v Nantes si vyzkoušeli, jak je Francie bezbranná.

PS. V řadách francouzské policie je údajně 20% muslimů. Dál není nutno nic říkat!

4 0
možnosti
Foto

Naprosto oprávněný zásah policie u nich i u nás.

Kdo dodržuje pravidla, nechá se "buzerovat" ve vlastním zájmu. Ona totiž ta pravidla chrání i mne....

K těm demonstracím není co dodat. Francie je ztracená.

11 1
možnosti
RC

"Kdo dodržuje pravidla, nechá se "buzerovat" ve vlastním zájmu."

Nesouhlasim. Tohle je naprosto totalitalni pristup.

0 0
možnosti
PK

Mají co chtějí, u Frantíků bych jejích náklonost k migrantům chápal, mají jím co vracet, ale že Němci předělají krásný gotický kostel na mešitu, to mě trochu z míry vyvedlo...8-o

8 0
možnosti
ZV

Zdá sa, že západnej Európe nestačili kriminálnici z Antifa, mierumilovne rabujúci a ničiaci cudzí majetok vždy, keď sa im niečo znepáči. Importovali si nových, rovnako fanatických.

10 0
možnosti