Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buď jste Kalouskovo vyjádření nečetl celé nebo jste ho prostě nepochopil. Kalousek se totiž vyjádřil ve smyslu, nemá to cenu, protože bych musel lidem naslibovat nesplnitelné, jak se to dnes dělá a to nechci. A v tom má pravdu, protože dnes je skutečně v kraji zvykem slibovat nesplnitelné a co hůř, lidé na to slyší. Reálné sliby dnes nikdo neocení, ale to skutečně není chyba Kalouska.

1 0
možnosti
ZZ

Kalousek mne překvapil - tipoval jsem ho mezi favority.

:-/

0 0
možnosti
EH

Anebo by dostal pár procent jako naposledy Topolánek. Kdyby bylo druhé kolo Babiš x Kalousek, antibabišovci by nejspíš nešli volit. ;-D

Každopádně doufám, že tam nezasedne nějaký válečný štváč, kterých je tu na blogu jedenáct do tuctu. Silná slova vůči Číně a Rusku slýchám od našich politiků a velké země moudře mlčí. ;-)

0 0
možnosti
OU
OU
JN

Klasika: o vládu, podporovanou komunisty, usiloval Paroubek, ale Kalousek byl jako vždy svatý, že ano? :-)

Na ty zbylé dva příměry je nejspíš zbytečná ztráta času reagovat.

1 0
možnosti
PB

Tohle další tradované a omílané lživé klišé mi vadí:

Dále pak mě neimponuje člověk, který si řadu let hraje na zásadového antikomunistu, přičemž v roce 2006 to byl on, kdo po volbách do Poslanecké sněmovny usiloval o sestavení vlády, která by se opírala o přímou podporu KSČM.

Pravda byla ovšem taková:

Předseda KDU-ČSL Miroslav Kalousek ve čtvrtek souhlasil s výzvou šéfa ČSSD Jiřího Paroubka k jednání o společné vládě. Kalouskovi by nevadila ani tolerance takové vlády ze strany KSČM. Předsednictvo křesťanských demokratů jej v tom podpořilo. Podle místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše by komunisté vznik vlády ČSSD a lidovců zřejmě umožnili.

------ Tedy jednalo se o reálné zhodnocení šancí, zda vláda obdrží důvěru sněmovny, nebo ne. Protože bez ní by nemělo ani cenu cokoliv zkoušet sestavit. To, že vy někomu nevadíte, či že s vámi dokonce souhlasí, to fakt nijak neovlivníte a taky za to nejste zodpovědný. Vy jste to ovšem pojal, jakože Kalousek chtěl spolupracovat s komunisty ve sněmovně. A to je rovnou lež.

Kalousek by byl jednoznačně nejlepší kandidát na prezidenta. A to po všech stránkách.

3 2
možnosti
PN

Vážně nejlepší kandidát? Takže by nevadilo, že ovlivňoval vyšetřování kauzy Promopro jak tvrdil Nečas? Nevadí, že tlačil a telefonoval vyšetřovatelům když obvinili Vlastičku? Nevadí, že je kámoš a ledacos odpustil příteli? A co těch dalších cca 30 miliard odpustků. Co zavedení podivnosti o tom, že Čepro nemusí dělat výběrka? Co asi tak provedli ti ostatní, když je po všech stránkách nejlepší?

2 0
možnosti
Foto

Já se domnívám, že Miroslav Kalousek by byl dobrým prezidentem a klidně bych ho volil. Ale souhlasím s tím, že Kalousek realisticky zhodnotil své šance na celkové vítězství a kandidovat nehodlá. Hororovým scénářem by pro mne bylo, kdybychom ve druhém kole museli vybírat mezi Andrejem Babišem a Josefem Skálou.

4 0
možnosti
PN

Je zábavné jak tu známá, nekompletní partička pouští moudra a srovnávají už zvoleného prezidenta který za chvilku končí s tím, jenž se bojí prohry a ani to nezkusí.

Za mě je to škoda. Vzhledem k jeho rétorice a přehledu mohl udělat z mnoha kandidátů šašky. A kdyby se dostal do finále a prohrál s Babišem? To by tady bylo čtiva .....

0 2
možnosti

On udělal šaška především ze sebe.:-/

1 0
možnosti

Divím se, že jste na Kalouska nevytáhl padáky, to by vám tak bylo podobné. Že profackoval fracka, který si myslel, že může na známého politika jen tak beztrestně pokřikovat, mi vůbec nevadilo. Svého času dokonce i Helmut Kohl (a to byla nějaká persona) běžel ztrestat křiklouny, když měl dojem, že to přehánějí. Jinak Kalousek je zkušený politik, který by se úřadu prezidenta se ctí zhostil. A ani o trefné bonmoty by nebyla nouze. :-)

3 0
možnosti
JN

Tak na ty padáky jste dle všeho "nadržení" pouze Vy a paní Jandová. ;-)

Co se týká Kalouskových bonmotů, tak ty by určitě diskuse při předvolebních debatách zpestřily. Nicméně mi občas přijde zvláštní, že ti, co bonmoty chválí u Kalouska, je obvykle kritizují u Zemana...

2 0
možnosti
Foto

Buďte rád. Kalousek Vám udělal místo. ;-D

1 0
možnosti
MV

je tady Kalousek, ktereho nemusite - Kalousek, rovnej clovek a chlap

pak je tu Zeman, ktereho muzete - Zeman, krivak, kterej se za sve lzi a podvratactvi ani nedokaze sam omluvit

kazdej si udela obrazek i bez Vasich "navodu"

15 3
možnosti
JN

Kalousek je dle Vás rovnej člověk, který vždy dodržuje slovo a nikdy nesahá k intrikám? No, dle Vás asi ano...

6 0
možnosti
  • Počet článků 1593
  • Celková karma 39,76
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik