Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Kdyz uz vas pane Nozicko tak zajima korektnost zapadu, tak byste nemel zappminat, ze za pouhou zminku ze za nazi. rezimu nebylo vse tak spatne byli take lide vyhazovani z prace. Mam na mysli profesora jehoz jmenou uz si nepamatuju z Fachhochschule Furtwangen, nebo Reporterku Evu Hermann z NDR. Ta se jen zminila o socialnich vymozenostech pro zeny v risi a musela jit.

1 0
možnosti
PB

...... zaregistroval sem!,- a přesně tyhle fantasmagorický, přemrštěný reakce hyperkorektních kádrovačů, ve společnosti probouzí odpor a opravdové rasistické nálady!,- ......... ale povídejte to lepšolidemVEU!

3 0
možnosti
JB

J55i12r44i 20B57o45r

9. 5. 2021 10:00

Jak rozumíte výrazu"běžná věc"?

0 0
možnosti
JN

Např. tak, že k něčemu takovému dochází poměrně často. Ale předem upozorňuji, že dohadovat se tady celou neděli o významu toho či onoho slovíčka opravdu v plánu nemám.

0 0
možnosti
JK

Ono to celé ukazuje, jak je to prahnutí po novém světě vyumělkované. Na jedné straně se hromadně a veřejně poklekává, že by jeden zaplakal dojetím, a ve skrytu se pak posílají esemesky. Paralela s mávátky na Václaváku a rádiem Svobodná Evropa (hodně potichu) v obýváku.

6 1
možnosti
PK

No, změna je život a i když se nyní hodně změnilo třeba ve státech , tak i tam je někde a někdy vidět a slyšet zdravý rozum.

Já kvituji , že BLM neproniklo a nenakazilo NFL. I když ještě dávno před kauzou Floyda quarterback San Franciska 49 Colin Koapernick začal při hymně, kterou se zahajují mače poklekávat. Posléze to proniklo do všech 32 týmů.

No ale začalo se to uklidňovat a Colin, i když to byl skvělý zadák ztratil práci a již mu jí žádný tým nenabídl. V tomto druhu velmi drsného sportu není totiž dobrý existuje li rozkol mezi hráči...

Nutno dodat, že hrá8-očů tmavé pleti je převaha a jsou to fakt borci a navíc naprostá většina jsou draftovaní hráči z univerzit, tedy i vzdělaní hoši...

0 0
možnosti
ZH

upřímně řečeno, být Aogem, tak se hlavně naštvu na to, že si myslí, že jsem nějaký jarin, který dostal nějaké místo jen kvůli tomu, jakou mám barvu pleti. Je to soukromá zpráva, kterou Lehmann poslal někomu jinému než chtěl (pravděpodobně někomu, kdo pracuje ve Sky).

Není tu myslím ani zmíněné, že to od Lehmanna bylo myšlené v žertu, protože tam na konci zprávy byl smajlík.

druhou věcí je, že na podobné věci jsou v Německu hákliví. Předseda německého fotbalového svazu Keller nedávno přirovnal jedno člena vedení k nacistickému soudci a okamžitě se začalo mluvit, že je v té funkci neudržitelný.

0 0
možnosti
Foto

Byly i horší případy, třeba film Vyšší princip, nebo i úsměvné - namalované tykadla. Svět se pořád vyvíjí.

4 0
možnosti
Foto

Tykadlového borce bych do toho netahal. Ten byl odsouzen proto, že se tupani z ODS rozhodli ho zažalovat (škoda v určité výši trestný čin) a on, ještě větší tupan, odmítl veřejně prospěšné práce (= čistý TR) a tak dlouho usiloval o to, aby ho zavřeli, až svého dosáhl. Z mého pohledu nikoli mučedník či oběť, ale kašpar, který si užil pár minut slávy.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že ve východních také

0 0
možnosti
JN

Je fakt, že se tento "módní trend" už pomalu dostává i do střední či východní Evropy. Ale přece jen ještě ne v takové míře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1600
  • Celková karma 39,58
  • Průměrná čtenost 3239x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik