Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

Hlavním soupeřem Babiše bude trojkoalice ODS, TOP, KDU-to je dnes celkem zřejmé

0 2
možnosti

Fiala žádné hlasování o nedůvěře nevyvolá, dokud bude trvat nejhorší krize. To jste jenom převzal názory místních provládních pisálků, kteří potřebují nějak zakrýt neschopnost vlády.

Stejně mám ale pocit, že i kdyby se to stalo a vládě byla vyslovena nedůvěra, tak situace stejně horší už být nemůže. Kdykoli vidím, že je jedná o dalších opatřeních a sedí u toho Babiš, tak se modlím, ať neprotlačí zase nějakou blbost.

6 2
možnosti

Jak už napsal níže i pan Skála, Fiala prohlásil, že to hlasování chce vyvolat po skončení nouzového stavu - což může být už za necelé 3 týdny (pokud tedy Sněmovna neschválí jeho neprodlouží).

A druhou věcí pak je, že je to od Fialy jen prázdné gesto a snaha exhibovat, protože stejně na svržení vlády nemá opozice dost hlasů (pochybuji totiž, že by ČSSD či KSČM měly zájem na pádu vlády a případném vyvolání předčasných voleb).

5 1
možnosti

P84e47t70r 17B49u23r90i12a74n

16. 10. 2020 10:57

Z první půlkou souhlas, ten testík pro maturanty by byl fakt top.

Co se týče toho senátu: fakt nevím, proč by měl senát řešit něco co mu nepřísluší, co nového by do toho vnesl a hlavně, jakou by to mělo váhu. Myslíte, že senátoři měli sepsat proti covidu petici, ve které ho kolektivně odsuzují? A za další, pokud 300 000 lidí z titulu své profese řeší koronakrizi, myslíte si, že 300 081 ji vyřeší lépe? A ostatní instituce, třeba stavební úřad, ÚP, nebo dopravní policisté, by se místo své práce měli věnovat také řešení covidu?

6 0
možnosti

P92e19t12r 94B10u91r47i29a25n

16. 10. 2020 13:36

Z první půlkou souhlas...až teď jsem si všiml, co jsem napsal za čuňačinu...;-D velká omluva...samozřejmě S první půlkou.

0 0
možnosti

P21e75t92r 30S31k41á71l26a

16. 10. 2020 10:53

Víceméně souhlas, snaha ODS v této době svrhnout vládu připadá i mně nepatřičná, hloupá a trapná. Těžko říct, jestli trapnější než premiérovo blábolení a neschopnost sebereflexe.

Jen jste v této soutěži zapomněl zmínit prezidenta. Jak hodnotíte jeho zarputilost v záležitosti uspořádání ceremoniálu na Hradě při příležitosti 28. října v době, kdy se po nás všech žádá důsledně dodržovat vládní nařízení.

1 3
možnosti

P36e91t90r 65B16u22r47i72a78n

16. 10. 2020 10:58

snaha ODS v této době svrhnout vládu

ODS v této době nechce svrhnout vládu.

5 0
možnosti

I když z titulku to pořád není moc poznat i tento bloger ztratil pochopení k blekotání premiéra. Je načase prodat akcie Agrofertu.

6 1
možnosti
Foto

Tak Babisuv střed zájmu by jistě neměl kvůli covidu zapadnout do zapomnění a je ho i v této době třeba připomínat....

9 4
možnosti

P12e58t33r 10N92e31d80v18ě10d

16. 10. 2020 9:24

Za mě v trapnosti vede trojka pan Fiala s paní Pekarovou a paní Němcovou.

To, že Babiš blekotá po položených otázkách od nestranných a objektivních novinářů je určitě špatné. Divil bych se kdyby pod tím tlakem na něj neblekotal i jiný politik na jeho místě. Každý není jako Prymula kterého se ještě novinářům nepodařilo rozhodit.

Sledoval jsem Plagu, jak podlehl tlaku reportéra a řekl, ne příliš šťastně nahlas to, co je jasné všem normálním lidem. Že když se to podělá, ty děcka do školy nepůjdou a budeme mít všichni úplně jiné starosti. To, že ta naše milá ČT dala hned do titulků, že Plaga popírá vyřčené bylo docela zákeřné.

Jediní kdo těsně po jedech od ODS a TOP zareagovali jako normální opozičníci byl pan Bartoš s panem Jurečkou.

10 9
možnosti

Babiš blekotal vždycky. Pod tlakem je také stále, ale ten tlak si zavinil jednoznačně sám. Ve výroku - když se to podělá - je koncentrovaná celá bída a nekompetentnost této vlády. Jako celek i její jednotliví členové nevědí, co dělají a netuší, co budou dělat, když se situace zhorší. Kdyby postupovali podle pandemického plánu, věděli by přesně jak a kdy zpřísnit opatření.

Dávat vinu opozici a omlouvat vládu je ubohost.

8 1
možnosti

Tak úderné duo ODS, tandem Fiala-Novotný začíná pomalu ale jistě připomínat jiného šaška naší politické scény v minulosti JUDr. SládkaR^

7 2
možnosti
Foto

Pan Babiš není žádný řečník, to je fakt. Ale lidé spíše skousnou takový zmatený projev, než strojený projev, za kterým cítí jen neupřímnost a vypočítavost. To je asi jeden z důvodů, proč pan Babiš ve volbách vítězí.

6 6
možnosti

Jen někteří lidé to skousnou. Je jich zhruba třicet procent. Po tom projevu se měla zkoumat svéprávnost řečníka. Ale on přeci mluví tak nějak po našem. Co na tom, že lže a protiřečí si, ne?

11 0
možnosti

Za historický, nejlepší výrok považuji J. Goebbelse. Berlín 04/1945 - "Soukmenovci, tato válka je vyhraná. Vlákali jsme nepřítele tam, kde jsme jej chtěli mít, vítězství je naše" ! Mj., zcela předběhl dobu svou "Chytrou karanténu". Zvedl telefon a nahodile zavolal do domácnosti - Podal dotaz, zda RA už tam je.

Zcela podobně je to s A. Babišem. Vedle rozboru větného, (blog), národu sděluje - "Neříkám tak, ani tak - Nicméně uvidíte, že na má slova dojde. Bude lépe" ! ...

Teď jde již pouze skutečnost - Vláda má důvěrou získanou z voleb, jistě. Tu morální naprosto ztratila, promrhala. Za 31 let, se nepodařilo,a aby ČR vygenerovala nějakého Státníka ! Není, je nepřítomen - Snad v Humpolci ? A to není všechno ! Dnes bude Prima den - Mlha z Hradu se hlásí ... ! :-)

2 3
možnosti

Nemáme žádné státníky? Plha se hlásí:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,12
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik