Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Proč takové psaní o této nicotnosti? Je s podivem, že taková pidistrana jako topka tolik zajímá kované bolševiky a příznivce Ruska a návratu před rok 1989. To, že jim leží tak v žaludku, může být důvod ji volit.

4 3
možnosti
Foto

Jak na tento blog reagovat? Nejlépe předpokládat, že jde o legraci. Podle autora měla Pekarová místo dvou krabic naložit pečiva aspoň dva metráky, aby se opravdu dostalo na všechny zaměstnance. Samozřejmě se očekává, že si to Pekarová neulehčí a ty dva metráky napeče vlastnoručně. Jak však k tomu přijdou zdravotníci ostatních nemocnic? Ti jsou na tom stejně. I kdyby rozvezla metráky pečiva i do ostatních nemocnic, co by tomu řekl venkov? I kdyby však rozvezla vánoční pečivo do všech míst republiky včetně Zlínského kraje, tak pořád tu jsou jiné profese, které také musí pracovat i o vánočních svátcích. Když už nedostanou pečivo, slušelo by se, aby jim alespoň poděkovala. Doporučil bych text písně z filmu Císařův pekař a pekařův císař " ten umí to a ten zas tohle...Sice ani v této písni nejsou vyjmenovány všechny profese a řemesla, ale aspoň takhle.

Pokud jde o ten výlet na Malou Fatru, doplnil bych autorův text další výtkou, že když už porušila lockdown, měla si dát při té túře alespoň respirátor FFP2.

4 2
možnosti
PC

Tolik moralistických příspěvků v diskusi o nevhodnosti obsahu tohoto blogu ve dnech svátečních! A přitom tolik výlevů žluči právě těch, kteří tu moralizují....8-oRv

10 1
možnosti
Foto

Jak se do lesa volá, .............

1 3
možnosti
Foto

Pane učiteli, jak tak Vás čtu, tak tuším, že pod stromečkem jste asi našel jen kus papíru od tlačenky. ;-D;-D;-D

5 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
PB

P81e62t17r 24B84u16r37i17a43n

26. 12. 2021 11:17

Naprosto přelomový článek.

Jedna politička přinesla zdravotním sestrám na oddělení vánoční cukroví a vy jste ji odhalil a usvědčil z neupřímnosti.

Předpokládám, že když Ovčáček vyzýval k modlitbám, tak jste prásknul tváří do prachu země, protože to upřímné bylo (rýpnutí si na to, že jste věrný příznivec MZ).

Díky za to, že jste nám tak velkolepě otevřel oči a usvědčil současný svět ze lži :-)

14 5
možnosti
Foto

Trefil jste hřebíček na hlavičku, Babiš posílal zdravotníků 70tisuc za každou vlnu a nefotil se s nimi u toho, paní předsedkyně donese vlastní spálené cukroví a ještě by chtěla líbat ruce R^Rv!

4 11
možnosti
RK

Tak posílal předně naše peníze, nikoliv svoje. A rozhodně nikoliv za každou vlnu. A je vidět kolotočáři, že jsi pozorně nesledoval fb svého estébáckého vůdce :-P

12 6
možnosti
JN

Jelikož převážná většina mých věrných oponentů se již do diskuse dostavila (včetně těch, co předtím charakterně popřáli k Vánocům a prohlásili, že se spolu střetneme až po novém roce ;-)) a já opravdu nehodlám většinu druhého vánočního svátku trávit reakcemi na jejich výpady, tak už jen popřeji všem čtenářům bez ohledu na jejich politické preference hezký zbytek Vánoc a do nového roku pak hodně zdraví a štěstí.

Pokud mi mnozí vyčítají, že jsem si ani na Vánoce neodpustil blog o politice: kromě toho, že nikdo nemá povinnost ho číst, jeho téma přece s Vánoci souvisí a primárně je opravdu o tom, nakolik je z lidského hlediska správné využít poděkování covidovým zdravotníkům (což je samo o sobě samozřejmě v pořádku) k získání popularity u svých voličů. Jenže někteří lidé holt vidí kritiku političky z vládní koalice a mají ihned rudo před očima... A hlavně je škoda, že někteří takoví se nejsou schopni oprostit se v diskusi od osobních výpadů ani přes vánoční svátky.

Ještě jednou hezký zbytek dne.

7 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
PN

P58e51t28r 66N73e47d54v13ě83d

26. 12. 2021 10:12

Výborně, pane autore. Krásně se Vám tu Vaši "příznivci" odkopávají.

Jeden zoufalec plný nenávisti jehož články jsou vesměs o Zemanovi, trikolóře Vás dokonce nazval ubožákem. Jsem tedy taky ubožák. Další zase nevnímá, že jeho neoblíbení politici opakovaně zdravotníkům a dalším složkám podílejících se na boji proti covidu opakovaně děkují a co hůř, dokonce jim dali alespoň nějaké peníze a i nějaké ty poukazy na wellnes a podobně. Od dalšího člena skupinky "dokonalých" se dozvíme, že jste si dovolil napsat tolik vět navíc k základnímu faktů, že nemáte rád Pekarovou. Jak to asi zjistil? Proč totéž nenapsal pod všechny ty láskyplné blogy o Zemanovi s Babišem? Jednovětný glosátor se ptá, zda to máte zapotřebí. Asi je zapotřebí psát jen negativa o těch, o kterých se oni domnívají, že je to správné. A to ubohé trdlo, které si nevidí do huby bude přisuzovat autorovi ubohost?

Takže ještě jednou díky, za to jak jednoduše nám ukážete co jsou nějací lidé zač.

10 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
KK

Pane Nožičko, už jsou skoro kompletní.:-)

3 1
možnosti
JP

a nožička maže a maže

4 3
možnosti
Foto

Kdo maže, ten jede! ;-D

2 0
možnosti