Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nožičko Josefe, co na nás novým fotem významně kulíte oči...demagog ve Vás fakt nespí. Víte toho přibližně stejné kulené jako švihák junior. A jste stejný ,všechnocosemihodípoužiju, jako on. Vyletěl právem. Dělal akorát ostudu. A v svém páprdovském nevědění uměl cíleně pateticky přibarvovat...to je fajn, že jste to jeho žvanění sem vyšpulil... Naše mise smysl měla!!! a jako učitel byste měl mít ponětí. Několikrát tohle naše působení lidem vysvětlovali pan Jiří Dientsbier st. i Karel Schwarzenberg....bohužel moc málo proruští, že? Čili nač naslouchat...

Naši vojáci byli těmi velmi podstatnými v obnovování a budování struktury měst, vesnic, zlepšování podmínek zivota, muži v tvrdé dělné práci. Zajišťování inzenýrských sítí, vody, studní, eletktrických vedení, budování, stavby škol, pomoc civilnímu obyvatelstvu s nejzákladnějšími věcmi života. Ochrana obyvatel...první zdravotní pomoc. Pomoc a přístavby lékařských zařízení...obnovy nemocnic. Pokud Vám to myslí, bylo by dobré se přesunout z věčného vidění bambitek regulovaných vrahy z volstrýtu a vnímat vše, co se k pojmu mise váže. Stejně jako okvádrovaný chytrák z Trikolory máte informace jako taťka bez širšího záběru. Čili se nevytahovat, jak to někdo viděl. Doporučuju...

3 3
možnosti
JJ

No, když se tak na vás dívám, tak taky máte svá nejlepší léta za sebou. Věřte, že k DÁMĚ bych si to nikdy nedovolil. Nicméně, když tady vtrhne hokyně, která hned v první větě zajede do oponenta v osobní rovině a v druhé se vyjádří, že ví, stejně jako VK, "kulené", vedoma si své vševědoucnosti, tak jsem se neudržel.

1 1
možnosti
JK

Důvod té války byl, že bylo potřeba zničit základny teroristické organizace Al Kajda a zabít Ladina po tom, co 11. září 2001 zavraždili 3000 lidí najednou. Mise byla schválena Radou bezpečnosti OSN, zúčastnilo se jí vojensky 37 zemí, Ládin je mrtvý, Kajda už 15 let v podstatě taky, jenže aby se nevrátila na své staré Afghánské základny pod novým vedením, musel by se Afghánistán trochu vzpamatovat, na což místní obyvatelstvo ale nemá.

Možná by nebylo od věci připomenout Václava Klause mladšího a jeho tři roky staré výroky o tom, jak povede Trikolóru do voleb.

5 1
možnosti

S naší účastí na misi v Afghánistánu se dalo buď souhlasit, nebo nesouhlasit. Důvody pro obě možnosti existovaly. Není tedy třeba dělat s VK ml. bůhvíjakého osvíceného politologa. Prostě se po "klausovsku" vymezil proti jednomu proudu názorů.:-)

0 4
možnosti
JD

A od druhého proudu dostal po hubě! A on tehdy osvícený byl a o to v blogu jde. Třeba pan Rakušan byl tak osvícený už před rokem a půl! Už tenkrát chtěl připravovat evakuaci z Kábulu pro tlumočníky. Takový je to borec! R^

5 1
možnosti
OD

Nazdar učiteli,

nevím, odkud a proč jste vyhrabal tuhle historku, ale budiž. V roce 2018 to v Afghánu bylo kompletně pos...ným navrch, takže jeden nemusel být velký lumen, aby ze zpravodajské svodky pochopil, že dokud tam US Army bude, nebude ani líp ani hůř a až to zabalí, celé se to vrátí do starých nepořádků. Takže inteligentní matik a zeměpisář jen řekl, co dávalo smysl. To, že to vrtichvosti čekající na stáže a pobyty a Olda Šetrhendová z Vinohrad (Černochová) omlátili Vaškovi o hlavu, to také dává smysl - ale ten jejich. Venca je huba nevymáchaná a když ho lidé nudí, dává jim to hezky sežrat. V ODS práskl dveřmi, nebudu tu ventilovat, co u toho proběhlo, ale servítky si nebral.

Trikolóra bohužel dopadla stejně - raději to zabalil, než by na své straníky musel být sprostý, což mu budiž přičteno k dobru. I když ta sbírka mamlasů by si to jistě zasloužila. Česká politika je hokynářství a koňskej handl a na to Venca nemá povahu.

Venca to má prostě těžké. Na PORG nastoupil jako kantor v době, kdy to patřilo lidem kolem dnešního CERMATu. Ti to pak prodali Romanovi a chachar z výběrové školy pro nadprůměrné žáky udělal školu pro průměrné fracky karierních chrtů s nadprůměrnými příjmy. Venca vadil, tak šel. Dnes je Roman zase nula, z ČEZu je dávno venku, Skodovku prodal Kellnerovi a zatáhl do Ostravy na rentiérský vejminek. PORG je dál jeho.

Venca se určitě uživí v klidu, ale nejsem si jist, jestli bude na očích lidem, on to má celkem složité i v privátním životě, život se s ním prostě nemazlí, ale to je hodně o tom, jaký je. Známe se spoustu let, je to kůň, ale mám ho rád.

6 2
možnosti
JN

OK, s tímhle Vaším komentářem (byť jako obvykle napsaným dosti svérázně) vcelku souhlasím.

0 0
možnosti
PL

P10e87t41r 80L90o69r73e64n32c

23. 8. 2021 18:24

Starej Klaus nakonec měl v mnoha případech pravdu, vo tim žádná, ale to neznamená, že na druhé straně nám tu nedokázal svou hypertrofovanou ješitností taky napáchat pěknou paseku, notabene podle podobně "zlých jazyků" jako on, často jaksi i v zájmu cizí velmoci...

Mladej - to už je velmi slabej odvar, čajíček. Možná se s tím Afghánistánem trefil. Neznám tu jeho zde zmiňovanou citaci, ale skoro bych se obával, jestli se tím ten jeho koeficient úspěšnosti skoro nevyčerpal. ;-)

0 2
možnosti
Foto

Zase podsouvání polopravd. Klasika. VK ml. provokoval tak dlouho, až ho z ODS vyloučili. Chtěl se stát mučedníkem, což se mu u jednodušších podařilo. Viz autor blogu. Jenom podotknu, že například v senátních volbách podpořil protikandidáta ODS. A když najednou v Trikoloře zjistil, že za sebou nemá silnou stranu, ale musí se sám starat, tak zbaběle utekl z boje. A je dobře, že takoví lidé v demokratických stranách nejsou.

10 12
možnosti
JN

A mohl by tedy vždy objektivně píšící eurosoudruh Flaška nám jednodušším vysvětlit, v čem konkrétně tkví to podsouvání polopravd? Já jsem totiž v článku ohledně Klausova vyloučení z ODS doslovně napsal pouze následující: "Václav Klaus mladší byl zhruba půl roku po tomto svém „skandálním výroku“ z ODS vyloučen (jako jeden z několika důvodů bylo v oficiálním prohlášení uvedeno i jeho zpochybňování účasti vojáků Armády Č eské republiky na vojenských misích)"

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774820

A jak se každý může přesvědčit např. zde: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klaus-mladsi-vykonna-rada-ods-vylouceni.A190316_140203_domaci_kop

jako jeden z důvodů Klausova vyloučení to tam předseda ODS Fiala skutečně uvádí.;-)

11 0
možnosti
JJ

Samozřejmě, že měl Klaus pravdu, podobně jako ji měly spousta těch "nevzdělaných flastenců", kteří to díky svému přízemnímu vidění světa a "zaprděnému čecháčkovství", říkali už dávno.;-D No a to se dnes, hlavně ze strany ideologů, kteří mají vždy jasno a vždy stojí na té správné straně barikády, neodpouští.;-)

Klaus ml. měl docela srovnané myšlenky a rád jsem, svého času, četl jeho články a glosy na Novinkách. Bohužel, reálná politika chce celého člověka, hlavně pak pragmatika s "hroší kůží" a na to už asi neměl ani povahu a asi ani sílu. Ale možná také nebyl z těch, kteří touží až tak po moci, že je jim jedno, že si musí občas na...kálet do huby a řekl si, že mu to za to prostě nestojí. Škoda, pro mne to byl jediný důvod, proč jsem svého času při posledních volbách do parlamentu, volil ODS.

14 1
možnosti
Foto

No vidíte. A když Klaus ml. z ODS odešel, tak jí preference povyrostly. Hlavně že tu vykřikujete ty svoje žvásty, jaký jste pravicový volič.

0 3
možnosti
Foto

Josef Nožička a jeho čtyři roky staré výroky o prezidentské volbě: "Zemana už volit nebudu". ;-D

5 4
možnosti
PN

P97e47t47r 63N11e18d91v36ě25d

23. 8. 2021 16:52

Ááá, takhle se projevují ti, jenž si hrají na ty moudřejší? Hmm, pod blogem jiného autora by po Vašem příspěvku následovala slova o mozečku, tématu blogu a podobně.....

6 0
možnosti
JN

Sice nevím, zda ze budou s Vámi všichni souhlasit ohledně toho, že je zasloužená, ale i tak děkuji. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik