Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Banker na MPO je problem v cem???

2 0
možnosti
ZH

Jestli nevidíte třeba rozdíl v tom, že v 6 sezónách před Kloppem se KFC dostal do LM jednou (a navíc skončil hned ve skupině) a pod Kloppem v 8 sezónách tam byl šestkrát. Že pod Kloppem vyhráli 1x LM a dvakrát se dostali do finále, které pak prohráli. Že pod ním po 30 letech vyhráli ligu, vyhrál domácí poháry. Takže Klopp jednoznačně LFC pozvedl. Jo nebyl to úplně průměrný tým, ale výsledky byly na jeho poměry slabé. Dokázal něco jako Priske ve Spartě.

1 0
možnosti
DR

Zásadně protestuji proti znevažování vládní práce. Co těch slavných 70 vládních úspěchů?

2 3
možnosti
JJ

Já tleskám! Myslel jsem, že Fialovi doporučíte aby se od Kloppa nechal inspirovat i uměním včas odejít. ale myslím, že ten se bude svými "úspěchy" chlubit až do hořkého konce.

Těmi komenty zdejšího fialového gangu a vlčím vytím se netrapte. Ti budou svého guru chválit a obhajovat až za hranu trapnosti a svého naprostého zesměšnění.

6 2
možnosti
Foto

Co je to "kádrovací výbor", pane učiteli? Ten pojem používáte v diskusi. Předpokládám, že je to něco z minulosti. Tak nám prosím objasněte, co jste tam tenkrát dělali.

4 0
možnosti
JN

Já zase pane inženýre předpokládám, že vy to víte mnohem lépe než já.

Navíc blog se tohoto tématu netýká, takže pokud jste vážně nepobral to vysvětlení od pana Kameníka níže v diskusi, tak se ho zeptejte na příslušném místě tam. Jinak se dle mého názoru dopouštíte trollingu.

3 4
možnosti
MB

Protože patříte k permanentním kritikům současné vlády a presidenta, zeptám se Vás stejně jako stejně smýšlejícího rádoby satirika: kdo by podle Vás - konkrétně - řídil stát a reprezentoval Česko lépe než stávající garnitura?

3 0
možnosti
JN

V článku je ze současné garnitury řeč pouze o Fialovi, takže vám odpovím následovně: z mého pohledu je to jeden z našich nejslabších premiérů od vzniku samostatné ČR v roce 1993.

2 5
možnosti
MV

To je dobře, že to víme. Ne, že bychom před tímto textem netušili, jak to máte s panem premiérem...

3 1
možnosti
JN

A když tedy, pane Valičku, jako obvykle píšete v množném čísle, tak byste mohl eventuálně i uvést, jménem kterého zdejšího "kádrovacího výboru" mluvíte.

3 2
možnosti
MK

Tak je pravdou, že Fiala se k trenérovi Liverpoolu přirovnal. A mám pocit, že v tom ještě hrála roli kšiltofka.

2 0
možnosti
DV

D94a52v89i47d 51V21l74k

7. 3. 2024 13:06

To je zase blábol kristepane

11 7
možnosti
JN

Tak samozřejmě, že na kvalitu Vašich politicky uvědomělých blogů o vřískotu Babišových paviánů nebo o tam, jak do Prahy přijeli na traktorech demonstrovat proruští dezoláti, tohle nemá.

Nicméně takto vysoké ambice já ani nemám, takže to tak i berte.

7 3
možnosti
Foto

Laciné a povrchní. Nadpis nesouzní s textem. Naopak se pokuste dát na misku vah to, jakým by Klopp dokázal být premiérem.

9 3
možnosti
PN

To jsem rád, že se přidal drahocenný, hlubokomyslný příspěvek. Nebudu se ani ptát, proč zpochybňujete souvislost textu blogu s nadpisem. Vím, že nejste sám, kdo má problém s delším textem. Nicméně Vám nechybí ta nutkavá potřeba někomu něco nutit. Proč by měl pan Nožička psát to, co si přejete?

8 5
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik