Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

až na toho Diensbiera pane Nožička...to že Stehlíková je Milka s velkým M na druhou a že byla velký kůň Havla...který ji posadil do sedla to ví každý...ale chlapec Diensbierů za ní vůbec nezaostává...jenom jinak...a v jiné době...;-);-);-)

0 0
možnosti
RC

Mimochodem, pane Nozicko, myslim, ze oni nepozaduji odvolani pedagoga, ale odvolani reditele, tj. manazera. Myslim, ze takovy clovek muze dal ucit. Slysel jsem o pripadu vychovne poradkyne, ktera take napadla fyzicky zaka. Normalne dal ucila, ale jako vychovna poradkyne skoncila.

0 4
možnosti
JN

Když si tak rád hrajete se slůvky, tak dobře: požadují odvolání ředitele. (Ale pokud ředitel učí, tak je rovněž pedagog).

Ještě poznámku k té výchovné poradkyni: je otázkou, zda to byl pro ni opravdu trest - to je totiž nevděčná funkce, kterou obvykle nechce nikdo ve škole dělat...

7 0
možnosti

Josefe a jak bys reagoval ty,kdyby ti 13letý něco poškodil atd. ? Děkuji za odpověď

0 1
možnosti
RC

asi ho sereze.... Nekteri se totiz rozhodli, ze vezmou spravedlnost do svych rukou.

0 1
možnosti

Paní Džamila se jednou přiznala, že své děti řezala jako žito a tak se teď snaží všechny ostatní chránit nejspíš před ní samou.

4 0
možnosti
PV

Dal jsem karmu.

Ale... s prominutím - ten na konci článku jmenovaný ministr je macho. Jinak se opravdu nazvat nedá.

5 0
možnosti
DV

D53a35v54i37d 34V28l19k

5. 10. 2015 15:19

Pravdou je, že kdyby někdo dal mému synovi za takovouto drzost pohlavek, tak mu řeknu dobře Ti tak a příště Ti ještě přidám. Na druhou stranu učiteli s tak bohatými zkušenostmi a navíc řediteli školy by takhle nervy ujíždět neměly. Nicméně pan učitel byl dle mne potrestán a to až moc tvrdě a je nechutné, jak se do toho sere politika.

7 0
možnosti
RC

Myslim, ze politiku vytahl pan reditel.

0 4
možnosti
DH

D71a43v30i85d 86H79o58l37e87c

5. 10. 2015 14:52

za mých mladých let byly tělesné tresty ve škole běžné.Hodněkrát jsem dostal rákoskou nebo dřevěným pravítkem přes ruce. V sedmé třídě jsem na stupínku před celou třídou chytil od učitele takovou facku,až jsem druhou chytil o podlahu.Doma jsem pochopitelně nic neřekl.Nemyslím si,že mě to nějak ublížilo nebo poškodilo.

6 0
možnosti
JC

Poškodilo Vás to, a to zcela zjevně a dlouhodobě. Například tím, že považujete fysické násilí vůči slabším za normální a bezproblémové.

3 8
možnosti
MO

Džamila je tak okatě blbá, že proti sobě popudí všechny normálně myslící lidi. To mladej Dientsbier je mnohem nebezpečnější. Je inteligentnější a jde si cíleně za svými cíli, které mají rozvrátit pro něj příliš konzervativní společnost.

10 1
možnosti
MK

No když někdo nemá sex doma, musí ho hledat jinde. Když někdo nemá výchovu doma, musí jí dostat jinde. Drzej fakan chytil pár facek a pokutu měli dostat rodiče, že ho nepoučil, jak se má ke staršímu a nadřízenému chovat. No Džamila zřejmě usoudila, že fakan měl z toho, že mu přistála jedna zleva druhá zprava, škoda, že třetí nevzal o zem,  duševní trauma a pana ředitele, co div nezabije nevinné dítě,  by  nejraději popravila. Víte, co by měla Džamila řešit, co ten dotyčnej grázlík, řekl nebo udělal, že tak ředitele vytočil. Obávám se, že by  slova té "oběti" k   p. řediteli, cenzor vymazal a měl by doživotní banRv

10 1
možnosti
RC

Vas v praci starsi a nadrizeny fackuje, pokud se chovate neuctive_

3 10
možnosti
JC

Ještě bych tedy podotkl, že stát se to některému z mých synů, šel bych to tomu řediteli vrátit. Samozřejmě s vyšší intensitou, neboť taková je logika odplaty.

Ten žák byl vůči tomu řediteli poněkud prostořeký. Ředitel, místo aby uplatil svou vzdělanost a rétorskou zkušenost, uchýlil se k fysickému násilí. Za slova facku - takže za facku nůž do břicha a za nůž do břicha kulometnou dávku?

2 6
možnosti
BP

Lidem jako Vy ( resp. s Vaší argumentační úrovní) se těžko vysvětluje,co je to výchovná facka.

Pokud se situace odehrála tak,jak bylo napsáno,tak já být rodičem takového žáka,tak se jdu takovému poedagogovi omluvit za svého potomka a určitě bych mu pěkně ( potomkovi) přitáhl šrouby.

Útokem na pedagoga rodič svému fakanosnímu potomkovi učinil medvědí službu ...

7 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik