Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J98i87ř29í 59N23ě43m73e31c

10. 1. 2021 17:16

Přijde mi poněkud paradoxní, že ti co potichu, či dokonce nahlas schvalovali nepokoje a rabování BLM dnes odsuzují Trumpa.

Ale co čekat od společnosti, kde jeden musí v rámci politické korektnosti líbat boty druhému, kde policajti musí na ulicích klečet jen proto, že jsou policajti.:-/

1 0
možnosti
JSS

Pane Nožičko,

Amerika má 2 pol. strany a asi takový folklór k nepřátelským výbojům. Jenže Vyhrál jiný a tak se Trump - prostě desperátor má smířit s porážkou. Jenže on tvrdošíjně odmítá a dodnes. A tak jeho poslední hřebík do rakve si zabil sám. Musí ho dvolat, protože bastardství nemůže fungovat. A pokud to republikánští senátoři nezvládnou, pak je ovšem demokracie - na kolenou a lidské společenství k záhubě.

0 0
možnosti
Foto

Takze se vam libilo vice bastardstvi poslednich ctyr let?

1 0
možnosti
DN

Agrese v USA roste. O tom není pochyb. Celá kampaň Trumpa byla na ni založena, naprosto při meetingach rozpumpovaval dav.

Nyní se ukazuje, ze DT je duševně nemocný člověk. Bohužel, laické okolí toto není schopno vnímat. Jedná se o stejnou poruchu jako u našeho střelce z Ostravy , nemocnice. DT už neblafuje. On naprosto věří tomu co říká. Jeho chování je iracionální, podkopává sám sebe. Je pouze otázkou času, kdy opravdu výbuchne, nebo opět vyhecuje zfanatizovany dav.

Biden by se nyní měl bát atentátu.

3 5
možnosti
Foto

Nastesti zde mame nazor nelaickeho okoli ;-D ... ja jen doufam, ze dav nebude opet fanatizovat druha strana, tak jak tomu bylo doposud

0 0
možnosti
RP

Já bych se nijak nedivil, kdyby vyšlo najevo, že nedostatečná ochrana Kapitolu byla něčí schválnost. Že někdo chtěl ten konflikt eskalovat a tím za současné situce vytvořit záminku k hlubšímu zdeptání trumpistů coby strany, která prohrála. Ostatně už se píše, že účastníci té demonstrace jsou propuštěni ze svých zaměstnání. Jestli to bude automatický trend a rozšíří se to na všechny přívržence Trumpa, jak to chtějí někteří levičáci demokratů, tak to bude teprve začátek rozdělení Ameriky.

Bohužel ale protože demokrati vyhráli všechno a mají na své straně většinu amerických médií, tak i kdyby to byla pravda, tak by to asi dokázali udržet pod pokličkou a docela slušně utajit.

7 3
možnosti
JH

Máte někde rozsudek soudu, který zkoumal důkazy v žalobách ohledně voleb? Jsem nic nezaznamenal. Ze strachu se soudy tím odmítli zabývat.A stejně se dělo při certifikaci. Ale Trump to řekl hezky nejdou po mě, ale po vás.

2 3
možnosti
ČP

Lynčování je národní sport Američanů.

0 0
možnosti
JK

Ano, jistě je pravda, že čeští učitelé dělají co mohou je potřeba jim za to poděkovat. ALE nenesou oni na špatném vzdělávání zejména v odlehlých městech, jako je např. Uherské Hradiště a podobně, také svou vinu? Svět není černobílý. ;-)

4 3
možnosti
RK

No souhlas s tím, že pokuď se chce Biden skutečně profilovat jako zklidňovač situace, sjednotitel a budovatel mostů přes názorové grand kaňony, takovéto výroky asi nejsou nejvhodnější. Tak snad si to uvědomí.

6 1
možnosti
IS

Jen pro porovnáni dodatek z druhé strany.

Demokratický Guvernér státu NY minulý rok prohlásil, když byl tázán na reakci ničivých protestů BLM, Antifou , Anarchisty a levicí:

Who said that protesting has to be peaceful and quiet.

Posuďte si to sami.

6 0
možnosti
DR

Máte pravdu v tom že ty nynější pokusy demokratů o odvolání Trumpa jsou vzhledem k jeho zbývající délce mandátu naprostá krávovina, nicméně nic to nemění na tom kdo tohle divadlo hlavní světové holubice míru spustil.

0 3
možnosti
PD

Pokud Trump neodstoupí sám, tak impeachment je nutný - je to obžaloba, že takové jednání prezidenta je nepřijatelné. Bez impeachmentu by vlastně říkali "To je v pohodě, když prezident svým chováním přiměje dav, aby zaútočil na ústavou nařízený proces a tím ho naruší".

Důsledky by byly zdrcující.

4 2
možnosti