Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Celkem dobrý blog. Ovšem, každý si má nejdřív zamést před vlastním prahem. Jestliže byl dlouhou dobu de facto nejmocnějším mužem českého fotbalu mafián Roman Berbr, pak to o něčem vypovídá. A je jasné, že to pověsti našemu fotbalu v zahraničí nepřidá.

0 0
možnosti
JN

Ještě pro dokreslení: mnozí angličtí fanoušci včera neunesli finálovou porážku s Itálií, v londýnských ulicích po zápase docházelo k násilí a ti angličtí fotbalisté, kteří neproměnili pokutový kop (shodou okolností byli všichni tři černé pleti), dokonce čelili na sociálních sítích rasistickým urážkám.

(Nicméně u některých osob i tak zřejmě zůstanou těmi nejhoršími Maďaři...)

1 0
možnosti
ZZ

Příště si Britští fotbalisté na trávníku déle poklečí, aby všichni věděli, jak vzorně se Británie distancuje od rasismu.

;-D

1 0
možnosti
JP

J70a37n 51P62a93v22l76i13š

12. 7. 2021 6:48

Když jsem si pročetl diskuse,tak značné procento vůbec nezajímá nějaký fotbal,ale jen osoba pana Nožičky.I kdyby napsal,že paní Jandová je vzor demokracie,tak by stejně byl tím nejhorším co se blogerů týče.Pro moji osobu je bučení při hymnách nepřijatelné,stejně jako rasistické pokřiky a další.To,že UEFA neměří všem stejně bylo vidět v případě sporu Kúdela-Camara.Ano stále platí,že jsou země,které si mohou dovolit vše,ale býválé státy sovětského bloku jsou považovány stále za méněcenné a je s nima zacházeno s jako obyčejným póvlem.Pan Nožička to napsal přesně,ale diskutující sluníčkáři jsou proti,protože oni většinou nerozumí sportu,ale rozumí geniálně politice.

7 1
možnosti
JN

Díky, napsal jste to velmi trefně. Jen tedy k té první větě: paní Jandová či pan Flaška (plus pár jejich pilných plusujících bez vlastního názoru) rozhodně nejsou "značné procento". Navíc bych u těchto jmenovaných řekl, že i oni jsou sluníčkáři jen tehdy, když se jim to hodí a například jejich nedávné blogy, reagující na policejní zásah vůči jednomu Romovi v Teplicích, s tímhle příliš nekorespondují. :-)

2 1
možnosti
JP

Ale...rasistické výroky jsou trochu jiný kalibr než bučení při hymně.

0 0
možnosti
ZZ

Vy maďarům rozumíte co říkají ?

Pro 99 % návštěvníků Maďarska je jejich řeč stejně srozumitelná jako pro nás finština.

:-P

0 0
možnosti
JK

V podstatě s Vámi souhlasím. Anglie měla dostat minimálně stejný trest jako Maďarsko. Ano, byla v tom zápase lepším týmem, ale vymyšlená penalta, nechutné chování fanoušků a nesympatické vystupování fotbalistů zapříčinilo, že většina světa dnes bude fandit Itálii.

5 0
možnosti
JN

Přesně tak - i já bych dnes za normálních okolností asi více přál Angličanům...

1 0
možnosti
Foto

Kdyby to napsal kdokoliv jiný, tak dám karmu. :-)

0 10
možnosti
JN

To je mi ve vašem případě naprosto jasné. Pro normální lidi, kterých je naštěstí většina, je zpravidla podstatné, co je v článku napsané, pro některé jiné je však rozhodující věcí, kdo to napsal. ;-)

7 0
možnosti
Foto

máte pravdu, bohužel. Politika do sportu nepatří !!

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JD

No, tak to tady chybělo.

0 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Bohužel ten současný sport už velmi začíná připomínat mezinárodní politiku, kde se dneska především díky mediální masírce měří též opravdu "rovným" metrem.

Jasná karma. R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik